Cum se scrie/cum se pun poze/avatar>aici gasiti tutoriale

Pentru novici sau experimentati, ultimele noutati sau intrebari ce cauta raspuns

Moderatori: dragos6, Night_du, dia21

Cum se scrie/cum se pun poze/avatar>aici gasiti tutoriale

Mesajde dragos6 » Lun Mar 05, 2007 4:41 pm

Din cauza ca s-au strans cam multe mesaje cu atributul "Important" si "Anunt" (care raman mereu la inceputul paginii) si topicele noi de-abia se mai vad cam de pe la jumatea ei in jos, adun aici trei link-uri spre subiecte pe care astfel le voi putea lasa sa "pluteasca" liber intre celelalte, tutoriale utile incepatorilor, dar nu numai:

Ultima oară modificat de dragos6 pe Mie Iun 10, 2009 11:00 am, modificat de 2 ori în total.
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde alinutza78 » Lun Mar 05, 2007 6:07 pm

:P
alinutza78
cafe-latte

Mesajde carlitos_pink_analis » Lun Mar 12, 2007 6:01 pm

Eu nu gasesc o poza de avatar buna.Toate au dimensiuni mari. :| 100/75
carlitos_pink_analis
cafe-latte

Mesajde kioko » Lun Mar 12, 2007 6:08 pm

carlitos_pink_analis scrie:Eu nu gasesc o poza de avatar buna.Toate au dimensiuni mari. :| 100/75

http://www.121.ro/forum/arata-ne-ce-avataruri-ai-in-calculator-t7756.html
kioko
frappuccino

Mesajde dragos6 » Lun Mar 12, 2007 6:11 pm

in tutorialul cu privire la Avataruri, este descrisa si procedura de redimensionare (vezi punctul 2!). succes!
Imagine
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde leoaicagina » Joi Mai 31, 2007 4:20 pm

fratilor , vreau si io un slideshow la semnatura si vad ca pe 121 nu merge ...
leoaicagina
frappuccino

Mesajde michi 73 » Sâm Dec 01, 2007 1:26 pm

HELP! 1.Am reusit sa pun poze in mesaj,sa pun font si color dar:daca vreau sa pun doua-trei poze in acelas mesaj,eu m-am gandit asa:reply, past,trimite;apoi,aduc mesajul inapoi si past a doua poza.Iese.Nu stiu cum sa sterg mesajul precedent cu o singura poza,desi la edit zice sterge/modifica.(la deleate imi cere un mesaj) cand il aduc la scriere.2.dupa ce apare un alt mesaj dispare X; cum pot sterge ceva vechi? 3.nu pot pune undeva autentificarea, sa nu mai claparesc atat? Poate nu stiu eu cum, dar lucrez asa: selectez o poza,copy,deschid forum,ma autentific,etc.;nu pot evita atata autentificare? De ex.eu,care sunt singura pe calculator as prefera sa ma autentific odata si basta sau macar cand deschid calculatorul.Asa-i daca mi-au lipsit lectiile astea din programa analitica de la scoala!
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
michi 73
frappuccino

Mesajde dragos6 » Sâm Dec 01, 2007 2:24 pm

initial am raspuns prin p.m, dar m-am gandit sa scriu si in forum, poate mai saunt si altii care nu reusesc...

1. de ce [Trimite] si pe urma mai pui alte poze?
pune-le toate odata! micsorezi fereastra in care editezi si deasupra ei deschizi alta din care iti "alegi" pozele. copy image address>minimizare>restaurare fereastra de editare a forumului>paste. s.a.m.d. varianta: folosesti FireFox sau Opera sau InternetExplorer cu Yahoo! toolbar si folosesti doar o fereastra, dar deschizi mai multe 'tab'-uri (file/pagini).
2. nu poti sterge decat ULTIMUL mesaj din sir. daca tu sau altcineva a mai scris un mesaj dupa acela, trebuie sa rogi moderatorul sa-l stearga sau il deschizi, (edit) si stergi ce ai scris, lasand doar [...]. (asta daca vrei sa dispara mesajul propriu zis inainte sa apuce moderatorul sa-l stearga).
3. logare permanenta pe forum 121 nu se poate; singura metoda pe care am gasit-o eu este sa dau "reload" (reincarcare) pagina cu cuprinsul forumului (sau oricare alta, dar asta e si utila, ca imi arata unde au aparut mesaje noi) cam odata la un sfert de ora. (folosesc OPERA sau FireFox ca browsere si astea pot face acest lucru automat).

spor si succes!
Imagine
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde michi 73 » Sâm Dec 01, 2007 5:14 pm

Multumesc enorm. :cheers: :hi: A mers cu metoda intaia " Pe intelesul tuturor". Cat despre Opera, am ascultat multa la viata mea (nu mai sevesc, Fire Fox (probabil se refera la vulpi turbate care scot foc pe nas) iar tab-uri, stiam de cele din 89. De-ai sti cat timp mi-ai economisit cu minimze, plus ca citind :book: de doua-trei ori tutorialul (adica esti tutore pe program/postare, abia de cateva zile m-am lamurit ce e cu copy. Primele cafelute le-am servit boaba cu boaba, adica copiind de mana adresa, iti dai seama ce bare lipsa!MERCI,TUTORE! :crybaby: :hi: PS: TAB e fila,dar toolbar??
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
michi 73
frappuccino

Mesajde RALUCA8 » Sâm Dec 01, 2007 6:39 pm

In traducere libera toolbar inseamna "cutia cu unelte".Yahoo!Toolbar este un utilitar(un fel de programel) ce face navigarea pe internet mai simpla, el permite deschiderea mai multor tab-uri intr-o singura fereasra de Internet Explorer sau de Mozila Firefox sau Opera (acestea sunt browsere cu care va puteti conecta in marea retea www [World Wide Web ])
Imagine
Am pus si o poza asa va veti da seama mai bine ce vreau sa spun,daca dati click pe ea se mareste si vedeti mai bine .
http://www.facebook.com/#!/pages/My-Fabulous-Cookies/122127287871767
RALUCA8
frappuccino

Mesajde Cafeluta1 » Mar Ian 22, 2008 1:44 pm

testingggggggggg
Cafeluta1
cafe-latte

Mesajde Cafeluta1 » Mar Ian 22, 2008 2:08 pm

Cafeluta1 scrie:testingggggggggg

mergeeeeeeeee

Multumesc,Dragos!
Dau o bere la prima pensie!
Cafeluta1
cafe-latte

Mesajde anena » Mar Ian 29, 2008 4:39 pm

PT DRAGOS: de pe Altavista Images se pot aduce imagini pe forum si cum anume.Mersi.
anena
frappuccino

Mesajde dragos6 » Mar Ian 29, 2008 6:08 pm

pai a explicat foarte frumos kioko aici!. (e link-ul si in primul mesaj din topic.)
doar ca inlocuiesti google images cu saitul tau (astalavista...)
Imagine
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde anena » Mar Ian 29, 2008 6:21 pm

dragos6 scrie:pai a explicat foarte frumos kioko aici!. (e link-ul si in primul mesaj din topic.)
doar ca inlocuiesti google images cu saitul tau (astalavista...)

Da, dar mie mi s-a transmis toata pagina, nu numai imaginea.Mai incerc.
anena
frappuccino

Următorul

Înapoi la Coltul stiintific si tehnic