concurs

Sa va relaxati si sa castigati!

Moderator: Night_du

concurs

Mesajde oana_daniela » Lun Dec 08, 2008 4:29 am

concurs de declaratii de dragoste, nu conteaza cui ..sa fie original si sa nu adormim...Aveti timp pana la sfarsitul anului! pe locuri........ fiti gata.....START!!
oana_daniela
frappuccino

Mesajde raluk68 » Lun Dec 08, 2008 12:20 pm

mda...
:reindeer: "Iubi..."
Aaa... concurs - concurs ... da' fara premii?!? :toothy4:
raluk68
frappuccino

Re: concurs

Mesajde barboneli » Lun Dec 08, 2008 2:37 pm

oana_daniela scrie:concurs de declaratii de dragoste, nu conteaza cui ..sa fie original si sa nu adormim...Aveti timp pana la sfarsitul anului! pe locuri........ fiti gata.....START!!

hancrrrr..., hacrrrrr... fiuuuu... hancrrrr...
barboneli
frappuccino

Mesajde barboneli » Lun Dec 08, 2008 2:50 pm

OK! Draga popor Roman, de la Baia Mare pana la Dobrogea, de la Iasi pana laaaaa... nu mai tin minte unde se termina in Sud-Vest..., nu conteaza..., va iubesc si va apreciez. Sunteti cel mai minunat si frumos popor dintre Rusi, Bulgari, Unguri si Sarbi care va inconjoara! Ati reusit, la ultimele alegeri, sa eliminati tot felul de parditute neinsemnate si rele, ca ala a lui Vadim, de ex., ati reusit sa ramaneti numai cu trei partide importante si sa da-ti reprezentanta si la minoritati, atat cat merita ! Bravo voua! (noi aici incercam de cativa ani si nu reusim sa le micsoram la trei!) Eu unul va iubesc din tot corpul ! :cool: :drunken:
barboneli
frappuccino

Mesajde barboneli » Lun Dec 08, 2008 3:03 pm

oana_daniela scrie:concurs de declaratii de dragoste, nu conteaza cui ..sa fie original si sa nu adormim...Aveti timp pana la sfarsitul anului! pe locuri........ fiti gata.....START!!

:D Te-a zgandarit vanghelis, ha? :cool:
barboneli
frappuccino

Mesajde oana_daniela » Mar Dec 09, 2008 2:17 am

pai..premiile mai vedem...mai votam.
eu ma gandeam sa fac o declaratie ursuletului de plus...dar...unii cica am crescut
si..ar da aiurea
oana_daniela
frappuccino

Mesajde alinuta » Mar Dec 09, 2008 2:24 am

barboneli scrie:OK! Draga popor Roman, de la Baia Mare pana la Dobrogea, de la Iasi pana laaaaa... nu mai tin minte unde se termina in Sud-Vest...

pai la mine se termina in S-V...asa repede uitasi poza de la Severin? :sad:
alinuta
frappuccino

Mesajde barboneli » Mar Dec 09, 2008 8:39 am

alinuta scrie:
barboneli scrie:OK! Draga popor Roman, de la Baia Mare pana la Dobrogea, de la Iasi pana laaaaa... nu mai tin minte unde se termina in Sud-Vest...

pai la mine se termina in S-V...asa repede uitasi poza de la Severin? :sad:

Daca eram titilica iti spuneam ca ce ma mai ametesti tu alinuta...! :shock: Nu, n-am uitat, chiar am pastrat-o..., dar mai ieri ziceai ca stai langa o ferma..., ca dai fuga pana la Paris sa iei nu'stiu ce varza..., ca nu ninge pa-colo..., etc. ! :? :cool: Acu sa nu zici ca stai langa Haifa, ca nici pe acolo nu ninge cine stie ce! :D
barboneli
frappuccino

Mesajde barboneli » Mar Dec 09, 2008 8:46 am

oana_daniela scrie:pai..premiile mai vedem...mai votam.
eu ma gandeam sa fac o declaratie ursuletului de plus...dar...unii cica am crescut
si..ar da aiurea

:cool: Te-ai gandit bine! Nu te mai lua dupa unii, ca nu au spus adevarul...! :cool: :idea:
barboneli
frappuccino

Mesajde alidascalu » Mar Feb 10, 2009 3:15 pm

Alege mai bine sa iubesti decat sa urasti… Alege mai bine sa zambesti decat sa te incrunti… Alege mai bine sa zidesti decat sa darami… Alege mai bine sa perseverezi decat sa renunti… Alege mai bine sa lauzi decat sa barfesti… Alege mai bine sa vindeci decat sa ranesti… Alege mai bine sa oferi decat sa iei… Alege mai bine sa actionezi decat sa amani… Alege mai bine sa ierti decat sa te razbuni… Alege mai bine sa te rogi decat sa disperi...
alidascalu
cafe-latte

Mesajde barboneli » Mar Feb 10, 2009 3:25 pm

mmmmda....! eu aleg, dar nu ma alege... :-( cand am fost disper' m-am rugat si disperul a continuat... se pare ca el are protectie mai buna sau teoria nu se impaca cu practica...! teoria cea goala de realitate. :-(
barboneli
frappuccino

Mesajde Night_du » Mie Aug 19, 2009 6:29 pm

oana_daniela scrie:Aveti timp pana la sfarsitul anului!

Anul se termina de mult.

Subiect iesit din actualitate.

Topic inchis. 19.08.2009
Night_du
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Înapoi la Jocuri si concursuri