flori de apartament
73 mesaje
• Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
flori de apartament
dragile mele,de curand m-am mutat la casa noua si,din nefericire pt mine,a trebuit sa renunt la florile mele.v-as ruga din suflet,sa ma ajutati cu cate un lastaras cat de mic,din ce flori doriti voi.merci.
- steluta78
- cafe-latte
Re: flori de apartament
Cu cea mai mare placere,dar...cum? Eu sunt din Bucuresti,daca si tu la fel e bine,tinem legatura si vedem noi cum facem si ai cate un lastar din gradina mea botanicasteluta78 scrie:dragile mele,de curand m-am mutat la casa noua si,din nefericire pt mine,a trebuit sa renunt la florile mele.v-as ruga din suflet,sa ma ajutati cu cate un lastaras cat de mic,din ce flori doriti voi.merci.
- Mazda2
- cafe-latte
-

Valentina30 - cappuccino
steluta78 scrie:valentina,sunt din slobozia.
Steluta, se rezolva si asa... doar ca va trebui sa ai ceva rabdare pana in primavara (adica peste cca o luna). Am sa-ti trimit ceva lastarasi de plante cu posta romana, dar acum iarna e prea frig si exista riscul sa inghete pe drum.
Adu-mi te rog aminte peste cca o luna si iti voi spune atunci si ce anume iti pot trimite.
-

Valentina30 - cappuccino
am o prietena,
sta la un subsol, ii plac mult florile,
nu stiti ? sunt flori care rezista la lumina putina , umdeditate chiar
ma intereseaza florile care se pot tine in ghivece si sa se gaseasca si in Romania
va multumesc anticipat
sta la un subsol, ii plac mult florile,
nu stiti ? sunt flori care rezista la lumina putina , umdeditate chiar
ma intereseaza florile care se pot tine in ghivece si sa se gaseasca si in Romania
va multumesc anticipat
-

felicita40 - espresso
felicita, am mai dat raspunsul acesta pe un forum... Acolo cineva intreba ce plante poate sa cultive intr-un apartament in care toate ferestrele erau orientate spre Nord... adica tot cu foarte putina lumina.
Redau mai jos mesajul de raspuns, valabil si pentru locatia intunecoasa a prietenei tale:
"daca iti plac si plantele decorative prin frunze nu doar cele cu flori, poti alege intre: aglaonema, aspidistra, begonii de frunze, dracena marginata, fittonia, peperomia...
In general, plantele cu flori au necesitati mai ridicate fata de lumina. Se stie ca pentru formarea bobocilor si deschiderea lor lumina reprezinta un factor determinant. Totusi, pe pervazele ferestrelor tale (orientate spre nord), poti aseza, violete de camera, kohlerii, episcii si chiar impatiens si fucsii (cercelusi). "
Redau mai jos mesajul de raspuns, valabil si pentru locatia intunecoasa a prietenei tale:
"daca iti plac si plantele decorative prin frunze nu doar cele cu flori, poti alege intre: aglaonema, aspidistra, begonii de frunze, dracena marginata, fittonia, peperomia...
In general, plantele cu flori au necesitati mai ridicate fata de lumina. Se stie ca pentru formarea bobocilor si deschiderea lor lumina reprezinta un factor determinant. Totusi, pe pervazele ferestrelor tale (orientate spre nord), poti aseza, violete de camera, kohlerii, episcii si chiar impatiens si fucsii (cercelusi). "
-

Valentina30 - cappuccino
Valentina30 scrie:felicita, am mai dat raspunsul acesta pe un forum...
mersi
scuze dar nu sunt la zi cu saitul
-

felicita40 - espresso
-

Valentina30 - cappuccino
-

Valentina30 - cappuccino
steluta78 scrie:da iubita,dar nu am mai indraznit sa-ti spun.dar cum facem?
Trimite-mi adresa ta pe mp. Daca nu ai preferinte pentru anumite plante (cu flori, decorative prin frunze, cactusi sau suculente) iti fac un colet cu frunze de violete, lastari de hibiscusi, abutiloni, muscate etc. si ti-l trimit probabil saptamana viitoare.
V.
-

Valentina30 - cappuccino
73 mesaje
• Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Design interior, flori si gradina