Grill - pro sau contra
Moderatori: dia21, sweetsweet, 121
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Grill - pro sau contra
M-am gandit ca, daca tot e vara, foarte multa lume prefera sa gateasca pe grill. Tu ce spui? Iti place grillul? Il consideri util? Ce retete inedite ai si vrei sa imparti cu noi?
- SilviaMarinescu
- cafe-latte
lasa linkul; mai bine spune ce intelegi prin grill?!
ce mama naibii, chiar nu mai sunt cuvinte in limba romana?!
ce mama naibii, chiar nu mai sunt cuvinte in limba romana?!

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
am ales grill in loc de gratar pentru ca ma refer la acel gratar de bucatarie si am vrut sa se inteleaga mai bine chestia asta.
tu ai zis "wtf" ca o ironie la faptul ca eu nu am ales limba romana?
de link, nu scapati, vi-l dau maine
tu ai zis "wtf" ca o ironie la faptul ca eu nu am ales limba romana?
de link, nu scapati, vi-l dau maine
- SilviaMarinescu
- cafe-latte
Re: Grill - pro sau contra
SilviaMarinescu scrie:M-am gandit ca, daca tot e vara, foarte multa lume prefera sa gateasca pe grill. Tu ce spui? Iti place grillul? Il consideri util? Ce retete inedite ai si vrei sa imparti cu noi?
imi plac ciupercile cu diverse umpluturi.
dupa carne nu prea ma omor.
What I've felt, what I've known
Sick and tired, I stand alone
Could you be there, 'cause I'm the one who waits for you
Or are you unforgiven, too?
Sick and tired, I stand alone
Could you be there, 'cause I'm the one who waits for you
Or are you unforgiven, too?
-

soranasky - frappuccino
SilviaMarinescu scrie:am ales grill in loc de gratar pentru ca ma refer la acel gratar de bucatarie ...
pai si gratarul ala de bucatarie e de mai multe feluri... de aia am cerut o scoatere din ceata.
de pilda:
http://www.targuldemobila.ro/eticheta.php?pid=281
despre grill...
Ultima oară modificat de dragos6 pe Mar Iul 07, 2009 10:26 am, modificat 1 dată în total.

-

ca primul de sus nu am avut , dar am mancat de cateva ori "neste" bucatici facute pe el si nu prea mi-a placut , plus ca a durat cam mult. eu am avut electric , acum am din acela tip tigaie (parca poza sase) si il folosesc foarte des , fiindca mie si fetei nu ne place prajit.dar nimic din ce se face pe grill, fie electric sau de aragaz,sa stiti ca nu are gustul gatitului pe gratarul clasic cu jar.oricum ar fi eu zic ca gatitul pe grill e muuuult mai sanatos. mai ales daca ai vreunul din ala "destept" ca-n pozele puse de dragos....
!
deci, votez pentru grill!
!
deci, votez pentru grill!
- mamitza_16
- frappuccino
Linkul promis: http://www.121.ro/content/show_article.php3?article_id=7064
- SilviaMarinescu
- cafe-latte
pentru reteta din acel link, recomand cu caldura gratrul din prima poza (unde este prezentat fara capac!). are si avantajul ca nu scoate fum si/sau miros, flacara NU bate direct pe carne si nici sub ea, ca sa se degaje acel fum daunator sanatatii, si dupa ce te inveti cu el, poti reusi preparate foarte gustoase!

-

Soranasky sunt retete de ciuperci la plancha( poate fi inlocuit si cu grill),DELICIOASE.soranasky scrie:SilviaMarinescu scrie:M-am gandit ca, daca tot e vara, foarte multa lume prefera sa gateasca pe grill. Tu ce spui? Iti place grillul? Il consideri util? Ce retete inedite ai si vrei sa imparti cu noi?
imi plac ciupercile cu diverse umpluturi.
dupa carne nu prea ma omor.
- silvye
- frappuccino
Eu am de ani buni gratarul cu apa din prima poza postata de Dragos si este bun mai ales pentru ca nu arde carnea. Trebuie putina rabdare daca vrei sa gatesti pentru mai multe persoane (nu-i chiar incapator) dar se patrunde bine carnea. Pentru ciuperci umplute sau carnati, cabanosi si frigarui folosesc gratarul aragazului(din cuptor) si pun o tava cu apa sub gratar. Am avut gril elecric dar facea fum prea mult si usca tare carnea.
viatzaerozsirozestelumeatoata
-

Karina33 - irish coffee
Mi-am luat si eu grill electric acum un an si nu stiu ce sa spun. Am incercat sa fac legume, dar nu ies ca cele de la restaurant
Nu stiu unde gresesc.
Nu stiu unde gresesc.- Ania21
- cafe-latte
15 mesaje
• Pagina 1 din 1