Izolatie acoperis
31 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Izolatie acoperis
Mama mea locuieste intr-un apartament la etajul 8/8. De vreo 3 ani avem infiltratii de apa iar tavanul s-a degradat considerabil . Seful blocului i-a chemat pe cei de la firma care au facut lucrarea ,dar de fiecare data au plecat fara sa rezolve problema . Mai nou ,si celelate 2 apartamente din stanga si dreapta , au probleme cu izolatia . Cu seful de bloc e inutil ,am incercat orice mod de comunicare .......n-ai cu cine !!! L-am sunat pe cel care a facut lucrarea (zice ca el e patronul firmei ) ......si mi-a spus ca ei au facut tot ce le sta in putiinta si ca problema vine de la mine
(in urma cu 6 ani am facut modificari ,cica as' fi zgaltait eu peretii
......in fine . Am pus urmatoarea intrebare sefului de bloc ,iar dansul nu-mi raspunde
......pur si simplu nu-mi raspunde ! Am eu dreptul sa chem o firma sa-mi repare acoperisul deasupra apartamentului meu ? Seful de bloc se fastaceste ,imi zice ca n-are ce cauta nimeni pe bloc !
- silvye
- frappuccino
eu niciodata n-am inteles care-i faza cu sefii astia de bloc. adica, cu ce se ocupa el si care-i faza cu impresiile astea de le afiseaza. in fine, cu bataie se rezolva.
legat de pb. ta, eu zic ca nici n-are el ce sa caraie, ca nu-i proprietatea lu masa, in cel mai rau caz trebuie vorbit la asociatia de locatari, probabil ai nevoie de vo autorizatie.
legat de pb. ta, eu zic ca nici n-are el ce sa caraie, ca nu-i proprietatea lu masa, in cel mai rau caz trebuie vorbit la asociatia de locatari, probabil ai nevoie de vo autorizatie.
You make people miserable, then they do what you want them to do, because then the misery goes away.
-

elements - irish coffee
elements scrie:eu niciodata n-am inteles care-i faza cu sefii astia de bloc. adica, cu ce se ocupa el si care-i faza cu impresiile astea de le afiseaza. in fine, cu bataie se rezolva.
Nu esti singurul care n-ai inteles .......are prostul obicei sa urle cand vorbeste cu omul si i-am spus sa coboare vocea sa vorbim civilizat la care el mi-a spus ca-s obraznica
- silvye
- frappuccino
eu zic sa intrebi la asociatie, iar pe seful de scara (am impresia ca e ala care duce apometrele, desi nu-s sigur) sa-l bagi, "galant" in .....trla la la.
aia cu plimbatu pe bloc, numai la acordul lui e culmea tupeului.
aia cu plimbatu pe bloc, numai la acordul lui e culmea tupeului.
Ultima oară modificat de elements pe Mar Feb 16, 2010 6:17 pm, modificat 1 dată în total.
You make people miserable, then they do what you want them to do, because then the misery goes away.
-

elements - irish coffee
ai doua variante:
PS: poti insa sa te astepti la ceva amenzi ca lumea daca nu ai avut autorizatie pentru lucrarile de modificare din casa!!!
- le spui ca dai gauri in podea, sa nu balteasca apa la maica-ta-n apartament;
- dai asociatia de proprietari in judecata pentru tulburare de posesie sau ceva de genu' (consulta un avocat).
PS: poti insa sa te astepti la ceva amenzi ca lumea daca nu ai avut autorizatie pentru lucrarile de modificare din casa!!!

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
Ah .......uitasem asociatia de locatari! Pai seful si asociatia au lucrat cu firma respectiva ,eu cred ca ceva e in neregula si de aia nu-si misca fundurile . Nu stiu ce au invartit ,treaba lor ........dar de ce nu ma lasa sa gasesc o alta firma pt particica mea de acoperis ?! .....cred ca cel mai rezonabil e sa sun la o firma sa -mi dea detalii ca altfel ametesc .
- silvye
- frappuccino
PPS: si fa-ti asigurare, ca sa plateasca aia orice reparatie care nu trebuie facuta din vina ta!

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
ca o completare la cele spuse de dragos, poti turna apa cu furtunul pe ghena(sa nu te afecteze prea tare) iar daca se lasa cu scandal, bagi placa cu : se prelinge dom`le, se prelinge.
-

elements - irish coffee
dragos6 scrie:ai doua variante:PS: poti insa sa te astepti la ceva amenzi ca lumea daca nu ai avut autorizatie pentru lucrarile de modificare din casa!!!
- le spui ca dai gauri in podea, sa nu balteasca apa la maica-ta-n apartament;
- dai asociatia de proprietari in judecata pentru tulburare de posesie sau ceva de genu' (consulta un avocat).
Asta e problema !!!! Si cu asta ma santajeza si ei . Deci eu ce fac pan' la urma ?
- silvye
- frappuccino
poti incerca sa-ti iei autorizatia asa post mortem. am impresia ca depinde si de ce perete ai dat jos.
-

elements - irish coffee
elements scrie:ca o completare la cele spuse de dragos, poti turna apa cu furtunul pe ghena(sa nu te afecteze prea tare) iar daca se lasa cu scandal, bagi placa cu : se prelinge dom`le, se prelinge.
Pai curge deja ,foarte putin dar curge . Maica-mea mai are putin si-i cade tavanul in cap . E coscovit tot,se intrevad bucati de fier in placa de beton .....e distrus ce mai .....apartament renovat total
- silvye
- frappuccino
elements scrie:poti incerca sa-ti iei autorizatia asa post mortem. am impresia ca depinde si de ce perete ai dat jos.
Ce zici mai acolo ?:D .....si da e grav am facut o intrare intr-u perete de rezistenta . Eu le-am spus celor care lucrau ca mi-a placea asa si asa ......si eu mi-au spus : Da ,bineinteles ,facem tot!
...fara explicatii fara nimic . M-am trezit cu acuzatii ca mi-am facut de cap . Eu nu am fost la fata locului cand s-a modificat si nimeni nu mi-a explicat ce si cum .....- silvye
- frappuccino
1.seful de scara nu are ce cauta in asemenea discutii
2.asociatia este OBLIGATA prin lege sa stranga fonduri lunare, prin care se fac reparatii de acest gen(hotararea se ia in Adunarea generala)
3. nu exista ca proprietarii nu vor sa contribuie la plata reparatiilor!ei sunt de asemenea obligati sa contribuie in mod egal,in functie de suprafata locuibila)
4.daca Asociatia a facut reparatia dar fara licitatie(pentru ca o asemenea reparatie aduce de la sine costuri ridicate), mai mult decat atat nu a primit o garantie pentru lucrarile efectuate sau daca nu exista semnatura locatarilor pentru efectuarea la "negru " a lucrarii...atunci mergi la Primarie la serviciul Asociatii de proprietari si fa o reclamatie si daca tot ce ti-am scris este real, atunci pot intra si finantele pentru ca s-au platit/incasat bani dar fara plata impozitului
2.asociatia este OBLIGATA prin lege sa stranga fonduri lunare, prin care se fac reparatii de acest gen(hotararea se ia in Adunarea generala)
3. nu exista ca proprietarii nu vor sa contribuie la plata reparatiilor!ei sunt de asemenea obligati sa contribuie in mod egal,in functie de suprafata locuibila)
4.daca Asociatia a facut reparatia dar fara licitatie(pentru ca o asemenea reparatie aduce de la sine costuri ridicate), mai mult decat atat nu a primit o garantie pentru lucrarile efectuate sau daca nu exista semnatura locatarilor pentru efectuarea la "negru " a lucrarii...atunci mergi la Primarie la serviciul Asociatii de proprietari si fa o reclamatie si daca tot ce ti-am scris este real, atunci pot intra si finantele pentru ca s-au platit/incasat bani dar fara plata impozitului
-

ioana_darius.blaj - frappuccino
In ceea ce priveste autorizatia pentru modificarile facute :
-daca nu s-a umblat la structura de rezistenta a blocului nu patesti nimic, cel mult o mica amenda, dar cu putina bunavointa doar un avertisment si impunerea scoaterii unei autorizatii(dar oricum nu are legatura asta cu faptul ca izolatia -daca s-a facut- s-a facut prost cu bani multi intrati in anumite buzunare)
P.S.apropos de ce spunea dragos, cunosc o nebuna care, intr-o zi in care ploua in casa ei, a scos covoarele din bucatarie si holuri, a dat drumul la apa , a pus dopuri la chiuvete si a lasat-o sa curga...a doua zi au inceput sa stranga bani pentru ecoperis
-daca nu s-a umblat la structura de rezistenta a blocului nu patesti nimic, cel mult o mica amenda, dar cu putina bunavointa doar un avertisment si impunerea scoaterii unei autorizatii(dar oricum nu are legatura asta cu faptul ca izolatia -daca s-a facut- s-a facut prost cu bani multi intrati in anumite buzunare)
P.S.apropos de ce spunea dragos, cunosc o nebuna care, intr-o zi in care ploua in casa ei, a scos covoarele din bucatarie si holuri, a dat drumul la apa , a pus dopuri la chiuvete si a lasat-o sa curga...a doua zi au inceput sa stranga bani pentru ecoperis
-

ioana_darius.blaj - frappuccino
31 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Design interior, flori si gradina