Mobila, raportul calitate -pret!!

Tot acasa e mai bine! Cum sa avem un camin mai primitor

Moderatori: dragos6, 121

Mobila, raportul calitate -pret!!

Mesajde babycrazyromantic » Dum Ian 28, 2007 1:27 pm

M-ar interesa unde pot gasii mobila,care sa aiba raportul calitate-pret, destul de bun!!Aveti idee de astfel de locatii:centre comerciale de prezentare si desfaceremobilier, depozite,...
Daca ati achizitionat in ultima perioada, de unde si daca sunteti multumiti?
multumesc celor ce vor raspunde la subiect acestui topic.
Crede in tine si vei reusii!
"Fii curajos, sterge-ti ochii, adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus!"
babycrazyromantic
The Lioness Kingdom

Mesajde dragos6 » Dum Ian 28, 2007 1:39 pm

acum cativa ani am reusit sa gasesc un producator de mobila din lemn (nu rumegus presat!) si am cumparat o biblioteca. n-a fost mult mai scumpa decat astea de rumegus, dar aia chiar n-are moarte! nu se compara calitatea si rezistenta ei cu jafurile astea care doar arata fumos, dar cum pui cateva carti pe rafturi se indoaie sau chiar se rup!

aveau o reprezentanta de vanzari pe la expozitia de mobila a fabricii de mobila din soseaua Pipera, Bucuresti (firma era de undeva din Giurgiu, Oltenita, nu mai tin bine minte)

oricum, sfatul meu e sa astepti pana poti cumpara ceva nu doar frumos si ieftin, ci mai degraba putin mai scump, dar trainic!
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde babycrazyromantic » Dum Ian 28, 2007 1:57 pm

[quote654379="dragos6"]...oricum, sfatul meu e sa astepti pana poti cumpara ceva nu doar frumos si ieftin, ci mai degraba putin mai scump, dar trainic![/quote654379]asta am si de gand sa fac Dragos, caci nu am de gand sa aleg ceva ieftin de si poate avea un design deosebit,dar prefer poate cu un pret chiar si mai scump dar sa fie cat de cat de calitate (durabil).M-ar interesa mai exact un dormitor si bucatarie.Am vazut, de exemplu dormitoare si la 800-900Ron care nush ce poate fi de ele dar si la 2500-3500Ron sau cele poate si mai scumpe la care nici nu ma gandesc,..dar in orice caz intai voi studia oferte diferite si ulterior ma voi decide.
Multumesc [color=black654379][b654379]Dragos[/b654379][/color654379]
Crede in tine si vei reusii!
"Fii curajos, sterge-ti ochii, adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus!"
babycrazyromantic
The Lioness Kingdom

Mobila Bucatarie

Mesajde amenajari_interioare » Mar Mar 13, 2007 8:10 pm

Aici este un loc unde gasiti cateva modele frumoase de mobila de bucatarie si amenajari interioare in general.

Speram sa va placa!
amenajari_interioare
cafe-latte

ca tot se discuta despre pret/clatitate ...

Mesajde Q000 » Mie Mai 30, 2007 1:25 pm

... am o problema cu alegerea materialelor pentru mobila de bucatarie, am descoperit ceva interesant. Cristalan si Cristalite [be2ac01]aici[/be2ac01] si [be2ac01]aici[/be2ac01] Am nevoie de pareri de la cei cu mai multa experienta. Daca cineva a folosit astfel de materiale si poate transmite o parere obiectiva as fi recunoscator.
Q000
cafe-latte

Mesajde ridendo » Mar Iun 05, 2007 5:06 pm

as vrea sa stiu si eu daca mobila facuta la comanda e mai calitativa decat cea luata de-a gata;stiu ca pretul e mai marisor,dar,ar merita daca as sti ca nu se balanseaza ca pe valurile Dunarii,daca pun o stiva de farfurii pe ea.
De la Elvila a luat cineva mobila?vreau sa-mi iau un sifonier si o mobila de bucatarie ,dar nu vreau sa ma arunc ca orbu' ,pe primul magazin din drum
ridendo
cream latte

Mesajde dragos6 » Mar Iun 05, 2007 5:24 pm

am fost la Elvila acum cativa ani si nu mi-a placut nimic din ce aveau pe-acolo.

am luat atunci, pana la urma, un pat dublu de la Mobexpert. rezonabil, si ca pret, si d.p.d.v. al calitatii.

mobila la comanda am facut pentru o bucatarie... nu a iesit nici mai bine, nici mai rau decat una de gata, doar ca se potriveste perfect in spatiul dat! :P

am mai luat acum cativa ani o mobila 'personalizata'- adica aia aveau un magazin de prezentare si acolo iti alegeai modulele dorite, culoarea lemnului (da! sunt din lemn, nu rumegus!), orientarea (stanga/dreapta, la cele asimetrice) si in cateva zile veneau si ti le montau acasa. fara sa dai nimic in plus fata de pretul din magazin. tot rezonabil, zic eu, fata de calitatea oferita!
Imagine
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde ridendo » Mar Iun 05, 2007 8:48 pm

mda,la Elvila mi se pare ca nu au nimic deosebit sau atit de stralucit la banii aia;mobila de la Mobexpert ...,si-a luat cineva un birou de acolo si a fost total nemultumit;acum,..naiba mai stie unde sa caut,ca aici nu stiu sa existe vreun magazin cu mobila personalizata sau Ikea;ma gandeam sa fac comanda din Otto sau Neckermann dar ,roman fiind,nici o sansa!am gasit niste imagini care ma fac sa visez .. :D la Pastele Cailor voi gasi eu aici asa o mobila(asa m-am saturat de palul asta geometric,colturos ,cu cant care se dezlipeste..).
Cui ii place,sa isi clateasca ochii...oare cat mi-ar lua tamplarul pentru asa o mobila? :shock:

[img8a0eab]http://orage.mjp.brown.edu/mjp/images/Heal/Wardrobe%2098.jpg[/img8a0eab]
[img8a0eab]http://www.hares-antiques.com/sales/wardlinen/images/P2010007wardrobe.jpg[/img8a0eab]

si bucataria viselor mele,....

[img8a0eab]http://www.violetdesigns.co.uk/k9_prentice.JPG[/img8a0eab]
ridendo
cream latte

Mesajde dia21 » Joi Iun 07, 2007 2:01 am

[quote3d7af7="dragos6"]am fost la Elvila acum cativa ani si nu mi-a placut nimic din ce aveau pe-acolo.

am luat atunci, pana la urma, un pat dublu de la Mobexpert. rezonabil, si ca pret, si d.p.d.v. al calitatii.

mobila la comanda am facut pentru o bucatarie... nu a iesit nici mai bine, nici mai rau decat una de gata, doar ca se potriveste perfect in spatiul dat! :P

[b3d7af7]am mai luat acum cativa ani o mobila 'personalizata'- adica aia aveau un magazin de prezentare si acolo iti alegeai modulele dorite, culoarea lemnului (da! sunt din lemn, nu rumegus!), orientarea (stanga/dreapta, la cele asimetrice) si in cateva zile veneau si ti le montau acasa. fara sa dai nimic in plus fata de pretul din magazin. tot rezonabil, zic eu, fata de calitatea oferita[/b3d7af7]![/quote3d7af7]
de unde? stii cumva daca fac livrari si in provincie?
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
dia21
frappuccino

Mesajde dragos6 » Joi Iun 07, 2007 10:26 am

din pacate, nu mai stiu nimic de ei; show-room-ul s-a inchis (probabil mutat, dar nu stiu unde), facturile nu le am eu (au ramas la ex-a)... tot ce-mi mai aduc aminte despre ei e ca erau de undeva din sudul bucurestiului. si da, cred ca livreaza si in provincie (probabil contra unui mic tarif suplimentar, daca distanta e de peste 100km - dar asta e doar o banuiala!).

te-am ajutat de nu se poate... :(
Imagine
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde dia21 » Joi Iun 07, 2007 10:34 am

Multumesc oricum! :mrgreen: Si daca auzi de ceva in legatura cu [iefd22b]subectul[/iefd22b] in urm 2 luni, ti-as ramane profund indatorata daca mi-ai trimite un PM.
dia21
frappuccino

Mesajde zuzzza » Mie Iun 20, 2007 2:01 am

Si-a luat cineva mobila de la carrefour/metro/cora etc?
Caut un loc unde pot gasi mobila ieftina si buna si vroiam sa stiu cum este mobila din hypermarketuri.
zuzzza
cafe-latte

Mesajde dia21 » Mie Iun 20, 2007 2:14 am

mobila din hypermarket este de obicei cu viata de scurta durata, dar compenseaza prin pretul scazut
dia21
frappuccino

Mesajde dragos6 » Mie Iun 20, 2007 2:23 am

[quote878729="zuzzza"]...
Caut un loc unde pot gasi mobila ieftina si buna si vroiam sa stiu cum este mobila din hypermarketuri.[/quote878729]
eu nu mi-am luat de acolo decat mancare; in afara produselor alimentare, nu prea merita sa cumperi altele... calitatea nu e chiar cea mai cea, poate doar preturile un pic mai mici. exemplu:

hypermarket auchan; intru si cumpar cuptor cu microunde electrolux. buuun! firma buna, garantie extinsa (2 ani!), pret rezonabil, si se mai lauda si ca are grill. il cumpar si il duc direct acasa, nu-l mai desfac (asa faca aia din tarile mai civilizate!). aici, surpriza! ia grillul de unde nu l-a pus cine l-a proiectat! n-avea! ok... a doua zi am avut alte treburi, da' m-am intors peste 2 zile cu scula in brate, ambalata frumos, de ziceai ca-i nou (nici nu-l bagasem in priza!) si am cerut sa-mi dea banii inapoi, sa-mi iau altul asa cum vroiam eu. s-au cam mirat aia, da' imi dadura banii fara alte comentarii si chiar au corectat afisul cu descrierea produsului care m-a indus si pe mine in eroare. o bila alba pentru modul de tratare a reclamatiei, dar o bila neagra pentru modul de prezentare a marfii.

revenind la subiectul topicului, mobilierul, pot sa spun ca in ultimul timp m-am cam uitat si dupa mobila, dar inca n-am gasit ceva sa-mi placa, asa ca aceea de acum ~ 10 ani. ce am vazut in general la supremarket sunt piese de mobilier cam disparate, pe care le iei sa mai adaugi ceva prin casa. nu prea sunt dormitoare, sufragerii... doar la capitolul bucatarii mai gasesti cate ceva. dar nici alea nu-s cine stie ce. prefer sa fac ceva la comanda, macar asa aleg eu si materialul, si feroneria, si accesoriile... iar dintre piesele disparate de care vorbeam mai sus, niciuna nu arata cat de cat sa ma faca sa dau bani pe ea... :(
Imagine
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde raluca_m » Mie Iun 20, 2007 2:57 am

Eu nu prea sunt de acord. Cred ca e mai mult o treaba de snobism si nu neaparat problema de calitate. Eu mi-am cumparat acum vreo 2 ani de la carrefour o bucatarie si o masa de calculator de la o firma care se cheama "Aici" si vreau sa zic ca nu am avut nici o problema cu ele si sunt in aceeasi stare intacta. Acum o saptamana mi-am cumparat de la Cora un dormitor f dragut cu 10 milioane. In schimb, mi-am luat de la Ikea o etajera atunci cand s-a deschis magazinul si dupa ce am mutat-o de colo-colo de vreo 3-4 ori cam sta sa cada. Si alte cunostinte au fost foarte dezamagite de Ikea. De Mobexpert nu stiu din experienta proprie, dar am inteles de la alte persoane ca calitatea cam "scartaie". Deci m-am cam lamurit cum e cu firmele "mari". Treaba asta cu pret mare = calitate mare nu prea o mai cred. Pana la urma ceea ce platesti sunt brandul si fitzele.[/quote]
raluca_m
cafe-latte

Următorul

Înapoi la Design interior, flori si gradina