Tort papusica!
Moderatori: dia21, sweetsweet, 121
33 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Tort papusica!
Mamici de fetite.Iata un tortulet pt fetite!Elo a mea astezi a facut 2 anisori si mamica ia facut un tort papusica
Pare greu de facut,dar in realitate e o nimica toata
Faceti 2 balturi,intr-o forma normal;finca trebuie sa fie inalt,sa-u puteti face in cutia de la un compot de 5 kg!
Blatul
6 oua
1 plic de praf de copt
1 plic de zahar vanilat
6 linguri de faina
6 linguri de apa si 8 linguri de zahar!(aceste ingrediente sunt valabile pt un singur blat,daca faceti 2 blaturi,dublati cantitatea)!
Mod de preparare:
Se separa albusurile de galbenusuri.Albusuri de bat spuma.Intre timp galbenusurile se amensteca cu zaharul,cu cel 6 linguri de apa,praful de copt,faina si zaharul vanilat,api de toarna compozitia peste albusurile batute.se amesteca bine si se pun in forme cu hartie speciala pt patiserie,si se baga la cuptor!P creme,il putei umple cu ce creme doriti dv,sa-u cu care stiti.Crema de ciocolata,vanilie,e.t.c Dac nu intelegeti ceva sunt aici
[imgcac868]http://i18.photobucket.com/albums/b108/elodiegerard/tortelo.jpg[/imgcac868]
Pare greu de facut,dar in realitate e o nimica toata
Faceti 2 balturi,intr-o forma normal;finca trebuie sa fie inalt,sa-u puteti face in cutia de la un compot de 5 kg!
Blatul
6 oua
1 plic de praf de copt
1 plic de zahar vanilat
6 linguri de faina
6 linguri de apa si 8 linguri de zahar!(aceste ingrediente sunt valabile pt un singur blat,daca faceti 2 blaturi,dublati cantitatea)!
Mod de preparare:
Se separa albusurile de galbenusuri.Albusuri de bat spuma.Intre timp galbenusurile se amensteca cu zaharul,cu cel 6 linguri de apa,praful de copt,faina si zaharul vanilat,api de toarna compozitia peste albusurile batute.se amesteca bine si se pun in forme cu hartie speciala pt patiserie,si se baga la cuptor!P creme,il putei umple cu ce creme doriti dv,sa-u cu care stiti.Crema de ciocolata,vanilie,e.t.c Dac nu intelegeti ceva sunt aici
[imgcac868]http://i18.photobucket.com/albums/b108/elodiegerard/tortelo.jpg[/imgcac868]
-

Elo - espresso
pas cu pas
la multi ani ! sanatate si tot ce va doriti voi!vrem mai multe detalii ,despre realizarea acestui tort poate si poze pas cu pas, daca se mai poate, cum ai imbracat acea papusica , despre ce fel de hartie e vorba si la ce ti-a folosit ca eu acum sunt cam lipsita de imaginatie ,am ramas fara grai oricum cand am vazut minunea din frigider. te pup, pa
- suzuka
- cafe-latte
-

your_sweet_death - irish coffee
Elo, sa-ti traiasca papusica si sa te bucuri de ea si de realizarile ei! La multi, multi ani fericiti!
In viata exista doua tragedii. Una e sa obtii ceea ce doresti cealalta sa nu obtii(G.B.S)
-

dorina17 - blue eyes
[quoteec7b5d="kioko"]elo, degeaba...daca din tortul ala nu iese o papusica adevarata ce rost mai are?
[/quoteec7b5d]
Ca fac o papusica devarata ,se foloseste prea mult coloranta alimentar si mie nu-mi place.Las cai frumos,si fetilei mele ia placut la nebunie.Asa am inpusca doi iepuri dintr-un foc.Deci are si papusica Barbie,si tort
Ca fac o papusica devarata ,se foloseste prea mult coloranta alimentar si mie nu-mi place.Las cai frumos,si fetilei mele ia placut la nebunie.Asa am inpusca doi iepuri dintr-un foc.Deci are si papusica Barbie,si tort
-

Elo - espresso
[b59814e]Elo[/b59814e], [color=red59814e][b59814e]LA MULTI ANI[/b59814e][/color59814e] fetitei tale, sa fie sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii!!!!![img59814e]http://risorse.giovani.it/files/gallery/clip_art//eventi_sociali/tn_fiori.gif[/img59814e]
Si [b59814e][color=blue59814e]aici[/color59814e][/b59814e] sunt cateva torturi[img59814e]http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/3.gif[/img59814e]
Si [b59814e][color=blue59814e]aici[/color59814e][/b59814e] sunt cateva torturi[img59814e]http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/3.gif[/img59814e]
-

CLavi - cappuccino
[quotebf0623="Elo"]Eu nu vad nici un tort
[/quotebf0623]
Pai zice undeva, pe acolo, ca doar utilizatorii inregistrati pot sa vada!
Pai zice undeva, pe acolo, ca doar utilizatorii inregistrati pot sa vada!
In viata exista doua tragedii. Una e sa obtii ceea ce doresti cealalta sa nu obtii(G.B.S)
-

dorina17 - blue eyes
33 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3