Copii (Concurs foto 25 mai - 7 iunie)
Moderator: Night_du
66 mesaje
• Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
titilica scrie:barboneli scrie: Da..., chiar asa ! Poate un subiect ca "pasari in Austria"..., o sa-i plca mai mult ! (scris cu a ca la Bacau, nu ca "a" de la Marasesti...)![]()
OK1 Am sa deschid! Cu toate ca tu esti mai aproape decat mine, de Bucuresti...!Unde e Tessa ?
oameni buni, ori io nu inteleg ori sunt dusa???!!!????
pai daca e concurs foto, io am inteles ca aceste foto nu sunt culese de pe google, yahoo, sau msn, sau mai stiu io ce motor de cautare, ci ca sunt poze pe care le fac io cu manuta mea aia stanga si ca le postez "aci, dupe ce" le descar din aparatu meu propriu si "personel" nicidecum poze pozate de...temiricine si deja premiate la expozitia anuala de fotografie....bei barbo...
pai cum sa ajunga "ea beata", sa pozeze pasari din Austria bre, intro saptamana??? e? sau credeti ca ma imbarc maine in autocar si dau fuga in padurea austriei sa pozez nu's ce cioara?????
lamuriti-o!!!
Mai titishor, mai...!!! Tocmai tu cu care ma rad mereu...? Noroc cu alinuta...!!! Ea a inteles chiar mai bine decat mine !!!!!
Dragutza de ea...!!!
(mai VINE si alte poze..., numai ptr. tine !!!)
-

barboneli - frappuccino
mesc, mesc, ce mult te iubesc mai barbo!!
si bine ca m-ai linistit, ca imi facusem bagaju' deja si rezervare, sa am loc la fereastra in autocar...ca na daca in mers ar fi trecut "fo" zburatacioasa pa langa mine ??? musai sa fiu gata de tragere!! (yalu! taci!!)
si bine ca m-ai linistit, ca imi facusem bagaju' deja si rezervare, sa am loc la fereastra in autocar...ca na daca in mers ar fi trecut "fo" zburatacioasa pa langa mine ??? musai sa fiu gata de tragere!! (yalu! taci!!)

Fericirea este un fluture, care, atunci cand este urmarit, este intotdeauna la un pas de a fi prins, dar daca stai linistit, se poate aseza pe tine!

-

titilica - frappuccino
Subiect iesit din actualitate. (concurs incheiat)
Topic inchis. 19.08.2009
Night_du
Topic inchis. 19.08.2009
Night_du
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
66 mesaje
• Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Jocuri si concursuri