Izolatie acoperis
31 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: Izolatie acoperis
silvye scrie:Mama mea locuieste intr-un apartament la etajul 8/8. De vreo 3 ani avem infiltratii de apa iar tavanul s-a degradat considerabil . Seful blocului i-a chemat pe cei de la firma care au facut lucrarea ,dar de fiecare data au plecat fara sa rezolve problema . Mai nou ,si celelate 2 apartamente din stanga si dreapta , au probleme cu izolatia . Cu seful de bloc e inutil ,am incercat orice mod de comunicare .......n-ai cu cine !!! L-am sunat pe cel care a facut lucrarea (zice ca el e patronul firmei ) ......si mi-a spus ca ei au facut tot ce le sta in putiinta si ca problema vine de la mine(in urma cu 6 ani am facut modificari ,cica as' fi zgaltait eu peretii
......in fine . Am pus urmatoarea intrebare sefului de bloc ,iar dansul nu-mi raspunde
......pur si simplu nu-mi raspunde ! Am eu dreptul sa chem o firma sa-mi repare acoperisul deasupra apartamentului meu ? Seful de bloc se fastaceste ,imi zice ca n-are ce cauta nimeni pe bloc !
Atunci cand s-a incheiat un contract cu firma respectiva, trebuia sa existe si o garantie pentru material si respectiv pentru montaj. Daca garantia montajului nu a expirat atunci firma e obligata sa remedieze problema.
Pentru infiltatii ar fi mai multe cauze:
1.Inbinarile in procesul de montaj facute prost
2. panta insuficienta (daca e mica, apa nu se scurge ramane pe acoperis)
3. Daca acoperisul are forma de ciuperca atunci iar e problema.
In fine cea mai buna solutie este sa recititi contractul de executie si sa consultati un jurist. Nu este posibil sa se infiltreze din vina d-stra ( va citez: .si mi-a spus ca ei au facut tot ce le sta in putiinta si ca problema vine de la mine
- cafe-latte
31 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Design interior, flori si gradina