gogosari cu sos
Moderatori: dia21, sweetsweet, 121
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
gogosari cu sos
caut de ieri o reteta de gogosari cu sos si nu mai stiu unde am gasit-o anul trecut.
am facut-o dar nu mai stiu unde am pus reteta.
imi mai scrie si mie cineva inca odata sau macar sa ma trimiteti acolo unde e
ca am facut varza forumul si nmk.
multumesc mult
am facut-o dar nu mai stiu unde am pus reteta.
imi mai scrie si mie cineva inca odata sau macar sa ma trimiteti acolo unde e
ca am facut varza forumul si nmk.
multumesc mult
-

abgavrila - irish coffee
nu l-ai facut varza unde trebuia
hi, urmaresc forumul de mult timp.insa e perioada muraturilor pentru iarna si cautand unele retete , am gasit solicitarea pt. aceasta reteta. eu o fac in fiecare iarna si ies fff buni. reteta o am de la soacra mea, sa-i dea d-zeu sanatate(stie multe sa faca si invat multe de la ea).
deci,
3 kg de gogosari mari si frumosi
1 cescuta de cafea (100g) ulei
1 cescuta de cafea otet-9 grade
2 linguri pline cu zahar(depinde daca iti place mai dulce sau mai acru)
2 cesti de cafea bulion (pasta de tomate)
sare, piper, dafin, dupa gust
Se pun toate ingredintele la fiert, mai putin gogosarii.Cand dau in clocot se pun si gogosarii, pana ce se fierb si acestia(devin moi).Se condimenteaza cu sare si piper daca mai este nevoie.Se pun fierbinti in borcanele calde(se pun in cuptor sa se sterilizeze), se leaga sau capseaza(eu folosesc capace cu filet)si se pun paturi pana se racesc.Ies extraordinari. Eu ii folosesc ca garnitura la friptura, iar in post ii mananc si asa pe paine.
Sper sa va placa...
[/quote] 
oana_daniela scrie:eu vreu reteta de la gogosarii taiati, aia cu sos...
am pierdut o retetuta, ma bate mamica,
cine are sa mi-o deie ...
hi, urmaresc forumul de mult timp.insa e perioada muraturilor pentru iarna si cautand unele retete , am gasit solicitarea pt. aceasta reteta. eu o fac in fiecare iarna si ies fff buni. reteta o am de la soacra mea, sa-i dea d-zeu sanatate(stie multe sa faca si invat multe de la ea).
deci,
Se pun toate ingredintele la fiert, mai putin gogosarii.Cand dau in clocot se pun si gogosarii, pana ce se fierb si acestia(devin moi).Se condimenteaza cu sare si piper daca mai este nevoie.Se pun fierbinti in borcanele calde(se pun in cuptor sa se sterilizeze), se leaga sau capseaza(eu folosesc capace cu filet)si se pun paturi pana se racesc.Ies extraordinari. Eu ii folosesc ca garnitura la friptura, iar in post ii mananc si asa pe paine.
Sper sa va placa...
Orice barbat care crede ca este mai destept decat nevasta lui, este casatorit cu o femeie inteligenta...
-

silvioara - frappuccino
sau...
adada scrie:GOGOSARI IN SOS TOMAT...
-3kg gogosari
-1 borcan(400) bulion
-1 borcan ulei
-1/2 borcan zahar
-1/2 borcan apa
-150g otet(1/4 borcan)
-condimente...piper boabe , foi dafin , sare...dupa gust...
Gogosarii se taie in felii de grosimea unui deget...
Celelalte ingrediente se pun la foc...pana se omegenizeaza ca un sos...nu trebuie sa scada....Dupa ce se omogenizeaza se pun feliile de gogosari...se amesteca...se lasa foarte putin , nu trebuie sa fiarba sa se inmoaie prea tare gogosarii , pt ca urmeaza sa fie dati la cuptor...daca e nevoie se mai adauga sare de gust (mai trag gogosarii)...se da vasul de pe foc si se mai lasa acoperit 20 min...
...Se pun apoi in borcane de 800...se acopera cu celofan , capace...cum doreste fiecare...si se pun la cuptor in tava mare...sa nu se atinga borcanele...si se lasa la foc potrivit spre mic 20 min...Cand se scot din cuptor se lasa la racit acoperite de o patura ...
......Sa aveti spor...e putin migalos...dar merita......
Orice barbat care crede ca este mai destept decat nevasta lui, este casatorit cu o femeie inteligenta...
-

silvioara - frappuccino
o sa ancerc sa o fac si ieu aceasta reteta cu gogosar
silvioara scrie:nu l-ai facut varza unde trebuiaoana_daniela scrie:eu vreu reteta de la gogosarii taiati, aia cu sos...
am pierdut o retetuta, ma bate mamica,
cine are sa mi-o deie ...
deci,
Sper sa va placa...
- spermantet
- cafe-latte
10 mesaje
• Pagina 1 din 1