121 IN BUCATARIE....
Moderator: Night_du
deci acum au ramas oasele de la puicuta si pentru mai multa savoare inteleg ca ati adaugat o roscata,care se pare ca barbo o vrea crocanta iar altii o vor fiarta la foc domol!
barbo ai pus morcovul tanar?!
-

Saga - frappuccino
Saga scrie:deci acum au ramas oasele de la puicuta si pentru mai multa savoare inteleg ca ati adaugat o roscata,care se pare ca barbo o vrea crocanta iar altii o vor fiarta la foc domol!
-

barboneli - frappuccino
barboneli scrie:abgavrila scrie:morcov cu sau fara oua?
Sa-ti fie rusine daca te-ai gandit la ce s-a gandit shaga...!!!![]()
barbo daca nu e morcovul tanar nu-ti fa griji ca punem mai multa telina incercand sa dregem ciorba,si aducem o blondina si o rugam sa se ocupe personal de morcovi
-

Saga - frappuccino
abgavrila scrie:morcov cu sau fara oua?
de oua nu avem nevoie decat cand e aproape gata ciorba atunci le spargem si le adaugam separat
de ce ai gasit dornici sa-si lese ouale pe mana noastra?!
chiar cine se ocupa de aprovizionare?!
-

Saga - frappuccino
alinteanu scrie:Roscatele se fierb cel mai bine la foc domol
acum lasa berea si cat te mai rog frumos pune pe foc ca avem nevoie de caldura nu de alta dar blonda ce se va ocupa de morcovul lu barbo sa fie cat mai sumar imbracata,ca deh poate nu e in calduri
-

Saga - frappuccino
alinteanu scrie:Toate puicutele lui barbo si jijisor, iar la nenea fochist nimic?
ei bine sa nu-ti fie cu suparare iti dam o bruneta focoasa ca tot esti fochist si cred ca te descurci cu ea
multumit?!
-

Saga - frappuccino
Saga scrie:alinteanu scrie:Toate puicutele lui barbo si jijisor, iar la nenea fochist nimic?
ei bine sa nu-ti fie cu suparare iti dam o bruneta focoasa ca tot esti fochist si cred ca te descurci cu ea![]()
multumit?!
Eeee, asa parca lucrezi cu mai mult spor

-

alinteanu - cafe-latte
Nici nu vreau sa ma gandesc ce iese din reteta voastra, ca numai la simpla lectura ma lua cu ameteala.
Sa vezi cand am sa incerc s-o dreg
ce-a iesi.
Sa vezi cand am sa incerc s-o dreg -Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
alinteanu scrie:Toate puicutele lui barbo si jijisor, iar la nenea fochist nimic?
ce te miri fiecare primeste ce-a cerut! nu tu ai cerut bere cand puicuta se ardea????
am dat-o si noi cui a vrut-o nu???
si vezi ce faci acu cu brunetica ai grija!!!n-o mai lasa si p-asta sa se arda de tot, bagi atatea lemne-n foc....mai rarut asa .... vezi n-o desela!!!
Fericirea este un fluture, care, atunci cand este urmarit, este intotdeauna la un pas de a fi prins, dar daca stai linistit, se poate aseza pe tine!

-

titilica - frappuccino
alinteanu scrie:Pai daca tot mi-ati oferit brunetica, de ce sa nu o "ard"?
pai acu vezi si tu ce faci cu ea ideea e sa o speli bine si sa ai grija ca pana la urma trebuie sa fie si in oala ceva carne,macar las-o sa dea cateva clocote alaturi de celelante puicute apoi o scoti si poti sa-i faci ce vrei,ca doar e ciorbita cu puicute nu?!
-

Saga - frappuccino
Înapoi la Jocuri si concursuri