zacusca de peste
Moderatori: dia21, sweetsweet, 121
16 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
zacusca de peste
salut!
a facut cineva zacusca de peste?am auzit ca e buna si as incerca si eu,dar cand am intrat pe net dupa reteta am gasit vreo mie de variante
va rog,daca stie cineva cantitatile sa faca bine si sa le posteze aici
multam fain...astept...aaaa
si o prefer pe aia cu macrou...
o zi buna!!!
a facut cineva zacusca de peste?am auzit ca e buna si as incerca si eu,dar cand am intrat pe net dupa reteta am gasit vreo mie de variante
va rog,daca stie cineva cantitatile sa faca bine si sa le posteze aici
si o prefer pe aia cu macrou...
o zi buna!!!
-

cati_ze - espresso
CATI CE MAI FACI CUM ITI MAI E?? ASTA OFF
SI ON....
ZACUSCA DE PESTE.....NICI MACAR NU STIAM CA E POSIBIL...
SI ON....
ZACUSCA DE PESTE.....NICI MACAR NU STIAM CA E POSIBIL...
Fericirea este un fluture, care, atunci cand este urmarit, este intotdeauna la un pas de a fi prins, dar daca stai linistit, se poate aseza pe tine!

-

titilica - frappuccino
eu fac bine...acum sunt in somaj si am timp sa mai si postez,nu numai sa va citesc...
cica exista zacusca de peste si e foarte buna...si cum in postul care se apropie se mananca peste,am zis ca ar fi taman buna....
cica exista zacusca de peste si e foarte buna...si cum in postul care se apropie se mananca peste,am zis ca ar fi taman buna....
-

cati_ze - espresso
silvye scrie:Azi : ciorba de fasole cu ciolan
Salata de vinete cu ardei si maioneza
fructe si crema de ciocolata cu frisca
Scuza-ma ca o fac.... dar daca nu te stiam, si frumoasa si cu simtul humorului..... si mare amatoare de vinete coapte, nu postam !!!!!!
Deci, cand e vorba de "zacusca de peste".... adica inventia secolului, nu 2..... ci 3 (trei....), tu vi cu retetee de pe timpul dacilor.....! Fasole si ciolan.... mancau si aia, Dacii nostrii... salata de vinete cu maioneza... mancau, in perioada lui Ceausescu....! Si asta a fost posibil, ptr. ca era postul de radio, "europa libera"....! Dar reteta asta de "zacusca" de peste..... ma scoate din minti ! Pana n-o primesc, nu zacusca.... ci reteta, nu mai dorm deloc ! Tu ce crezi....? Crezi ca e posibil asa ceva ?
-

barboneli - frappuccino
barboneli scrie:silvye scrie:Azi : ciorba de fasole cu ciolan
Salata de vinete cu ardei si maioneza
fructe si crema de ciocolata cu frisca
Scuza-ma ca o fac.... dar daca nu te stiam, si frumoasa si cu simtul humorului..... si mare amatoare de vinete coapte, nu postam !!!!!!
Deci, cand e vorba de "zacusca de peste".... adica inventia secolului, nu 2..... ci 3 (trei....), tu vi cu retetee de pe timpul dacilor.....! Fasole si ciolan.... mancau si aia, Dacii nostrii... salata de vinete cu maioneza... mancau, in perioada lui Ceausescu....! Si asta a fost posibil, ptr. ca era postul de radio, "europa libera"....! Dar reteta asta de "zacusca" de peste..... ma scoate din minti ! Pana n-o primesc, nu zacusca.... ci reteta, nu mai dorm deloc ! Tu ce crezi....? Crezi ca e posibil asa ceva ?![]()
Am incurcat borcanele
)si dupa..........te pui la somn si visezi zacusca - silvye
- frappuccino
Da... tu mareu ma inviti si-ti multumesc pentru asta....! Dar acuma, daca tot ai amintit de struguri.... e ca si cu salata d vinete ! Nu sunt obraznic.... dar as veni cand e "Beaujolais (wine)" gata ! Struguri am si aici, "Beaujolais" am si aici... dar pe Silvye cu "Beaujolais", nu am aici.....! Asa ca Suzi e de acord, sa facem o vizita..... 
-

barboneli - frappuccino
barboneli scrie:silvye scrie:Barbo,fiindca tot faceti efortul sa veniti fac si zacusca de peste :) Multumiti?
Ok! Mersi! Darrrr... crezi ca trebuie sa iau vre-un antidot ceva, inainte.....?
- silvye
- frappuccino
silvye scrie:barboneli scrie:silvye scrie:Barbo,fiindca tot faceti efortul sa veniti fac si zacusca de peste :) Multumiti?
Ok! Mersi! Darrrr... crezi ca trebuie sa iau vre-un antidot ceva, inainte.....?
Raule!!!! Fii linistit nu combin Beujolais cu gatitul. Dupa...... :drunken mai vorbim
.......
Nu... eu ma temeam de zacusca !!! Si daca tu crezi ca mai vorbim dupa... Beujolais, atunci te inseli ! Atunci, dupa Beujolais, eu trec direct la.....fapte !!!!!
-

barboneli - frappuccino
silvye scrie:Poate te trezesti cu vreo sticla-n cap.![]()
![]()
Nici eu nu mai raspund de faptele mele
![]()
Ps : numa 4 sticle??? Eu dupa 3 pahare maxim ,ajung la urgente
Ei vezi...! Pai tocmai asta e diferenta dintre noi.....! Dar fiind cu mine si plus patru sticle.... rezolv toate urgentele...!!! Inclusiv urgentele ! Plus orice urgenta...!
-

barboneli - frappuccino
16 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2