121 IN BUCATARIE....
Moderator: Night_du
121 IN BUCATARIE....
Ideea mi-a venit de aici...
..mai are Jiji pe undeva o reteta, dar n-o gasesc acuma...
Deci.. reguli nu mai sant.. adicatelea, totusi, NU fiti pe langa poveste, si NU postati o poveste intreaga.
As prefera sa las regula de 8 cuvinte.....Dar, ma rog...
Haideti sa vad ce va mai puieste capul.
Vreau sa-l vad pe Jiji si bucatar.. ca pilot de nava spatiala... m-am lamurit...
Implicati, cum stiti deja, toti mebrii 121, si toate ingredientele posibile si imposibile...
Purcedeti.... Spor la treaba...
jijishor scrie:sunt oo comestibile, au un gust divin. daca pui in jurul lor niste feliute de ardei, le stropesti usor cu smantana si adaugi niste checiup picant, iti spun ca te lingi pe dejte![]()
![]()
..mai are Jiji pe undeva o reteta, dar n-o gasesc acuma...
Deci.. reguli nu mai sant.. adicatelea, totusi, NU fiti pe langa poveste, si NU postati o poveste intreaga.
As prefera sa las regula de 8 cuvinte.....Dar, ma rog...
Haideti sa vad ce va mai puieste capul.
Vreau sa-l vad pe Jiji si bucatar.. ca pilot de nava spatiala... m-am lamurit...
Implicati, cum stiti deja, toti mebrii 121, si toate ingredientele posibile si imposibile...
Purcedeti.... Spor la treaba...
Ultima oară modificat de Night_du pe Mar Noi 18, 2008 12:11 am, modificat 1 dată în total.
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
Barbo care nu a vazut povestea deja inceputa...
(nu am schimbat nimic, Liviu, dupa cum vezi...
)
barboneli scrie:Incepem o noua poveste (mare, mica, vedem noi...) care se numeste "121 in bucatarie" ! Ceva in genul altor povesti cu 121, ex.: "121 pe Luna", "121 in submarin", "121 in chilotzi" sau "121 in actziune" (![]()
) la care cu totzii ne-am distrat de minune... Cautatzi sa nu va abatezti la alte chestii ca pana la urma noi mancam ce ne gatim, asa ca..... Deci:...
barboneli scrie: Night_du taie ceapa si lacrameaza... Iar ii e dor de mine...
(nu am schimbat nimic, Liviu, dupa cum vezi...
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
oana_daniela scrie:oo de prepelita invelita in bacon ...
oole sau prepelitza e cu baconul ala...? Deci: luam prepelitza, de preferat dupa dupa ce i s-a ridicat sufletul... (
-

barboneli - frappuccino
Ptr. ca unii vor si desert..., uitati aici 2 variante... 1. Dulceatza de gogonele verzi. 2. Dulceatza de vinete mici (In orient se culeg vinetele si cand sunt mici si totusi vinete la culoare...). Asta e in orient... ce sa fac ? Sa nu mai vorbesc de dulceatza de ceapa.... (
)
)-

barboneli - frappuccino
Înapoi la Jocuri si concursuri