Ce mincam la munca?
Moderatori: dia21, sweetsweet, 121
57 mesaje
• Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
la noi sefa a amenajat intr-un colt al biroului o masuta numai si numai pt acest lucru: sa mancam (pe rand, mai mult de 2 pers nu incap). Acolo e filtrul de cafea, acolo stau rezervele de zahar, sare... Eu la serviciu mananc absolut orice: cornuri, branzeturi, chiar si mancare gatita (gatita la cuptorul cu microunde al firmei)
-

laura1970 - mochaccino
Mancare la serviciu!
Stiu cat e de greu sa mananci la serviciu daca vrei sa tii o cura de slabire sau macar sa te mentii. Eu incerc sa mananc cat de pot de sanatos, imi fac acasa ficat de pui la gratar, pulpe sau piept de pui la gratar...le mananc intotdeauna cu salata de castraveti, ridichi si rosii. Alteori mai mananc peste, in principiu ton sau merlucius. Cateodata doua oua fierte cu salata. Incerc sa mananc fara paine! Beau cat mai multa apa plata. Intre mese imi place sa savurez cate un iaurt cu fructe, mere sau capsuni sunt printre singurele placeri pe care mi le permit. Astfel ma mentin ba chiar am slabit trei kg.
- ty
- cafe-latte
Ce mincam la munca?
well, pai la job ma hranesc cu branzica topita , rosioare, sau cascaval , iaurtel , gogosele, pizza...depinde de zi si de ce chef am si de cat vreau sa aloc ptr asta.
sa aveti pofta buna ....
sa aveti pofta buna ....
- you_win
- cafe-latte
Re: Ce mincam la munca?
[quotea685f2="you_win"] sau cascaval , iaurtel , gogosele, [/quotea685f2]
Nu cu cascavatzel?
Nu cu cascavatzel?
- kioko
- frappuccino
Re: Ce mincam la munca?
[quoted8568b="kioko"][quoted8568b="you_win"] sau cascaval , iaurtel , gogosele, [/quoted8568b]
Nu cu cascavatzel?[/quoted8568b]
Nu stiu dar sigur daca cu cascavatzel, dar sigur cu gurita!.......
Nu cu cascavatzel?[/quoted8568b]
Nu stiu dar sigur daca cu cascavatzel, dar sigur cu gurita!.......
-

yaluro - frappuccino
"munca" mea este scoala. am mari probleme cu mancarea pt ca dimineata prefer sa dorm inca 10 min decat sa mamanc si de luat la mine nu prea imi iau... mananc cate un iaurt, mar si chestii din astea rapide, iar cand vin acasa pe la ore tarzii ma apuca o foameee... si bag in mine tot ce gasesc si asa se duce cura de slabire pe apa sambetei si greutatea mea creste. m-am ingrasat 5-6 kg de cand sunt la facultate si nu le mai pot da joooooos!!!!!!
-

sweet_rain - cappuccino
zic ca tin dieta,dar in fiecare zi,regulat maninc la dejun 3cornulete.Imi fac din ochi. In rest toata ziua manincce se nimereste,mai mult fast-food.Doar daca stiu ca ma voi retine la serviciu imi iau de acasa ceea ce mincam o seara inainte.
-

D&G - cafe-latte
[color=bluea8d774]da, da, iata o problema;
uneori ne mai facem de cap (eu si colegii de birou) si comandam mancare, dar de obicei sunt cam dezamagita de ceea ce primesc;
de la pizza pana la cine stie ce fel de mancare; unii se incumta chiar la ciorba;
am depasit de mult faza in care mancam iaurt cu chipsuri, garnisit cu eugenii
[/colora8d774]
uneori ne mai facem de cap (eu si colegii de birou) si comandam mancare, dar de obicei sunt cam dezamagita de ceea ce primesc;
de la pizza pana la cine stie ce fel de mancare; unii se incumta chiar la ciorba;
am depasit de mult faza in care mancam iaurt cu chipsuri, garnisit cu eugenii
[/colora8d774]
-

hasse - irish coffee
De mancat mai greu...Ciocolata e regina mama si cafeaua regina tata:)))). In fine uneori ne mai intindem la o pizza....dar deja nu prea mai am chef. Si atunci ma apuca o pofta de E-uri...adica chipsuri. Asta daca nu trec pe la fastfood sa-mi iau un hamburgeri cu multa maioneza cu 3 lei. Si daca nici una din conditiile de mai sus nu sunt indeplinite...ma intorc la regina mama si tata.
Pofta mare la munci!!!
Pofta mare la munci!!!
-

bellsnake - cafe-latte
[quote5628e7="bellsnake"]De mancat mai greu...Ciocolata e regina mama si cafeaua regina tata:)))). In fine uneori ne mai intindem la o pizza....dar deja nu prea mai am chef. Si atunci ma apuca o pofta de E-uri...adica chipsuri. Asta daca nu trec pe la fastfood sa-mi iau un hamburgeri cu multa maioneza cu 3 lei. Si daca nici una din conditiile de mai sus nu sunt indeplinite...ma intorc la regina mama si tata.
Pofta mare la munci!!![/quote5628e7]
Si sa mai zica cineva ca serviciul nu te omoara!
eu servesc zilnic cel putin un litru jumate de ceai de afine.....cate o punguta de covrigei vanilati...si foarte rar, dar foarte rar si asta cand ma omorati cu pozele alea pe net....
un sendvis.....sau mere, multe mere.
Asta inlocuieste masa de pranz, gustarea de dupa amiaza si uneori chiar si cina!
Pofta mare la munci!!![/quote5628e7]
eu servesc zilnic cel putin un litru jumate de ceai de afine.....cate o punguta de covrigei vanilati...si foarte rar, dar foarte rar si asta cand ma omorati cu pozele alea pe net....
Asta inlocuieste masa de pranz, gustarea de dupa amiaza si uneori chiar si cina!
In viata exista doua tragedii. Una e sa obtii ceea ce doresti cealalta sa nu obtii(G.B.S)
-

dorina17 - blue eyes
La servici?....Uneori nici nu am timp sa ma gandesc la asa ceva...si totusi uneori mirosul de paine calda de la brutaria de langa noi ma doboara si atunci cumpar covrigi iar in alte zile (dar foarte rar) facem comanda la fast-food, nu prea este pe placul nostru dar ne trebuie si [id4c89a]combustibil [/id4c89a]sa putem face treaba ...
Totul este amuzant atata timp cat nu mi se intampla mie!
-

siminaa - frappuccino
57 mesaje
• Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4