Ce sa fac sa nu mai scartaie parchetul?
22 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Ce sa fac sa nu mai scartaie parchetul?
si parchetul meu scartaie pe alocuri.a fost raschetat si dat cu ceara.mie ce solutii imi dati?
- ClaudiaLungu
- cafe-latte
Parchetul scartaie din mai multe motive:
1. Nu a fost pus pe o suprafata perfect plana
2. lemnul nu a fost indeajuns de uscat
3. lemnul prinde umezeala de la suprafata care este dedesubt si se umfla insesizabil cat sa scartaie
4. nu a fost montat bine.
Parchetul masiv trebuie pus de catre un cunoscator, nu e asa de usor ca in cazul celui melaminat.
1. Nu a fost pus pe o suprafata perfect plana
2. lemnul nu a fost indeajuns de uscat
3. lemnul prinde umezeala de la suprafata care este dedesubt si se umfla insesizabil cat sa scartaie
4. nu a fost montat bine.
Parchetul masiv trebuie pus de catre un cunoscator, nu e asa de usor ca in cazul celui melaminat.
- joeking
- cafe-latte
ClaudiaLungu scrie:si parchetul meu scartaie pe alocuri.a fost raschetat si dat cu ceara.mie ce solutii imi dati?
scoate-l si pune gresie cu incalzire.
Doamne, ce intrebari? mai, Claudia, tu crezi ca o sa primesti alte raspunsuri decat a primit cea care a deschis topicul, acum 3 ani? sau crezi ca sunt pe-aici mai multi parchetari decat pe google? Gizaaaaz ! (Night, ca bine zici
Mai ganditi si cu picioarele, lasati capul sa se odihneasca !
-

Safari Sunrise - irish coffee
Si io am in casa un loc unde scartaie parchetul si ca sa nu ma mai enerveze, l-am ignorat ! Ia mai da-l dreacu si pe ala , alta treaba nu avem? 
-

Adriana - frappuccino
izolatie sub el si gata:D
- Dragomivali9
- cafe-latte
poti incerca sa il intaresti, sau printre bucatile care scartaie sa incerci sa le distantezi sau sa pui niste aracet (asta in ultima solutie)
Daca e vechi si ai umezeala in el - mai bine il schimbi cu totul sa nu ai probleme cu sanatatea apoi (ca sigur a prins cateva ciuperci/mucegai)
Daca e vechi si ai umezeala in el - mai bine il schimbi cu totul sa nu ai probleme cu sanatatea apoi (ca sigur a prins cateva ciuperci/mucegai)
- cberax2003
- cafe-latte
Adriana scrie:Si io am in casa un loc unde scartaie parchetul si ca sa nu ma mai enerveze, l-am ignorat ! Ia mai da-l dreacu si pe ala , alta treaba nu avem?
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die
Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

-

dargo - frappuccino
22 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Design interior, flori si gradina