fac schimb de plante si seminte,flori si plante aromatice

Tot acasa e mai bine! Cum sa avem un camin mai primitor

Moderatori: dragos6, 121

Mesajde alinuta » Dum Mar 08, 2009 3:51 pm

arrom scrie:daca as fi in tara,ti le-as darui pe toate 5 cite le am...ca si asa le voi arunca...

:shock: cum adica sa le arunci?
chiar nu ai cui sa le dai?
scoate-le afara, se va gasi cinva care sa le adopte :?
alinuta
frappuccino

Mesajde arrom » Dum Mar 08, 2009 6:18 pm

alinuta scrie:
arrom scrie:daca as fi in tara,ti le-as darui pe toate 5 cite le am...ca si asa le voi arunca...

:shock: cum adica sa le arunci?
chiar nu ai cui sa le dai?
scoate-le afara, se va gasi cinva care sa le adopte :?

pai asta fac:le las in hol cu un biletel pe ele:"Luati-le si imbratisati-le!"..ceea ce inseamna ca le "arunc" sa le ia altii...
De fapt,locatarii unde stau eu,ofera multe lucruri spre luare(carti,rame,tablouri,candelabre,etc,etc...
cu un simplu text:"Varsagod!"("poftiti!")...apoi avem o casuta la capatul curtii unde se arunca tot felul de mobilier si alte chestii electrice(computere) de unde multi studenti isi cara cite o soffa sau un scaun de acolo...
Nordici sint plictisiti de bunuri materiale.Intrucit la noi domneste acum stilul minimalist,se arunca mai tot...de te miri.
Oare nu-i asa in Franta?
Daca nu ar costa transportul cu Atlassib-ul,as trimite lui Dragos/cercului de binefacere 2 computere...(m-am plictisit de suportat costurile postei sau al transporturilor!)
Exista cautate second-handuri (unele sub regia biserici) unde las tot ce e de refolosit,restul ARUNC (cosmetice,articole igiena de ex.)...
arrom
frappuccino

Re: fac schimb de plante si seminte,flori si plante aromatic

Mesajde ozstef » Lun Noi 01, 2010 11:34 am

Daca vreti sa facem schimb de altoai de flori ,bulbi ,etc ,va rog un mesaj ,nu ma intrebati denumirea stintifica la ele ca nu le conosc dar imi plac floriile si am flori frumoase ! :D
ozstef
cafe-latte

Anterior

Înapoi la Design interior, flori si gradina