Vineri, 3 februarie-cod galben :(
Moderatori: dragos6, dia21, mod_bineativenit, 121
63 mesaje
• Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Vineri, 3 februarie-cod galben :(
Neata!

" Nu trebuie, pe cat poti, sa te lasi ispitit a vorbi despre tine. Giosuè Carducci "
-

Busha - irish coffee
Re: Vineri, 3 februarie-cod galben :(

" Nu trebuie, pe cat poti, sa te lasi ispitit a vorbi despre tine. Giosuè Carducci "
-

Busha - irish coffee
Va las aici si niste

-

Busha - irish coffee
Mai, ce frig a fost azi-noapte in Buc
M-am dus sa ma intalnesc cu proful meu e dizertatie. Am ajuns acasa pe la 10 jumatate seara, plecata de la 6 jumatate dimineata
in fine...mai, un frig la ora aia de crapu pietrele, muntii, in pana mea. m-a luat o durere de inima de m-am trezit cu ea de dimineata
n-am prob cu inima, doar ca m-am trezit cu muschii contractati, cred
Aveti mare grija cu frigul asta nenorocit.Se pare ca avem cod galben de azi, de la 10:00, pana duminica, la ora 20:00.
M-am dus sa ma intalnesc cu proful meu e dizertatie. Am ajuns acasa pe la 10 jumatate seara, plecata de la 6 jumatate dimineata
in fine...mai, un frig la ora aia de crapu pietrele, muntii, in pana mea. m-a luat o durere de inima de m-am trezit cu ea de dimineata
n-am prob cu inima, doar ca m-am trezit cu muschii contractati, cred
Aveti mare grija cu frigul asta nenorocit.Se pare ca avem cod galben de azi, de la 10:00, pana duminica, la ora 20:00.
-

Busha - irish coffee
app de situatia din tara...
http://www.realitatea.net/cod-galben-de-ninsori-viscol-si-polei-in-intreaga-tara-codul-e-valabil-de-vineri-3-februarie_910024.html
http://www.realitatea.net/cod-galben-de-ninsori-viscol-si-polei-in-intreaga-tara-codul-e-valabil-de-vineri-3-februarie_910024.html
Ultima oară modificat de Busha pe Vin Feb 03, 2012 10:38 am, modificat 1 dată în total.
-

Busha - irish coffee
Neata!
Si la noi e frig rau, se simte si-n casa ca nu fac fata caloriferele. Totul e sa nu stai degeaba. Daca te misti, faci treaba, te incalzesti.
De ieri a inceput sa ninga, ieri asa cu fulgi minusculi, dar peste noapte s-au marit fulgii si acum ninge ca-n povestile copilariei.
S-au pus deja vreo 20 de cm de zapada, asa ca m-am distrat cu Bebe la plimbare si n-am simtit niciuna frigul. Si-a gasit si-un canish si-un bischon sa o antreneze la ture prin zapada. Bischonul fiind alb nici nu se vedea, facea tunele prin omat. Buna iesirea asta de dimineata!
Sa vedem cat si cum mai ninge, vrem sa plecam maine dimineata la Petrosani dar nu vrem sa ramanem inzapeziti. Mai vedem dimineata ce se anunta.
Gata fug la treaba ca la cate sarbatori au fost n-am avut deloc spor saptamana asta.
Zi frumoasa!
Si la noi e frig rau, se simte si-n casa ca nu fac fata caloriferele. Totul e sa nu stai degeaba. Daca te misti, faci treaba, te incalzesti.
De ieri a inceput sa ninga, ieri asa cu fulgi minusculi, dar peste noapte s-au marit fulgii si acum ninge ca-n povestile copilariei.
S-au pus deja vreo 20 de cm de zapada, asa ca m-am distrat cu Bebe la plimbare si n-am simtit niciuna frigul. Si-a gasit si-un canish si-un bischon sa o antreneze la ture prin zapada. Bischonul fiind alb nici nu se vedea, facea tunele prin omat. Buna iesirea asta de dimineata!
Sa vedem cat si cum mai ninge, vrem sa plecam maine dimineata la Petrosani dar nu vrem sa ramanem inzapeziti. Mai vedem dimineata ce se anunta.
Gata fug la treaba ca la cate sarbatori au fost n-am avut deloc spor saptamana asta.
Zi frumoasa!
viatzaerozsirozestelumeatoata
-

Karina33 - irish coffee
ia te uita ce s-a pierdut prin Bucuresti : http://b365.realitatea.net/news/ciorna-bucurestioara-paraul-pierdut-al-capitalei-vezi-harta/
-

Busha - irish coffee
Karina33 scrie:Neata!
Sa vedem cat si cum mai ninge, vrem sa plecam maine dimineata la Petrosani dar nu vrem sa ramanem inzapeziti. Mai vedem dimineata ce se anunta.Zi frumoasa!
neata, Karina
aveti grija la drum,luati-va la voi niste papa,apa, paturi,in caz de ceva 
-

Busha - irish coffee
ce sa povestim? 

Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die
Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

-

dargo - frappuccino
dargo scrie:ce sa povestim?
ziceai de freza

-

Busha - irish coffee
'neata
Azi e chiar cald...-16. Si ninge
. Nu mai vreau
O zi frumoasa...miroase a week-end
Azi e chiar cald...-16. Si ninge
. Nu mai vreau O zi frumoasa...miroase a week-end

-

ioana_darius.blaj - frappuccino
Buna dimineata, celor de pe-aici sau care deja sunt harnicute/i!
Busha, mi-a placut articolul postat,
si pentru ceai!
Busha, mi-a placut articolul postat,
si pentru ceai!- Bucurie
- espresso
Bucurie scrie:Buna dimineata, celor de pe-aici sau care deja sunt harnicute/i!
Busha, mi-a placut articolul postat,si pentru ceai!
neata!
-

Busha - irish coffee
Buna dimineata. Azi ar trebui sau ar fi trebuit sa-mi vina nepoata si stranepotul din Bacau. Pana nu se urca in tren nu stiu precis. Nu-i dau telefon s-o influentez intr-un fel sau altul, desi ar fi o mare bucurie sa-i vad. Ginere-miu i-a zis sa amane o saptamana dar ea i-a zis ca i-a promis lui mama Michi. Draga de ea, numai sa nu se inzapezeasca.

"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
-

michi 73 - frappuccino
Buna dimineata! Brrrrrrrrrrr, ce frig e! Vorba Karinei, nu mai face fata centrala la ce ger e afara! Va ofer un ceai fierbinte si plec sa-mi pregatesc si eu ceva cald de baut!

"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
-

dia21 - frappuccino
63 mesaje
• Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Bun venit la cafeneaua 121!