cum ornezi tu.....salata????
Moderatori: dia21, sweetsweet, 121
19 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: cum ornezi tu.....salata????
mama ce dragalasi sunt....
dar daca n-am sofran cu ce ii ingalbenesc?????
dar daca n-am sofran cu ce ii ingalbenesc?????
Fericirea este un fluture, care, atunci cand este urmarit, este intotdeauna la un pas de a fi prins, dar daca stai linistit, se poate aseza pe tine!

-

titilica - frappuccino
Ia un morcov , rade-l pe razatoarea cu gauri mici si apoi stoarce zeama.....vor iesi mai portocalii....
Bafta !
Bafta !
-

Sidy - espresso
mesc mesc mesc!!
voi incerca!!
voi incerca!!
Fericirea este un fluture, care, atunci cand este urmarit, este intotdeauna la un pas de a fi prins, dar daca stai linistit, se poate aseza pe tine!

-

titilica - frappuccino
titilica scrie:mesc mesc mesc!!
voi incerca!!
acuma serios... mai exista si un condiment, se numeste "Curcum" ! "Curcumina este principalul curcuminoid de populare Indian condiment curcumă, Care este un membru al familiei ghimbir (Zingiberaceae). Celelalte două sunt curcuminoids desmethoxycurcumin şi-bis desmethoxycurcumin. Curcuminoids sunt polifenoli si sunt responsabili pentru culoarea galbenă a curcumă. Curcumina poate exista în cel puţin două tautomeric forme, keto şi enol. Forma enol este mai energic stabil în faza solidă şi în soluţie.[1]
Curcumina pot fi utilizate pentru cuantificare bor în metoda curcumina aşa-numita. Acesta reacţionează cu acid boric formează un compus de culoare roşie, cunoscut sub numele de rosocyanine.
Curcumina este viu colorate galben şi poate fi folosit ca un colorant alimentar. Ca o aditiv alimentar, Sa E numărul de se E100 [2]."
ai adresa aici, eu am tradus-0 cu google !
http://en.wikipedia.org/wiki/Curcumin
si in afara de ingalbenesti salate... ce maiu faci ??? stiu ca nu o sa ma crezi ca mi-e dor sa te citesc... dar asa e !!!
nnnna ca m-am inrosit de emotie... !!! -

barboneli - frappuccino
19 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2