121 la bairam...

Sa va relaxati si sa castigati!

Moderator: Night_du

121 la bairam...

Mesajde barboneli » Mie Sep 09, 2009 3:30 pm

Scenariu : suntem invitati la ziua de nastere a lui... eu am zis, a lui mamitza (are must, are vin vechi, are vin nou si e gagica de viatza...! Dar se primesc si alte propuneri. Binenteles ca Night_du, care e "mama" jocurilor astea, daca vrea, poate sa vina cu idei "profesionale"...! :cool: ) Deci, ne intalnim in grupuri mici si ne indreptam spre Timisoara sau unde sta.....!!!! :shock: :drunken: :D Pe drum, discutam ce cadou sa-i luam sau despre ce cadouri a luat fiecare. Pe mine sa nu contati...!!! :twisted: :idea: :D Si tot felul de discutii, de pe drum si de la serbarea in sine. dargo sa nu vina ametita de la Sangeria si saga sa nu vin in blugi...! E periculos ! :cool: )

deci: incep eu.....

Eu sunt de acord sa mergem, dar de data asta vin singur ! Dar am lipiti pe fundul pantalonilor... doi papuci, "made in Italy"...!.......
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde Saga » Mie Sep 09, 2009 3:59 pm

Super idee..poate se mai trezesc fetele noastre ca prea si-au prelungit concediu..
eu dat fiind ca vin pe 2 roti{motocicleta} obligatoriu vin intr-un costum dar de piele nu de blugi...ce zici barbo cum imi sade?!
Imagine
Imagine
Saga
frappuccino

Mesajde mamitza_16 » Mie Sep 09, 2009 4:08 pm

must, are vin vechi, are vin nou

....si dau si pastrama :P , da' nu spui cati ani am :mrgreen: ,ca io sunt o doamna ...mare :mrgreen:

(poate mi se lipeste zacusca ..)
mamitza_16
frappuccino

Mesajde lia_lia » Mie Sep 09, 2009 5:36 pm

Barboooo..pina ajungi tu cu cadourile mi se termina si sejurul la bai si fac o halta la petrecere,ce zici? :idea: :mrgreen: poate mai ramine si ceva palinca de maramu si o aduc sa ne dregem dupa cita mincare o sa fie.. :mrgreen: in privinta cadoului o sa ma orientez,ramine sa mai povestim :P
Sa traim din plin,viata e scurta si surprinzatoare!
lia_lia
frappuccino

Mesajde Night_du » Mie Sep 09, 2009 7:53 pm

Deci sa inteleg ca va arde de o noua poveste?!
F bine, f bine, avand in vedere ca la curatenie santeti lasa-ma sa ma lasi, mergem pe beute. :D

Deci..........

(iti plac papucii mei?...care ti-i-am dat, cand ti-am dat papucii? :D :P )
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Mesajde barboneli » Joi Sep 10, 2009 1:49 am

Saga scrie:Super idee..poate se mai trezesc fetele noastre ca prea si-au prelungit concediu..
eu dat fiind ca vin pe 2 roti{motocicleta} obligatoriu vin intr-un costum dar de piele nu de blugi...ce zici barbo cum imi sade?!
Imagine

Traznet...! Ma refer la costumul de piele...!!! Ala pe care l-ai primit de la mamica ta...!!! :idea: :drunken: :shock: :D
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde barboneli » Joi Sep 10, 2009 1:52 am

lia_lia scrie:Barboooo..pina ajungi tu cu cadourile mi se termina si sejurul la bai si fac o halta la petrecere,ce zici? :idea: :mrgreen: poate mai ramine si ceva palinca de maramu si o aduc sa ne dregem dupa cita mincare o sa fie.. :mrgreen: in privinta cadoului o sa ma orientez,ramine sa mai povestim :P

Pai eu ma gandeam ca sa aduc, un set de "paie"...! Din alea cu care sugi din pahar. Daca mamitza o sa le foloseasca la must... ne ramane si noua mai mult !!! :idea:
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde barboneli » Joi Sep 10, 2009 1:58 am

Night_du scrie:Deci sa inteleg ca va arde de o noua poveste?!
F bine, f bine, avand in vedere ca la curatenie santeti lasa-ma sa ma lasi, mergem pe beute. :D

Deci..........

(iti plac papucii mei?...care ti-i-am dat, cand ti-am dat papucii? :D :P )

Da ce... de haleala ai uitat ? :shock: :cool: Lia mi-a zis ca aduce niste..... sendviciuri grozave...!!! :twisted: :drunken: :D

(imi plac... ca-s pe masura piciorului tau... doar! Dar nu prea se asorteaza cu... ce simteam eu.... dar, degustibus.... stii tu ! Parca cu facaletul, era mai bine! Mai ales ca nu aveai motiv.... sa-mi faci cucuie !!! :? :) )
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde Saga » Joi Sep 10, 2009 11:18 am

as vrea sa stiu daca se incumeta cineva sa vina cu vine la party,cine se baga,Anena{mariana} nu te coafa ca iti dau oricum casca...ce aventuri vom avea sper totusi sa ajungem inainte de a da astia gata tot vinul :!:
barbo ai putea sa-i areti tu cum se bea cu paiul,nu de alta dar asa avem ceva sanse sa bem si noi...
Imagine
Saga
frappuccino

Mesajde dargo » Joi Sep 10, 2009 12:25 pm

eu vreau pe motor, eu vreau pe motor
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.
Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde barboneli » Joi Sep 10, 2009 12:29 pm

Pai eu ziceam sa-i dam un tel. inainte... sa nu aparem buluc...! Las' ca sun eu, mi-a dat nr. de tel.....

0...........34......trrrr, trrrr...
Alo...! Cu mamitza va rog...!
......................
O yeah...?... when ?
................
Ok! Thank you !!!

Auziti! Cica am nimerit la National Aeronautics and Space Administration...... ! :shock: Da mi-au zis ca e in concediu... asa ca e acasa !!! :bom: :D
Ultima oară modificat de barboneli pe Joi Sep 10, 2009 12:33 pm, modificat 1 dată în total.
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde dargo » Joi Sep 10, 2009 12:29 pm

diagnostic: tacaneala

Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde barboneli » Joi Sep 10, 2009 12:32 pm

dargo scrie:eu vreau pe motor, eu vreau pe motor

:shock: :? !!! Shezi ghine tu...!!! Ce, vrei sa te frigi la cu.... pardon... poponetz ??? Ala frige !!! :shock:
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde dargo » Joi Sep 10, 2009 12:36 pm

nu-mi lua si ultima bucurie

Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde barboneli » Joi Sep 10, 2009 1:08 pm

Treaba ta...! Eu nu-ti iau nimic... Pe langa "bucurie", te mai alegi si cu un tatuaj pe cinste... dungat... pe fese !!! Tot mai vroiai tu unul... :shock: :D
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Următorul

Înapoi la Jocuri si concursuri