Pentru iubitorii de flori
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Pentru iubitorii de flori
Florile sunt o mare pasiune a mea.Cine poate sa imi dea un sfat in legatura cu o floare numita -Trompeta In gerului
- norma jean
- espresso
RE: Pentru iubitorii de flori
Da denumirea stiintifica, caci dupa denumirea populara nu-mi spune nimic
-

tris - cream latte
mesaj pt. norma jean .daca vrei sa sti mai multe despre trompeta ingerului (angels trumpet ) dute pe <A href="http://www.toptropicals.com">www.toptropicals.com</A> si scrie in gemuletul mic angels trumpet and then press finde plant. pot sa-ti spun ca miros superb.succes in cresterea plantei......
- rox-ana
- mochaccino
Mii de multumiri pentru raspuns rox-ana,site-ul e nemaipomenit.Problema mea cu Trompeta ingerului este ca nu a inflorit deloc in cei doi ani de cand o am.Planta -mama de pe care am luat puiul meu infloreste abundent toata vara.Mentionez ca incerc sa ii ofer aceleasi conditii,dar fara rezultat.E adevarata teoria batraneasca cum ca sunt flori-baiat care nu infloresc niciodata?Nu as vrea sa renunt la ea,de aceea ma interesez din timp ca sa nu pierd startul de primavara.Multumesc celor care imi vor raspunde.
- norma jean
- espresso
Mesaj pt.norma jean.Am gasit un site nou astazi si iti va da mai multe detali despre plante ta ....www.emilycompost.com .Sper sa-ti fie de folos.
- rox-ana
- mochaccino
Mersi pt.sfat, ROX-ANA,cum pleaca sefu" voi face o vizita.pa.
- norma jean
- espresso
mesaj pentru rox-ana.Am fost pe site-excelent.Am adunat multe informatii despre floarea mea.Mersi si toata cele bune.
- norma jean
- espresso
Eu am primit o floare si nu
stiu cum se numeste.M-am tot uitat la poze pe net sa vedem cu care
seamana dar n-am gasit-o. Aveti idee cum as putea s-o gasesc, cum
altfel daca nu dupa poza?Sau mai bine ma chinui in continuare cu pozele?
stiu cum se numeste.M-am tot uitat la poze pe net sa vedem cu care
seamana dar n-am gasit-o. Aveti idee cum as putea s-o gasesc, cum
altfel daca nu dupa poza?Sau mai bine ma chinui in continuare cu pozele?
Daca cazi, incearca sa ratezi pamantul.
-

verde23 - irish coffee
Verde, nu ai specificat daca este floare de pus in vaza ,sau plante in ghiveci. Daca este planta in ghiveci sfatul meu este sa te duci cu ea la florarie sa intrebi numele plantei . Sau daca nu stiu numele poate au idee din ce soi face parte si dupa aia poti cauta iar pe net....De ce nu o descri si aici ?
- rox-ana
- mochaccino
Re: Pentru iubitorii de flori
Eu am diferite flori ,bulbi de flori,etc ,cine vrea sa facem schimb si sa vorbim astept sa-mi dea un mesaj privat sau sa scrie aici pe forum , multumesc mult !
- ozstef
- cafe-latte
wow, mesaj dupa 5 ani. Bine ai venit!
Spune-ne ce fel de flori ai si ce anume te-ar interesa. Pe mine ma intereseaza orice gen de flori - sunt marea mea slabiciune - dar momentan vreau sa imi cresc colectia de amarylis. Astept sa ne scrii.
Spune-ne ce fel de flori ai si ce anume te-ar interesa. Pe mine ma intereseaza orice gen de flori - sunt marea mea slabiciune - dar momentan vreau sa imi cresc colectia de amarylis. Astept sa ne scrii.
- norma jean
- espresso
Cum am zis nu prea ma pricep bine la denumirile stintifice ale floriloar dar am cautat pe google si am gasit ceva lundu-ma dupa poze cred ca am Amarylis disponible bulbo cu floarea rosie facand 4 flori pe tubercul ,indradevar sunt niste flori minunate ,flori de gradina care se scot acum toamna bulbi ,cartofi ,etc am chiparoase si gherghine (dali ) de diferite culori ; rosu,galben,mov ,alb, etc in rest cum am zis am diferite flori ca stau la casa dar nu stiu cum se cheama am invatat in timp conditiile care trebuiesc de supravituire si dezvoltare a plantelor sa fie cat mai frumoase si sanatoase ,multumesc !
- ozstef
- cafe-latte
Din ce zona esti? Si eu stau la casa si ma intereseaza si florile de gradina. Chiar as avea nevoie de dalii de mai multe culori. Ce ai avea nevoie in schimb?
As avea disponibil momentan>
- trandafiri japonezi rosii, violete de Parma mov, muscate de diferite culori, muscata cu miros de lamaie(indusaim), cactusi cu floare roz, trompeta ingerului, begonie cu flori rosii, voalul miresei, sabiute, mirabilis, floare de cafea, garoafe turcesti, stanjenei, etc. Mai vorbim...
As avea disponibil momentan>
- trandafiri japonezi rosii, violete de Parma mov, muscate de diferite culori, muscata cu miros de lamaie(indusaim), cactusi cu floare roz, trompeta ingerului, begonie cu flori rosii, voalul miresei, sabiute, mirabilis, floare de cafea, garoafe turcesti, stanjenei, etc. Mai vorbim...

- norma jean
- espresso
Sunt din zona Dolj , Craiova si cum am zis imi plac toate floriile dar am observat ca nu am begonia si stanjenei sau orice poti tu sa-mi dai in schimb iar eu am sa-ti dau mai multe ok ,daca vrei putem sa ne dam adresele pe mesaj privat si am sa-ti trimit eu primul prin colet postal ,ok ,tinem legatura ! 

- ozstef
- cafe-latte
Ti-am lasat mesaj pm. 

- norma jean
- espresso
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Design interior, flori si gradina