orice despre ingrijirea plantelor

Tot acasa e mai bine! Cum sa avem un camin mai primitor

Moderatori: dragos6, 121

Mesajde unikata22 » Vin Iul 17, 2009 5:15 pm

AM SI EU O KALANCHOE si o tin afara in curte nu in soare direct ,la cate zile treb sa o ud?
unikata22
cafe-latte

Mesajde lilos137 » Lun Iul 20, 2009 11:06 pm

Buna! Yucca mea a "trait" numai 10 luni, ca n-a avut soare. Acum este un bat uscat. Isi mai revine, sau pot s-o arunc? Are 11 cm inaltime si 3,5 cm in diametru. Din pacate, n-am balcon si nici pe geam n-am cum s-o tin nici pe afara, nici inauntru. Multumesc!
lilos137
cappuccino

Mesajde alinuta » Lun Iul 20, 2009 11:24 pm

lilos137 scrie:Buna! Yucca mea a "trait" numai 10 luni, ca n-a avut soare. Acum este un bat uscat. Isi mai revine, sau pot s-o arunc? Are 11 cm inaltime si 3,5 cm in diametru. Din pacate, n-am balcon si nici pe geam n-am cum s-o tin nici pe afara, nici inauntru. Multumesc!

:shock: dar unde o tineti? in dulap?

mai aveti si alte plante? (cu exceptia celor din frigider) :? :evil:
alinuta
frappuccino

Mesajde lilos137 » Mie Iul 22, 2009 1:22 am

Ptr curiozitatea ta, in dulap il tin pe bunicul, mumificat, deci n-am loc si ptr flori! Daca am zis ca n-am balcon, puteai sa-ti dai seama ca e un bloc cu camere semidecomandate, deci la camere am sarme ptr rufe, asa ca nu pot pune flori nici afara, nici inauntru, ca sa le "frec" mereu cu rufele. Lamurita?
lilos137
cappuccino

Anterior

Înapoi la Design interior, flori si gradina