Concursuri 121
Moderator: Night_du
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Concursuri 121
Buna,
Va invit sa participati la concursurile 121!
http://www.121.ro/fitness-is-fun/concurs.php
Unul dintre concursuri are o durata scurta, azi a fost pus online si maine noapte se incheie.
Poate ai noroc
Va invit sa participati la concursurile 121!
http://www.121.ro/fitness-is-fun/concurs.php
Unul dintre concursuri are o durata scurta, azi a fost pus online si maine noapte se incheie.
Poate ai noroc
Ai facut miscare azi?
- SimonaEsanu
- cafe-latte
Poate ai "noroc" si postez in toate
Dar, e suficient. Momentan.
Asa ca nu te mai incrunta.
Dar, e suficient. Momentan.
Asa ca nu te mai incrunta.
Ai facut miscare azi?
- SimonaEsanu
- cafe-latte
intrebare
buna!
sunt putin offtopic dar am o mare nelamurire...
am cautat prin site/forum/regulament dar tot nu am gasit exact,de aceea m-am gandit sa intreb aici.
pentru concursurile de pe site-ul 121 se participa in fiecare zi sau este suficienta o inscriere?
este nevoie sa participi zilnic pentru a fi inscrierea valida sau o singura data pentru a intra in concurs?
sunt putin offtopic dar am o mare nelamurire...
am cautat prin site/forum/regulament dar tot nu am gasit exact,de aceea m-am gandit sa intreb aici.
pentru concursurile de pe site-ul 121 se participa in fiecare zi sau este suficienta o inscriere?
este nevoie sa participi zilnic pentru a fi inscrierea valida sau o singura data pentru a intra in concurs?
- Poisoned
- cafe-latte
Subiect iesit din actualitate.
Topic inchis.
Night_du, 31.08.2009
Topic inchis.
Night_du, 31.08.2009
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Jocuri si concursuri