pictura pe sticla - sfaturi si idei
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
pictura pe sticla - sfaturi si idei
As vrea si eu sa imi dati niste idei: am descoperit o noua latura "artistica" a mea, si am inceput sa pictez pe sticla. Nu stiu sa desenez prea bine, dar am o prietena la arhitectura care ma ajuta. Majoritatea picturilor pe care le-am facut au fost niste reproduceri dupa alte tablouri si mi-au iesit perfect! Picturile sunt gen vitralii, vopseaua este transparenta odata uscata. Acum vine intrebarea mea: ce as putea sa pictez? Voi ati cumpara un tablou pe sticla?(asta pentru ca intentionez sa le si comercializez) Si daca da, cu ce anume si cam cat ati fi dispuse sa dati pentru un astfel de tablou?
Va multumesc mult si astept cu interes sugestiile voastre!
Va multumesc mult si astept cu interes sugestiile voastre!
- freshmint
- cafe-latte
pictura pe sticla
Un artist picteaza ce simte(daca e artist).Daca e comerciant,intreaba pe altii ce sa picteze pt.a se vinde bine.E drept ca vremurile sunt grele...Asta suna a reorientare profesionala,nu a vocatie.
Presupunand ca sunt frumoase,da,as cumpara.
Pretul?Conform comertului,aduni valoarea materialelor,a manoperei si mai pui ceva in plus pt. profit si...gata pretul.Daca e prea mare,nu se vinde.Si asa avem abundenta de produse(mancarea lipseste sau va lipsi in curand!!).
Ce sa pictezi??Tot ce te impresioneaza si-ti iese bine(pt.a se putea vinde).Sunt atatea sit-uri de unde te poti inspira(daca natura nu te"cheama").Succes!!!
Presupunand ca sunt frumoase,da,as cumpara.
Pretul?Conform comertului,aduni valoarea materialelor,a manoperei si mai pui ceva in plus pt. profit si...gata pretul.Daca e prea mare,nu se vinde.Si asa avem abundenta de produse(mancarea lipseste sau va lipsi in curand!!).
Ce sa pictezi??Tot ce te impresioneaza si-ti iese bine(pt.a se putea vinde).Sunt atatea sit-uri de unde te poti inspira(daca natura nu te"cheama").Succes!!!
- dvalica
- cafe-latte
Re: pictura pe sticla
Nu sunt un artist cum bine ai spus, am si mentionat ca nu prea ma pricep la desen
Imi plac tablourile, insa nu cred ca am inspiratia necesara sa pictez unul, desi as vrea sa am acest talent! Sa va dau un exemplu: am primit un cadou un tablou cu marilyn monroe. Mi-a placut atat de mult incat as fi vrut sa am peretii plini numai cu acest portret, si m-amgandit sa fac si eu unu, iar spre surprinderea mea a iesit identic.
Daca stie cineva un site sau ma poate indruma spre ceva asemanator, mi-as dori sa pictez! Si am intrebat daca ati cumpara,pentru ca nu o sa am ce sa fac cu toate tablourile, multe am dat cadou, iar o prietena mi-a sugerat sa le comercializez, astfel as anula costurile pt materiale, si as avea o satisfactie mai mare sa pictez pentru alti oameni decat pt mine. Multumesc
Daca stie cineva un site sau ma poate indruma spre ceva asemanator, mi-as dori sa pictez! Si am intrebat daca ati cumpara,pentru ca nu o sa am ce sa fac cu toate tablourile, multe am dat cadou, iar o prietena mi-a sugerat sa le comercializez, astfel as anula costurile pt materiale, si as avea o satisfactie mai mare sa pictez pentru alti oameni decat pt mine. Multumesc
- freshmint
- cafe-latte
Fa-i o vizita prietenului meu bun, Google il cheama si scrie "pictura pe sticla"....! Ai grija sa ai o galeata la indemana sau sub computer ptr. ca risca sa dea afara..., atat de multe o sa gasesti...!
Poti sa pictezi icoane (tot copii dupa poze cu icoane...), poti sa faci veioze (adica taie sticlarul romburi, patrate, etc. de sticla, tu le pictezi si le montezi, pui un bec pe un stativ mai inalt sau mai mic, poate ai pe cineva care sa te ajute la montat, tu doar pictezi...), dai anunt in sat ca pictezi pe sticla si la comanda (sunt multi care au usi cu sticla, ori in casa ori la intrare, poti sa faci pictura pe ele...) si poate primesti comenzi..... Daca scri numai aici, nu prea vad bishtari... 
Poti sa pictezi icoane (tot copii dupa poze cu icoane...), poti sa faci veioze (adica taie sticlarul romburi, patrate, etc. de sticla, tu le pictezi si le montezi, pui un bec pe un stativ mai inalt sau mai mic, poate ai pe cineva care sa te ajute la montat, tu doar pictezi...), dai anunt in sat ca pictezi pe sticla si la comanda (sunt multi care au usi cu sticla, ori in casa ori la intrare, poti sa faci pictura pe ele...) si poate primesti comenzi..... Daca scri numai aici, nu prea vad bishtari... 
-

barboneli - frappuccino
Aaaa...! a nu uit. Sotia mea a facut un curs de pictura pe ceramica sau faiantza. Ea vopseste cu "praf de sticla" amestecat cu un ulei anume, si cand se pune in cuptor (700-800 grade C) electric, avea profesoara, se topeste sticla si ASA ramane. Un fel de smalt sau glazura, nu stiu cum ii zice. Deci DACA vopselele pe care le folosesti tu sunt nedizolvabile in apa sau orice alt lichid, daca se LIPESC al naibi de bine pe sticla sau chiar faiantza, atunci poti sa pictezi si cesti, pe platou de fructe din sticla sai portelan, farfurii, etc., etc. Daca imi dai o adresa de mail, iti trimit poze cu lucrari de-a lui sotia. Ca sa-ti faci ideie....
-

barboneli - frappuccino
pai de ce sa trimiti poze cu lucrari de-ale sotiei doar ei ?????
ce noi n-avem voie sa vedem?????
macar la ce-ai tras azi in poza!!!!!
sti bine ca sunt geloasa si invidioasa asa ca ...hai repede, sari cu poze!!
ce noi n-avem voie sa vedem?????
macar la ce-ai tras azi in poza!!!!!
sti bine ca sunt geloasa si invidioasa asa ca ...hai repede, sari cu poze!!
Fericirea este un fluture, care, atunci cand este urmarit, este intotdeauna la un pas de a fi prins, dar daca stai linistit, se poate aseza pe tine!

-

titilica - frappuccino
barboneli scrie:OK! Fa loc pe masa...! Si sterge-o de firimitirile de la snitzele !!! Cred ca o sa le trimit in "partioculer", n-are rost sa plictisesc pe toti.....
Multumesc mult pentru ideea cu veiozele! am sa incerc, vopseaua nu se dizolva in apa si pot picta cu usurinta pe faianta, problema este la caldura pentru ca nu stiu ce se intampla..dar o sa fac un test
Multumesc!
- freshmint
- cafe-latte
ai pm,n-am gasit linkuri potrivite sau macar monstre...doar carti.....
uita-te doar la aceste linkuri sarace dar inspira-te de ce se misca pe piata...
http://www.konstnarshandelnjordi.se/glas.HTM
http://www.handgjordasaker.se/index.php ... ch-Porslin
http://jagblommar.blogspot.com/2009/03/ ... nster.html
http://www.flickr.com/photos/jagblommar/3233789481/
(aici apesi pe imagini..)
incearca cu ce am scris pe pm...
(eu daca mai dau de ceva ,revin)
si...
o ideie:daca tot nu ai mare talent la desen cum zici,apuca-te de facut sapun parfumat.
E f.simplu si se poate comercializa usor daca il decorezi si impachetezi intr-un mod original.
uita-te doar la aceste linkuri sarace dar inspira-te de ce se misca pe piata...
http://www.konstnarshandelnjordi.se/glas.HTM
http://www.handgjordasaker.se/index.php ... ch-Porslin
http://jagblommar.blogspot.com/2009/03/ ... nster.html
http://www.flickr.com/photos/jagblommar/3233789481/
(aici apesi pe imagini..)
incearca cu ce am scris pe pm...
(eu daca mai dau de ceva ,revin)
si...
o ideie:daca tot nu ai mare talent la desen cum zici,apuca-te de facut sapun parfumat.
E f.simplu si se poate comercializa usor daca il decorezi si impachetezi intr-un mod original.
Dumnezeu nu e in cer,nu-i pe pamint.
Dumnezeu e in inima noastra!
Dumnezeu e in inima noastra!
-

arrom - frappuccino
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Design interior, flori si gradina