Ce gatiti astazi?
Moderatori: dia21, sweetsweet, 121
Ce gatiti astazi?
Ce mai gatesc senzationalele?
PENTRU TOATE
Ultima oară modificat de CLavi pe Joi Iul 20, 2006 9:15 pm, modificat 1 dată în total.
-

CLavi - cappuccino
6-7 vinete, sare, faina, ulei, suc de rosii, parmezan
Vinetele sa nu fie prea groase, taie-le de-a lungul. Se acopera cu sare si se lasa asa pentru o jumatate de ora. Se clatesc, se trec prin faina si se prajesc in ulei incins. Cu sucul de rosii nu stiu ce sa spun... Ca nu e chiar bulionul. Trebuia sa fie mai dens. Ajuta-ma si tu ca nu stiu cum sa explic. Se unge o tava cu ulei, se pun un strat de sos, unul de vinete, unul de parmezan, sos, vinete, parmezan... si tot asa, se termina cu parmezan. se pune in cuptor pana cand se face parmezanul se face o crusta deasupra... E Bun, bun. Asta ar fii reteta clasica. eu mai ratacesc si cate o feliuta de mozzarella printre
Vinetele sa nu fie prea groase, taie-le de-a lungul. Se acopera cu sare si se lasa asa pentru o jumatate de ora. Se clatesc, se trec prin faina si se prajesc in ulei incins. Cu sucul de rosii nu stiu ce sa spun... Ca nu e chiar bulionul. Trebuia sa fie mai dens. Ajuta-ma si tu ca nu stiu cum sa explic. Se unge o tava cu ulei, se pun un strat de sos, unul de vinete, unul de parmezan, sos, vinete, parmezan... si tot asa, se termina cu parmezan. se pune in cuptor pana cand se face parmezanul se face o crusta deasupra... E Bun, bun. Asta ar fii reteta clasica. eu mai ratacesc si cate o feliuta de mozzarella printre

-

anam23 - frappuccino
[b910fca]anam[/b910fca]:e vorba, cumva, de [i910fca][b910fca]Polpa di pomodoro[/b910fca][/i910fca] ? La noi se gasesc de la [i910fca]Cirio,Divella,Rossita[/i910fca].
Sau piure de rosii / [i910fca][b910fca]Passata di pomodore[/b910fca][/i910fca]?
Sau piure de rosii / [i910fca][b910fca]Passata di pomodore[/b910fca][/i910fca]?
After all...tomorrow is another day!
-

syssy - mochaccino
[bc865a4]anam[/bc865a4]:deci de pulpa de rosii era vorba?[ic865a4]Cirio[/ic865a4] e chiar usor de gasit in cash carry-urile de la noi.Merci de reteta, cherie [imgc865a4]http://www.smilieland.com/graphics4/angel013R.gif[/imgc865a4]!
After all...tomorrow is another day!
-

syssy - mochaccino
eu am facut ciulama de pui cu ciuperci acum cateva zile si le-am facut pofta la fete[b9cc2f3](carmela,stefi,ariadna01)[/b9cc2f3] hi hi hi
Tot ceea ce se intampla, se intampla pentru ca asa trebuie sa se intample.

-

Figovici - frappuccino