Se poarta stickerele si fototapetul
19 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Se poarta stickerele si fototapetul
Anul acesta se poarta fototapetul si stickerele decorative.
Stickerele creaza impresia unor gerbere sau cale etc. (in functie de model) pictate pe perete. Impresioneaza mai ales prin marimea lor. De fapt ele sunt autocolante pe baza de hartie (mai scumpe) vinil (mai ieftine), pretaiate, usor de folosit, se dezlipesc si se repozitioneaza;nu afecteaza suprafetele; se poate aplica pe perete, usi, geamuri, oglinda, ceramica;de retinut ca se aplica doar imaginea, a carui contur se decupeaza perfect, fara a fi necesar un fundal, acesta constituindu-l chiar peretele.
Va prezint mai jos un demo cu imaginea livingului decorat cu un sticker "Floarea soarelui" si un alt demo cu un fototapet vintage.
Va plac?

Stickerele creaza impresia unor gerbere sau cale etc. (in functie de model) pictate pe perete. Impresioneaza mai ales prin marimea lor. De fapt ele sunt autocolante pe baza de hartie (mai scumpe) vinil (mai ieftine), pretaiate, usor de folosit, se dezlipesc si se repozitioneaza;nu afecteaza suprafetele; se poate aplica pe perete, usi, geamuri, oglinda, ceramica;de retinut ca se aplica doar imaginea, a carui contur se decupeaza perfect, fara a fi necesar un fundal, acesta constituindu-l chiar peretele.
Va prezint mai jos un demo cu imaginea livingului decorat cu un sticker "Floarea soarelui" si un alt demo cu un fototapet vintage.
Va plac?

-

ingrid07 - cafe-latte
ingrid07 scrie:da, nu zic nu, insa mai sunt atatea posibilitati de modele! din pacate nu pot sa dau niciun link.
exista pm-uri....eu sint interesata cu taote ca cunosc o gama mult mai larga...
Dumnezeu nu e in cer,nu-i pe pamint.
Dumnezeu e in inima noastra!
-

arrom - frappuccino
abgavrila scrie:ingrid vreau si eu linkuri pe PM.multumesc
amatoarea nu-ti va raspunde.
Nu are linkuri si gata.
Iti dau eu daca-mi spui ce te intereseaza iar daca moderatorii sint de acord,pot baga linkuri design in vazul tuturor,de fapt aceste linkuri sint usi de inspiratie...
Dumnezeu nu e in cer,nu-i pe pamint.
-

arrom - frappuccino
abgavrila,ai PM....
Dragose,oare e permis sa bag linkuri inspirative cu motive de walltapets and stickers acest topic de design interior?
Vor fi linkuri straine deci nu vad ce reclama s-ar putea face,alta ideie cu a tine topicul nu exista.
Dragose,oare e permis sa bag linkuri inspirative cu motive de walltapets and stickers acest topic de design interior?
Vor fi linkuri straine deci nu vad ce reclama s-ar putea face,alta ideie cu a tine topicul nu exista.
-

arrom - frappuccino
toate magazinele de "do it yourself" sunt pline cu astfel de 'afise'. e suficient sa te duci sa le vizitezi. ce alte linkuri mai trebuie? daca sunt persoane care n-au idee despre ce e vorba, exista si GOOGLE!

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
Fototapet lavabil personalizat - Fotografii unice de mari dimensiuni transpuse pe peretele - Decoreaza in propriul stil peretii tai . www.Fototampit.ro Confera unicitate casei tale ! Eleganta, Stil, Modern, Clasic. Servicii de realizare la comanda si montaj.
Ultima oară modificat de rangy21 pe Mie Aug 25, 2010 3:10 pm, modificat 1 dată în total.
- rangy21
- cafe-latte
Sa fiu sincera, oricat m-as iubi, nu cred ca mi-ar place sa-mi vad moaca intinsa pe un perete intreg.
Mi-s de ajuns in pielea mea, nu cred ca ar trebui sa ma completez si cu imaginea-mi de pe perete...
Mi-s de ajuns in pielea mea, nu cred ca ar trebui sa ma completez si cu imaginea-mi de pe perete...
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
Re:
abgavrila scrie:ingrid07 scrie:da, nu zic nu, insa mai sunt atatea posibilitati de modele! din pacate nu pot sa dau niciun link.
ingrid vreau si eu linkuri pe PM.multumesc
Abia acum am descoperit mesajele voastre, in timp ce faceam un research, imi pare nespus de rau ca nu am oferit informatia la timp, insa nu am primit nicio notificare pe email , desi aveam setat. Abgavrila am sa trimit un PM, desi cu o mare intarziere.
-

ingrid07 - cafe-latte
Re: Se poarta stickerele si fototapetul
Asa este, dar mai ales fototapetul. Exista fototapet din hartie, care are o rezistenta redusa la factorii externi si in special la apa. Insa pe http://www.fototampit.ro/amenajari gasesti avem tapet / fototapet lavabil, rezistent la umezeala si in contactul cu apa, de calitate cea mai buna .
- rangy21
- cafe-latte
Re: Se poarta stickerele si fototapetul
Bunaa, eu stiu un site cu tablouri personalizate, http://www.google.ro , cu wallpapers si fotografii. E super pentru un design interior. Este de actualitate.
Ultima oară modificat de dragos6 pe Lun Mai 23, 2011 4:02 pm, modificat 1 dată în total.
Motiv: Editat link-ul extern
Motiv: Editat link-ul extern
- symonakatalina
- cafe-latte
19 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Design interior, flori si gradina