121 la bairam...
Moderator: Night_du
121 la bairam...
Scenariu : suntem invitati la ziua de nastere a lui... eu am zis, a lui mamitza (are must, are vin vechi, are vin nou si e gagica de viatza...! Dar se primesc si alte propuneri. Binenteles ca Night_du, care e "mama" jocurilor astea, daca vrea, poate sa vina cu idei "profesionale"...!
) Deci, ne intalnim in grupuri mici si ne indreptam spre Timisoara sau unde sta.....!!!!
Pe drum, discutam ce cadou sa-i luam sau despre ce cadouri a luat fiecare. Pe mine sa nu contati...!!!
Si tot felul de discutii, de pe drum si de la serbarea in sine. dargo sa nu vina ametita de la Sangeria si saga sa nu vin in blugi...! E periculos !
)
deci: incep eu.....
Eu sunt de acord sa mergem, dar de data asta vin singur ! Dar am lipiti pe fundul pantalonilor... doi papuci, "made in Italy"...!.......
) Deci, ne intalnim in grupuri mici si ne indreptam spre Timisoara sau unde sta.....!!!!
)deci: incep eu.....
Eu sunt de acord sa mergem, dar de data asta vin singur ! Dar am lipiti pe fundul pantalonilor... doi papuci, "made in Italy"...!.......
-

barboneli - frappuccino
Super idee..poate se mai trezesc fetele noastre ca prea si-au prelungit concediu..
eu dat fiind ca vin pe 2 roti{motocicleta} obligatoriu vin intr-un costum dar de piele nu de blugi...ce zici barbo cum imi sade?!

eu dat fiind ca vin pe 2 roti{motocicleta} obligatoriu vin intr-un costum dar de piele nu de blugi...ce zici barbo cum imi sade?!

-

Saga - frappuccino
must, are vin vechi, are vin nou
....si dau si pastrama
(poate mi se lipeste zacusca ..)
- mamitza_16
- frappuccino
Barboooo..pina ajungi tu cu cadourile mi se termina si sejurul la bai si fac o halta la petrecere,ce zici?
poate mai ramine si ceva palinca de maramu si o aduc sa ne dregem dupa cita mincare o sa fie..
in privinta cadoului o sa ma orientez,ramine sa mai povestim 
Sa traim din plin,viata e scurta si surprinzatoare!
-

lia_lia - frappuccino
Deci sa inteleg ca va arde de o noua poveste?!
F bine, f bine, avand in vedere ca la curatenie santeti lasa-ma sa ma lasi, mergem pe beute.
Deci..........
(iti plac papucii mei?...care ti-i-am dat, cand ti-am dat papucii?
)
F bine, f bine, avand in vedere ca la curatenie santeti lasa-ma sa ma lasi, mergem pe beute.
Deci..........
(iti plac papucii mei?...care ti-i-am dat, cand ti-am dat papucii?
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
Saga scrie:Super idee..poate se mai trezesc fetele noastre ca prea si-au prelungit concediu..
Traznet...! Ma refer la costumul de piele...!!! Ala pe care l-ai primit de la mamica ta...!!!
-

barboneli - frappuccino
lia_lia scrie:Barboooo..pina ajungi tu cu cadourile mi se termina si sejurul la bai si fac o halta la petrecere,ce zici?![]()
poate mai ramine si ceva palinca de maramu si o aduc sa ne dregem dupa cita mincare o sa fie..
in privinta cadoului o sa ma orientez,ramine sa mai povestim
Pai eu ma gandeam ca sa aduc, un set de "paie"...! Din alea cu care sugi din pahar. Daca mamitza o sa le foloseasca la must... ne ramane si noua mai mult !!!

-

barboneli - frappuccino
Night_du scrie:Deci sa inteleg ca va arde de o noua poveste?!
Deci..........
(iti plac papucii mei?...care ti-i-am dat, cand ti-am dat papucii?![]()
)
Da ce... de haleala ai uitat ?
Lia mi-a zis ca aduce niste..... sendviciuri grozave...!!!
(imi plac... ca-s pe masura piciorului tau... doar! Dar nu prea se asorteaza cu... ce simteam eu.... dar, degustibus.... stii tu ! Parca cu facaletul, era mai bine! Mai ales ca nu aveai motiv.... sa-mi faci cucuie !!!
-

barboneli - frappuccino
as vrea sa stiu daca se incumeta cineva sa vina cu vine la party,cine se baga,Anena{mariana} nu te coafa ca iti dau oricum casca...ce aventuri vom avea sper totusi sa ajungem inainte de a da astia gata tot vinul
barbo ai putea sa-i areti tu cum se bea cu paiul,nu de alta dar asa avem ceva sanse sa bem si noi...
barbo ai putea sa-i areti tu cum se bea cu paiul,nu de alta dar asa avem ceva sanse sa bem si noi...

-

Saga - frappuccino
Pai eu ziceam sa-i dam un tel. inainte... sa nu aparem buluc...! Las' ca sun eu, mi-a dat nr. de tel.....
0...........34......trrrr, trrrr...
Alo...! Cu mamitza va rog...!
......................
O yeah...?... when ?
................
Ok! Thank you !!!
Auziti! Cica am nimerit la National Aeronautics and Space Administration...... !
Da mi-au zis ca e in concediu... asa ca e acasa !!!

0...........34......trrrr, trrrr...
Alo...! Cu mamitza va rog...!
......................
O yeah...?... when ?
................
Ok! Thank you !!!
Auziti! Cica am nimerit la National Aeronautics and Space Administration...... !
Ultima oară modificat de barboneli pe Joi Sep 10, 2009 12:33 pm, modificat 1 dată în total.
-

barboneli - frappuccino
Înapoi la Jocuri si concursuri