gradina cu flori
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
gradina cu flori
m-am mutat recent intr-o zona de deal-munte.am o curte mare si vreau sa o amenajez cu carari de piatra si flori.are gard la strada pe 15m. ce ma sfatuiti? ce flori sau arbusti sa pun?
multumesc.
Cora
multumesc.
Cora
- corneliaous
- cafe-latte
RE: gradina cu flori
exista un CD, "totul despre gradina si gradinarit", in care sunt slide-uri cu imagini cu flori si amenajari ale gradinii (pietre,etc.). Mai mult, contine informatii detaliate despre flori ornamentale de gradina (cand se sadesc cum se intretin, cum se inmultesc, etc.), despre daunatori si boli. Asta este ceea ce cauti tu!
- mariaMih
- cafe-latte
RE: gradina cu flori
pai eu ash putea sa iti sugerez sa pui flori shi arbsti de primavara ca tot vine primavara!acum u faci cum vrei dak asculti de mne e bne ca shi eu am o garadina pe care o iubesc enorm dak nu asculti de mne nu e nimic !!!
- bibi_13
- cafe-latte
eu iti recomand sa te uiti pe cateva siteuri de amenajari, de unde iti poti lua cateva idei, poate daca esti interesat poti sa si apelezi la ei.
iti fac treaba cum trebuie si tu nu va mai trebui sa te stresezi prea tare
iti recomand:
http://www.peisart.ro
iti fac treaba cum trebuie si tu nu va mai trebui sa te stresezi prea tare
iti recomand:
http://www.peisart.ro
- alexuss15
- cafe-latte
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Design interior, flori si gradina