centrala termica

Tot acasa e mai bine! Cum sa avem un camin mai primitor

Moderatori: dragos6, 121

Mesajde dia21 » Mar Iun 02, 2009 11:34 pm

tot in BV ptr un apt de 2 camere si 55mp, am platit acum 3 ani in jur de 2000 euro incluzand toate cheltuielile enumerate mai sus de Dragos.

Marcy am un feeling ca preturile nu sunt aceleasi in toata tara :?
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
dia21
frappuccino

Re: centrala termica

Mesajde silvye » Lun Iun 21, 2010 5:20 pm

bun...... si de la capat!
adriana ,dia .....stiti vreo firma serioasa de montat centrale? E de groaza cati mascarici isi propun serviciile pe piata . Auzi la ei ......ii spun mamei mele sa ia ea masuratorile ca dupa 5 minute sa spuna ca n-au nevoie de nici o masuratoare . cum se face plata ? anticipat ? am inteles ca vor un avans de 10 milioane ,dar restul platii cum se obisnuieste in Romania ? Aici plata se face integral la sfarsitul lucrarii ,eventual un mic avans (simbolic) insa restul doar dupa terminarea balamucului .
silvye
frappuccino

Mesajde Adriana » Mie Iun 23, 2010 12:01 am

silvye scrie:bun...... si de la capat!
adriana ,dia .....stiti vreo firma serioasa de montat centrale? E de groaza cati mascarici isi propun serviciile pe piata . Auzi la ei ......ii spun mamei mele sa ia ea masuratorile ca dupa 5 minute sa spuna ca n-au nevoie de nici o masuratoare . cum se face plata ? anticipat ? am inteles ca vor un avans de 10 milioane ,dar restul platii cum se obisnuieste in Romania ? Aici plata se face integral la sfarsitul lucrarii ,eventual un mic avans (simbolic) insa restul doar dupa terminarea balamucului .

Imi cer scuze dar am citit doar acum . Nu mai stiu cum merg treburile, eu am montat centrala in apartament acum vreo 8 ani.
Am doi colegi care au montat acuma si o sa-i intreb maine cu ce firme. Am retinut doar pretul si mi s-a parut mult.Adevarat ca era inclus si proiectul si toate autorizarile .Iti zic maine ce aflu.
La mine a costat toata centrala instalata in casa 5400 lei si proiectul vreo 500 lei si autorizarile inca vreo 300 lei. Asta cand avea Horia 3 ani.
Stiu ca un coleg de-al meu a platit anul acesta 7500 lei pentru tot, intr-un apartament standard de 2 camere, de vreo 50 mp.Si am dat un avans de 30 % si restul la receptie dar aici depinde de felul in care negociezi tu cu firma.
Revin.
Adriana
frappuccino

Mesajde silvye » Mie Iun 23, 2010 12:21 am

nu te scuza ,adri ,mi-am dat seama ca nu ai vazut mesajul . Esti draguta ,mersi .....cred ca am gasit o firma ,maine mai contactez alta . Daca e in neregula ,revin cu o postare .
silvye
frappuccino

Anterior

Înapoi la Design interior, flori si gradina