Concursul vostru de sarbatori - CASTIGATORII

Sa va relaxati si sa castigati!

Moderator: Night_du

Mesajde Night_du » Joi Ian 31, 2008 7:01 pm

Bey.. Io ma gandesc asa.. Caaaa.... Viooooo... a vazut ce ne-norocoase sintem unele dintre noi, si a zis ea, draga de ea, in gand...
"Avand in vedere ca cioburile aduc noroc... ia sa le trimit io la fete putin noroc.. Si, in fct. de cate cioburi va avea fiecare, va avea mai mult, sau mai putin noroc.." :P

Tin sa va anunt ca a mea era in mai multe (bucatele) ca ale voastre. Asa ca.. :P io mi-s cea mai norocoasa anul asta... :D Sac... :P

(Vio.. sa nu te superi.. glumesc.. fac haz de necaz.... :P )
Ultima oară modificat de Night_du pe Joi Ian 31, 2008 8:32 pm, modificat 1 dată în total.
Night_du
simply the best

Mesajde sweetsweet » Joi Ian 31, 2008 8:18 pm

super tare gabitza..nu cred ca se supara vio :D
~ Cea mai mare descoperire a tuturor timpurilor a fost aceea ca fiecare persoana isi poate schimba viitorul, doar schimbandu-si atitudinea! ~
sweetsweet
frappuccino

Mesajde chn » Vin Feb 01, 2008 12:33 am

pitbully scrie:Pt ca pe noi ne iubeste mai mult Vio,sac..oftica-te! :D
Dorina,asa e...e bestial si nebunie curata sa fi "senzationala"..a inceput sa-mi placa! :D

... :evil: sadic! :evil: ...cu s de la senzationala :D
EU!Doar EU!
chn
fabrica de iluzii

Mesajde kandra » Vin Feb 01, 2008 12:03 pm

pitbully scrie:Pt ca pe noi ne iubeste mai mult Vio,sac..oftica-te! :D
Dorina,asa e...e bestial si nebunie curata sa fi "senzationala"..a inceput sa-mi placa! :D

Foarte bine si foarte frumos!! Ma bucur pentru voi!!!...Poate ca meritati, sau nu? :P
kandra
mochaccino

Mesajde yoghi » Vin Feb 01, 2008 7:26 pm

Night_du scrie:Bey.. Io ma gandesc asa.. Caaaa.... Viooooo... a vazut ce ne-norocoase sintem unele dintre noi, si a zis ea, draga de ea, in gand...
"Avand in vedere ca cioburile aduc noroc... ia sa le trimit io la fete putin noroc.. Si, in fct. de cate cioburi va avea fiecare, va avea mai mult, sau mai putin noroc.." :P

Tin sa va anunt ca a mea era in mai multe (bucatele) ca ale voastre. Asa ca.. :P io mi-s cea mai norocoasa anul asta... :D Sac... :P

(Vio.. sa nu te superi.. glumesc.. fac haz de necaz.... :P )

Deci daca a mea are numai trei bucati mari si vreo cincizeci mici, cat firul de praf... inseamna ca voi fi norocoasa cu "n " mic! :twisted:
http://myartbooks.wordpress.com/

[url]http://www.adevarul.ro/locale/alba_iulia/Alba-Ioana-Morar-confectioneaza-hand-made_0_404359647.html[/url]
yoghi
dor de duca

Mesajde Night_du » Vin Feb 01, 2008 8:43 pm

Asta inseamna ca vei avea noroc trei luni si vreo cincizeci de zile. :P
Night_du
simply the best

Mesajde hadriz » Lun Feb 04, 2008 11:49 pm

Atunci si eu sunt printre norocoase! :P Nici canuta mea nu scapat intreaga (deh, e distanta mare intre Bucuresti si Timisoara), dar agenda a ajuns bine si imi place mult modelul. Multumesc!
hadriz
cafe-latte

Mesajde kandra » Mar Feb 05, 2008 1:30 am

Foarte frumos...Cana si agenda nici macar nu a ajuns...la Calarasi :-( :sad: offf.....sparta, ciobita..numai sa ajun ga vreau. :cry:
kandra
mochaccino

Mesajde kandra » Dum Feb 10, 2008 2:13 am

Topic inchis? :idea: :twisted:
kandra
mochaccino

Mesajde carmens2 » Sâm Mar 15, 2008 5:03 pm

AVio scrie:Deoarece numarul de participanti nu a fost cel asteptat, concursul nu va beneficia si de cea de a doua parte, de clasificare si revotare. Cei care au postat s-au calificat si au castigat premiile oferite de 121.

Iata lista finala a castigatorilor, in ordinea postarii lor- "Craciunul prin ochii tai"

-raluk68
-sweetsweet
-Raluca8
-al3xandrutza
-carmens2
-Rosanita
-danamaravela
-yoghi
-anena
-hadriz

Va invit pe toate sa imi trimiteti adresa la care doriti sa primiti premiile(daca sunteti din Bucuresti va invit la sediul redactiei sa le ridicati) pe emailul: moderatori@121.ro.

Va multumesc tuturor pentru participare si sper ca pe viitor sa mai organizam pe forumul 121,impreuna, concursuri interesante si de succes.

Avio si Echipa 121

multumesc si eu,
o surpriza pt mine sa aflu abia acum rezultatul!
o zi frumoasa,o sa va trimit un mesaj!
carmens2
cafe-latte

Mesajde carmens2 » Sâm Dec 13, 2008 4:29 pm

carmens2 scrie:
AVio scrie:Deoarece numarul de participanti nu a fost cel asteptat, concursul nu va beneficia si de cea de a doua parte, de clasificare si revotare. Cei care au postat s-au calificat si au castigat premiile oferite de 121.

Iata lista finala a castigatorilor, in ordinea postarii lor- "Craciunul prin ochii tai"

-raluk68
-sweetsweet
-Raluca8
-al3xandrutza
-carmens2
-Rosanita
-danamaravela
-yoghi
-anena
-hadriz

Va invit pe toate sa imi trimiteti adresa la care doriti sa primiti premiile(daca sunteti din Bucuresti va invit la sediul redactiei sa le ridicati) pe emailul: moderatori@121.ro.

Va multumesc tuturor pentru participare si sper ca pe viitor sa mai organizam pe forumul 121,impreuna, concursuri interesante si de succes.

Avio si Echipa 121

multumesc si eu,
o surpriza pt mine sa aflu abia acum rezultatul!
o zi frumoasa,o sa va trimit un mesaj!

dupa atata timp,e ceva sa gasesc inca mesajul aici!fetelor,castigatoare la concursul acesta,ati primit premiul?
eu inca nu!!!!

o zi frumoasa!
carmens2
cafe-latte

Mesajde elena_mirela_sandu » Mar Feb 10, 2009 7:10 pm

Am si eu o intrebare , castigatorii la concursurile " Cand vine mosul pe 121" si "Decorez de sarbatori " cand se afiseaza? Deja s-au terminat de o luna, am pus si eu pe acolo niste poze, noroc nu prea am, dar sper totusi ...... :P
elena_mirela_sandu
cafe-latte

castigatori concursuri 121

Mesajde ananelia » Joi Feb 12, 2009 3:28 pm

Eu doar ieri 11.02.09 am primit mail prin care eram anuntata ca am castigat la concursul Decorez de sarbatori. Ma bucur si abia astept sa-mi primesc premiul, desi concursul s-a incheiat in 09.01.09 si castigatorii trebuiau sa-si confirme datale in max 30 de zile. Eu ieri am primit mailul, asa ca azi mi-am confirmat datele.
ananelia
cafe-latte

Mesajde elena_mirela_sandu » Vin Feb 13, 2009 7:02 pm

Felicitari Ananelia, am vazut ca sunt cateva concurente din oras cu mine, Tg-Jiu care au castigat, chiar la 2 concursuri, probabil au fost norocoase, la mine nu se pune problema de noroc, cam rar. Asta este in viatza mai trebuie sa si pierzi.
Oricum felicitari , au fost o gramada de premii frumoase.
elena_mirela_sandu
cafe-latte

Mesajde elena_mirela_sandu » Vin Feb 13, 2009 7:11 pm

Felicitari celor din Tg-jiu, am vazut ca sunt ceva femei din oras cu mine care au castigat diverse concursuri pe 121, la cat mai multe va doresc.
elena_mirela_sandu
cafe-latte

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Jocuri si concursuri