Aspirator performant

Tot acasa e mai bine! Cum sa avem un camin mai primitor

Moderatori: dragos6, 121

Aspirator performant

Mesajde emiliagrosu » Mar Iun 02, 2009 11:31 pm

Hello everybody!
Vreau sa achizitionez un aspirator nou, insa vreau sa fie performant. Sa fie puternic, de minim 1200W, daca se poate si imi recomanda cineva la un pret bun, chiar unul profesional.Bine, nici sa ma rupa la buzunar... Nu ca as avea nush ce de curatat, insa dupa cum stim noi femeile, un produs bun te tine toata viata si esti multumit de el cap - coada. Am deja un aspirator, insa e din asta normal... nu e cine stie ce. Ma ajuta la curatenie fara probleme, insa mi s-a pus un pitic pe creier.... Voi ce parere aveti? Ce aspiratoare bune stiti?
Mersi aniticipat.
Pupici la toti!
emiliagrosu
cafe-latte

Mesajde dragos6 » Joi Iun 04, 2009 8:25 pm

nu e musai sa fie de nu stiu cati kW. daca are sisteme de filtrare care opun rezistenta mica aerului aspirat (de-astea gen ciclon sau cu apa), va trage mizeria mai bine decat altul "clasic" de aceeasi putere.
sfat: cauta unul care sa aibe si batator de covoare electric! scoate praful din covoare/mochete/saltele/etc. de 1000 de ori mai bine decat orice alt aspirator cu ventilator simplu, fie ala si de 10 KW! stiu si o firma care vinde asa ceva, dar pretul e cam mare... :sad:
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde dia21 » Vin Iun 05, 2009 2:32 am

poate ne dai si numele aspiratorului minune. promit sa nu consider ca-i reclama! :mrgreen:
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
dia21
frappuccino

Mesajde dragos6 » Vin Iun 05, 2009 4:56 pm

rainbow
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Înapoi la Design interior, flori si gradina