Mobila, raportul calitate -pret!!
24 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
[quote4f1162="raluca_m"]Eu nu prea sunt de acord. Cred ca e mai mult o treaba de snobism si nu neaparat problema de calitate. Eu mi-am cumparat acum vreo 2 ani de la carrefour o bucatarie si o masa de calculator de la o firma care se cheama "Aici" si vreau sa zic ca nu am avut nici o problema cu ele si sunt in aceeasi stare intacta. Acum o saptamana mi-am cumparat de la Cora un dormitor f dragut cu 10 milioane. In schimb, mi-am luat de la Ikea o etajera atunci cand s-a deschis magazinul si dupa ce am mutat-o de colo-colo de vreo 3-4 ori cam sta sa cada. Si alte cunostinte au fost foarte dezamagite de Ikea. De Mobexpert nu stiu din experienta proprie, dar am inteles de la alte persoane ca calitatea cam "scartaie". Deci m-am cam lamurit cum e cu firmele "mari". Treaba asta cu pret mare = calitate mare nu prea o mai cred. Pana la urma ceea ce platesti sunt brandul si fitzele.[/quote4f1162]
nu, nu e vorba de snobism totusi, ci chiar de calitate! compara te rog materialele folosite, feroneria, accesoriile, imbinarile. pe urma mai vorbim. spui ca ai luat o etajera si ai mutat-o de cateva ori si acum se cam "clatina". conteaza si cum ai montat-o, daca ai respectat indicatiile si eventual daca ai folosit adezivii indicati, sau alte accesorii, scule, unelte cerute de catre producator si, nu in ultimul rand, cum ai manevrat-o in timpul acestor mutari? mobila de care esti multumita (cea din supermarket), ai mutat-o vreodata? ca daca o faci, nu stiu cat vei mai fi de multumita... nu spun ca nu poate fi si aia buna, dar totusi, raman la parerea mea: supermarket-ul NU e magazin de mobila. pentru asta exista targuri si expozitii specializate (sau nu), magazine de prezentare (si nu doar ale firmelor mari!) - cum ar fi cele de pe platforma Pipera.
[quote4f1162="mihaai"]asta cam asa-i. [color=#9900004f1162]mia-m[/color4f1162] luat si eu mobila d birou de la metro, cred ca tot d la firma aia si e f frumoasa si de calitate buna. d la ikea si mobexpert n-am cump pana acum da am auzit ca sunt proaste.[/quote4f1162]
de la mobexpert am cumparat eu (am scris mai sus) si e ok. inclusiv dupa cateva montari-demontari si mutari.
deci pana nu vedeti, nu mai raspanditi stiri doar din auzite, ca ar putea fi eronate...
despre ikea, pot doar sa spun ca au un pret cel putin indecent pentru romania. calitatea totusi nu le-o contest.
nu, nu e vorba de snobism totusi, ci chiar de calitate! compara te rog materialele folosite, feroneria, accesoriile, imbinarile. pe urma mai vorbim. spui ca ai luat o etajera si ai mutat-o de cateva ori si acum se cam "clatina". conteaza si cum ai montat-o, daca ai respectat indicatiile si eventual daca ai folosit adezivii indicati, sau alte accesorii, scule, unelte cerute de catre producator si, nu in ultimul rand, cum ai manevrat-o in timpul acestor mutari? mobila de care esti multumita (cea din supermarket), ai mutat-o vreodata? ca daca o faci, nu stiu cat vei mai fi de multumita... nu spun ca nu poate fi si aia buna, dar totusi, raman la parerea mea: supermarket-ul NU e magazin de mobila. pentru asta exista targuri si expozitii specializate (sau nu), magazine de prezentare (si nu doar ale firmelor mari!) - cum ar fi cele de pe platforma Pipera.
[quote4f1162="mihaai"]asta cam asa-i. [color=#9900004f1162]mia-m[/color4f1162] luat si eu mobila d birou de la metro, cred ca tot d la firma aia si e f frumoasa si de calitate buna. d la ikea si mobexpert n-am cump pana acum da am auzit ca sunt proaste.[/quote4f1162]
de la mobexpert am cumparat eu (am scris mai sus) si e ok. inclusiv dupa cateva montari-demontari si mutari.
deci pana nu vedeti, nu mai raspanditi stiri doar din auzite, ca ar putea fi eronate...
despre ikea, pot doar sa spun ca au un pret cel putin indecent pentru romania. calitatea totusi nu le-o contest.

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
M-ai intrebat daca am mutat vreodata mobila cumparata din hypermarket... Acum un an m-am mutat intr-un apartament nou si am demontat toata mobila, am transportat-o si am montat-o iar si uite ca n-a patit nimic.
Iar apropo de Mobexpert. Eu am vazut mobila de la Mobexpert la o prietena in casa si se incadreaza in ciclul "dai un ban, da' stii ca nu-l mai ai". Finisajele mi s-au parut proaste pentru un car de bani, cat dai pe ea. Alti prieteni si-au cumparat un pat metalic cu vreo 600 de euro ca dupa 2 ani sa inceapa sa scartaie. Te gandesti ca la banii astia nu s poate sa mai fie si proasta...Ba uite ca se poa'!
Iar apropo de Mobexpert. Eu am vazut mobila de la Mobexpert la o prietena in casa si se incadreaza in ciclul "dai un ban, da' stii ca nu-l mai ai". Finisajele mi s-au parut proaste pentru un car de bani, cat dai pe ea. Alti prieteni si-au cumparat un pat metalic cu vreo 600 de euro ca dupa 2 ani sa inceapa sa scartaie. Te gandesti ca la banii astia nu s poate sa mai fie si proasta...Ba uite ca se poa'!
- raluca_m
- cafe-latte
Si mai e o treaba...Intr-un fel arata mobila din supermarket in casa si in alt fel cand e pusa claie peste gramada in supermarket si unde o freaca toti. Daca ai aranja si mobila din supermarket la fel ca pe aia de la mobexpert, nu stiu cat de mare ar mai fi diferenta de "look"
[/img]
[/img]- raluca_m
- cafe-latte
Re: Mobila, raportul calitate -pret!!
Salut,
Eu am gasit cel mai bun raport calitate-pret la mobila STAER http://www.google.ro. Am comandat de la ei acum 3 lună un kit de dormitor si sufragerie, l-am "proiectat" dacă se poate spune asa cu ajutorul profesionistilor STAER si a iesit STAS, montajul a fost asigurat de ei. Sunt un client multumit!
Am vazut acum pe site ca au si reduceri de pana la 12% la toata gama de produse de mobilier comercializata atat online cat si in magazin. Eu zic ca merita!
Eu am gasit cel mai bun raport calitate-pret la mobila STAER http://www.google.ro. Am comandat de la ei acum 3 lună un kit de dormitor si sufragerie, l-am "proiectat" dacă se poate spune asa cu ajutorul profesionistilor STAER si a iesit STAS, montajul a fost asigurat de ei. Sunt un client multumit!
Am vazut acum pe site ca au si reduceri de pana la 12% la toata gama de produse de mobilier comercializata atat online cat si in magazin. Eu zic ca merita!
Ultima oară modificat de dragos6 pe Mie Noi 24, 2010 10:28 am, modificat 1 dată în total.
Motiv: Sters link extern (reclama).
Motiv: Sters link extern (reclama).
- conrad
- cafe-latte
Re: Mobila, raportul calitate -pret!!
Raportul calitate pret cel mai bun l-am gasit la un atelier de creatie si productie piese de mobilier din bucuresti. Avantajul este ca am reusit sa facem totul asa cum ne-am dorit noi si nu cum ne recomandau alte firme probabil ce aveau pe stoc.Daca va place nr dansilor 0743863866. Bafta !
- Fişiere ataşate
-
- b1.jpg (32.4 KiB) Vizualizat de 199 ori
-
- 15808317.jpg (32.92 KiB) Vizualizat de 199 ori
-
- 793216.jpg (31.62 KiB) Vizualizat de 199 ori
- elisabeta80
- cafe-latte
24 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Design interior, flori si gradina