cultivare zambile

Tot acasa e mai bine! Cum sa avem un camin mai primitor

Moderatori: dragos6, 121

cultivare zambile

Mesajde Toma Liliana » Vin Apr 09, 2010 12:18 am

M-am gandit sa incep si eu o afacere micuta,si anume cultivarea zambilelor(in ghivece) in sera acoperita cu folie si incalzita.Dispun de spatiu pentru aproximativ 2000 buc,poate chiar mai multe,dar nu vreau sa risc prea mult(referitor la piata de desfacere).Problema e ca nu stiu prea multe despre cultivarea zambilelor,de fapt,sincera sa fiu,nu stiu aproape nimic asa ca putin ajutor sub forma unor informatii mi-ar prinde bine.Ma poate ajuta cineva,va rog?As vrea ca zambilele sa infloreasca inainte de 1 Martie(perioada 1-8 Martie fiind cea mai propice pentru vinderea acestor flori,dupa cum bine se stie).In ce data se cultiva zambilele pentru a inflori inainte de perioada mentionata anterior?Si cum se procedeaza per ansamblu?Dispun de sera ,incalzire,bani pentru bulbi,ghivece etc dar imi lipsesc informatiile.
O alta idee ar fi sa acizitionez zambilele in ghivece inainte de inflorire si de a le creste in continuare in sera dar nu cunosc nici o sera care sa vanda plantute inainte de inflorire.Si aici ma refer la zona de vest a tarii.
Ma puteti ajuta,va rog?Va multumesc anticipat!
Toma Liliana
cafe-latte

Înapoi la Design interior, flori si gradina