parchet sau gresie , in bucatarie ?
48 mesaje
• Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
parchet sau gresie , in bucatarie ?
stam la parter si e cam frig , asadar ne-am gandit la parchet , dar nu stiu daca e o alegere buna ....daca ar fi parchet , totusi ce fel ? -

EvyM - cappuccino
In bucatarie sa face umezeala si asta dauneaza parchetului. In plus, in bucatarie exista masa si scaune care se trag, si asta zgarie parchetul.in bucatarie se spala pe jos destul de des si asta face rau parchetului. Daca exista subsol, incercati sa puneti o termoizolatie prinsa in subsol,de placa din beton armat a parchetului. In bucatarie se ating uneor temperaturi inalte brusc, cand se gateste si asta obliga lemnul la dilatari.
-

yaluro - frappuccino
[bd19599]yaluro[/bd19599] are dreptate in tot ceea ce a spus. Si eu stau la parter si am ezitat mult intre parchet si gresie. In plus, parchetului i se da un termen de "viata" de 6 ani (la parchetul laminat ma refer). Poate parea mult, dar nu cred ca in bucatarie te apuci sa schimbi gresie sau faianta prea des. In plus, eu am vazut in mobilierul mai vechi (sau deteriorat de umezeala) ca acolo isi fac "locuinta" vestitii gandaci "rosii" de bucatarie, care sunt cel mai greu de "exterminat".
Exista insa si gresie "calda" (nuante care mentin caldura), asta in cazul in care nu vrei sau nu poti sa-ti faci o temoizolatie pe sub gresie (finantele mele nu mi-am permis sa fac asta. Imi pare rau si acum).
Exista insa si gresie "calda" (nuante care mentin caldura), asta in cazul in care nu vrei sau nu poti sa-ti faci o temoizolatie pe sub gresie (finantele mele nu mi-am permis sa fac asta. Imi pare rau si acum).
-

laura1970 - mochaccino
buna , multumesc pentru raspunsuri , of, of , si eu care credeam ca scap mai usor , mai repede , fara multa bataie de cap , cu parchet , dar se vede ca tot mai bine ar fi sa punem gresie , doar ca necesita mai mult timp si...mai multa mizerie .Nu vroiam sa mut toata mobila din bucatarie , de aceea m-am gandit la parchet .Parchetul m-as fi incumetat si eu sa-l pun , dar ...gresia ,mda e mai greu .Oricum ne mai gandim .Multumesc inca o data .Numai bine .
-

EvyM - cappuccino
parchet sau gresie la bucatarie
Buna!Eu am parchet pe hol(trafic) si cred ca este potrivit si la bucatarie cu conditia sa-l stergi bine dupa ce speli pe jos si sa nu-ti cada obiecte pe jos pt.ca se duce lacul.Si eu stau intr-un apartament destul de friguros si cred ca o sa optez tot pentru parchet la bucatarie,oricum dupa cativa ani daca ma dezamegeste felul cum se comporta, schimb cu gresie,care e problema?- criss25
- cafe-latte
Re: parchet sau gresie la bucatarie
[quotefb3fd0="criss25"]daca ma dezamegeste felul cum se comporta, schimb cu gresie,care e problema?[/quotefb3fd0]
problema nu-i daca te tin finantele...dar tot gresia este mai indicata!
problema nu-i daca te tin finantele...dar tot gresia este mai indicata!
In viata exista doua tragedii. Una e sa obtii ceea ce doresti cealalta sa nu obtii(G.B.S)
-

dorina17 - blue eyes
Si eu sunt de parere ca tot gresia e cea mai potrivita pentru bucatarie! 
nu trebuie sa fii trist ca n-ai fost remarcat. fii trist ca n-ai facut nimic remarcabil
-

danamaravela - irish coffee
[quote727ae5="mi_bios"]Poti opta pt o combinatie de gresie (pt zonele "periculoase": aragaz, chiuveta) cu parchet (restul spatiului). Este o chestie sic![/quote727ae5]

In viata exista doua tragedii. Una e sa obtii ceea ce doresti cealalta sa nu obtii(G.B.S)
-

dorina17 - blue eyes
pentru mine este ca si cum la treningul meu nou mi-as "asorta" o pereche de pantofi eleganti! Da bine in oglinda......dar nu merge!
-

dorina17 - blue eyes
mda , parerile sunt impartite ....initial ne-am gandit sa punem gresie in fata aragazului si in fata chiuvetei , adica in locurile unde totusi se mai intampla sa curga putina apa pe jos sau ulei , iar in rest parchet . Dar bucataria noastra nu e prea mare si nu stiu daca ar arata bine aceasta combinatie . Am postat acest subiect in speranta ca are cineva aceasta combinatie in bucatarie , si mi-ar putea spune daca a facut o alegere buna .A... si inca ceva , atunci am pune si in antreu tot asa :gresie la intrare si in rest parchet . Ne mai gandim , totusi mai astept pareri . Multumesc . 
-

EvyM - cappuccino
Cam la asta ma gandeam si eu, desi - marturisesc - am optat pt gresie in bucatarie. Este pe departe cea mai rece incapere a casei, fiind situata la parter, avand legatura cu incaperea unde e amplasata centrala (la subsol) a carei usa (spre exterior) e metalica.
Combinatia gresie-parchet am folosit-o insa la intrarea in casa, am sa fac o fotografie.
Combinatia gresie-parchet am folosit-o insa la intrarea in casa, am sa fac o fotografie.
Mirela
- mi_bios
- cafe-latte
48 mesaje
• Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Design interior, flori si gradina