Am nevoie de sfaturi despre: aranjamente florale, florarie..

Tot acasa e mai bine! Cum sa avem un camin mai primitor

Moderatori: dragos6, 121

Am nevoie de sfaturi despre: aranjamente florale, florarie..

Mesajde fillia7711 » Lun Mar 03, 2008 12:42 pm

Buna eu sunt noua si am o mare rugaminte.
Imi plac la nebunie aranjamentele din flori naturale. Iubesc florile si pentru ca stau la curte am o varietate mare de flori.
Mai nou imi place sa aranjez buchete si ma descurc binisor. Ce ma intereseaza sunt acele spice pe care le folosesc la florarie in buchete mai ales pentru nunti. . Scuze nu stiu denumirea lor reala si nu am gasit nimic despre ele. Daca stie cineva PLIZZ ajutatima. Ma intereseaza si daca pot fi crescute in gradina sau casa si de unde le-as putea obtine ca nu am vazut pe nicaieri. Incepe sa ma tenteze si deschiderea unei florari daca cineva lucreaza in domeniu imi prinde bine orice sfat , am multe de invatat.
fillia7711
cafe-latte

Mesajde fillia7711 » Mar Mar 18, 2008 12:33 pm

imi raspund tot eu poate intereseaza si pe alcineva . Am gasit denumirea acelor spice MISCANTHUS
insa nu am gasit foarte multe despre ingrijirea lor daca cineva detine astel de plante ce se folosesc si la decorarea gradinilor.
fillia7711
cafe-latte

Mesajde bogdan09 » Joi Noi 26, 2009 1:20 pm

Eu am gasit o florarie unde se fac doar aranjamente ikebana, poti face chiar si cursuri daca vrei sa inveti ikebana.
bogdan09
cafe-latte

Informatii, detalii, aranjamente floarle pas cu pas

Mesajde atelieruldeflori » Vin Dec 04, 2009 12:31 pm

Buna.
Daca va intereseaza mai multe detalii despre modul de realizare a aranajmentelor florale, va invit pe blogul meu.
http://***

In atelier se fac si cursuri de aranjamente florale. Sunt cursuri practice, fara multa teorie si aveti ocazia sa lucrati cu materiale folosite de florarii profesionisti.

http://***.com/ :)

[edit: fara reclama, daca se poate; multam]
atelieruldeflori
cafe-latte

Înapoi la Design interior, flori si gradina