Copii (Concurs foto 25 mai - 7 iunie)

Sa va relaxati si sa castigati!

Moderator: Night_du

Copii (Concurs foto 25 mai - 7 iunie)

Mesajde Tessa! » Lun Mai 25, 2009 3:21 pm

Regulamentul e simplu
in perioada 25-31, inclusiv, mai pozele se trimit pe email la
121.concurs.foto@gmail.com
Fotografiile raman in perioada de inscriere ascunse, le voi posta pe toate eu cand incepe votarea, dar si atunci vor fi anonime, in spiritul fairplay-ului :)

Din 1 pana in 7 iunie, inclusiv, astept pe PM clasamente de genul:
Model "clasament de 3 locuri":
locul 1. numar_foto
locul 2. numar_foto
locul 3. numar_foto

spor la fotografiat :)

Premii :
Stima noastra si mandria castigatorilor. Precum si dreptul castigatorului locului intai de a alege tema urmatoare.

La acest concurs poate participa orice membru 121, indiferent de gradul de pregatire ca fotograf, atata timp cat respecta regula de baza "bun simt in toate". Nu exista nici un fel de limitare in cea ce priveste aparatura folosita, tehnica de fotografiere sau gradul de prelucrare. Se inscriu maxim 3 fotografii de persoana.
my beliefs: www.fnpa.ro
my work: http://www.claudia-marcu.webs.com
our kid: http://mamica-lui-robi.blogspot.com
Redirectioneaza gratuit 2% din impozitul pe venit, altfel ramane la stat si il dau ei unde vor... Eu am dat mereu la ♥ http://www.apam.ro/
Tessa!
irish coffee

Re: Copii (Concurs foto 25 mai - 7 iunie)

Mesajde barboneli » Mar Mai 26, 2009 12:57 am

Tessa! scrie:Regulamentul e simplu
in perioada 25-31, inclusiv, mai pozele se trimit pe email la
121.concurs.foto@gmail.com
Fotografiile raman in perioada de inscriere ascunse, le voi posta pe toate eu cand incepe votarea, dar si atunci vor fi anonime, in spiritul fairplay-ului :)

Din 1 pana in 7 iunie, inclusiv, astept pe PM clasamente de genul:
Model "clasament de 3 locuri":
locul 1. numar_foto
locul 2. numar_foto
locul 3. numar_foto

spor la fotografiat :)

Premii :
Stima noastra si mandria castigatorilor. Precum si dreptul castigatorului locului intai de a alege tema urmatoare.

La acest concurs poate participa orice membru 121, indiferent de gradul de pregatire ca fotograf, atata timp cat respecta regula de baza "bun simt in toate". Nu exista nici un fel de limitare in cea ce priveste aparatura folosita, tehnica de fotografiere sau gradul de prelucrare. Se inscriu maxim 3 fotografii de persoana.

Deci, nu se mai clasifica poza x,y,z, in functie de note primite, ci dupa cate "locul 1", "locul 2" sau "locul 3", primesc de la votanti...??? :? Sa fie...! Si cum ramane cu votarea proprilor peze, acum ? Iar cade "formula" lui dragos...! :D Eu zic, e timp pana la inceputul votarii..., sa se mai revizuiasca treaba asta cu "locul 1, locul 2, locul 3"...! Si cu votarea proprilor poze. Voi ce ziceti ?
barboneli
frappuccino

Mesajde barboneli » Mar Mai 26, 2009 1:06 am

Deci e vorba de COPII, aia care zburda, fac pipi pe ei si sunt dragalasi..., nu de COPII facute la Xerox ??? :? :D Sa fie clar....!
barboneli
frappuccino

Mesajde Tessa! » Mar Mai 26, 2009 1:21 am

barboneli scrie: Deci, nu se mai clasifica poza x,y,z, in functie de note primite, ci dupa cate "locul 1", "locul 2" sau "locul 3", primesc de la votanti...??? :? Sa fie...! Si cum ramane cu votarea proprilor peze, acum ? Iar cade "formula" lui dragos...! :D Eu zic, e timp pana la inceputul votarii..., sa se mai revizuiasca treaba asta cu "locul 1, locul 2, locul 3"...! Si cu votarea proprilor poze. Voi ce ziceti ?

Locul 1 = 3 puncte
Locul 2 = 2 puncte
Locul 3 = 1 punct
la sfarsit adunam punctele si vedem ce a iesit

Din principiu nu sunt de acord cu votarea propriei fotografii DAR daca voi vreti putem face asa: Se permite votarea propriei fotografii, insa punctele astfel obtinute, nu se vor lua in calcul la alcatuirea clasamentului.
Ce se castiga practic? Nu dai altcuiva punctele alea dar nu le primesti nici tu.
Corect? Mie mi se pare.

O seara faina si mult succes, dupa cat stiu eu e unul dintre cele mai problematice genuri de fotografie, caci subiectul nu sta cuminte, si daca sta prea cuminte iar nu e bine, nu iese fain ca nu surprinde nimic din voiosia unui copil jucaus, dar na, vom vedea.
:)
Redirectioneaza gratuit 2% din impozitul pe venit, altfel ramane la stat si il dau ei unde vor... Eu am dat mereu la ♥ http://www.apam.ro/
Tessa!
irish coffee

Mesajde alinuta » Mar Mai 26, 2009 1:26 am

barboneli scrie: Eu zic, e timp pana la inceputul votarii..., sa se mai revizuiasca treaba asta cu "locul 1, locul 2, locul 3"...! Si cu votarea proprilor poze. Voi ce ziceti ?

ce sa zicem? eu sustin acordarea de puncte (intre 1si10) si aditionarea lor la sfarsit(fara medie, normal)
astfel poti da puncte mai multor poze
iar cei ce participa, pot vota si ei acordand puncte si altora si lor, dupa cum considera ca merita fiecare poza
alinuta
frappuccino

Mesajde Tessa! » Mar Mai 26, 2009 1:36 am

alinuta scrie:ce sa zicem? eu sustin acordarea de puncte (intre 1si10) si aditionarea lor la sfarsit(fara medie, normal)

La puncte nu se face medie, doar la note, dar n-a fost bine cu note, asa ca ramanem la puncte.
Prefer pe varianta clasament - top 3 -, e mai "Friendly", adica noteaza pozele favorite nu dezavantajeaza cu nimic cele mai putin "favorite".
Tessa!
irish coffee

Mesajde barboneli » Mar Mai 26, 2009 1:54 am

alinuta scrie:
barboneli scrie: Eu zic, e timp pana la inceputul votarii..., sa se mai revizuiasca treaba asta cu "locul 1, locul 2, locul 3"...! Si cu votarea proprilor poze. Voi ce ziceti ?

ce sa zicem? eu sustin acordarea de puncte (intre 1si10) si aditionarea lor la sfarsit(fara medie, normal)astfel poti da puncte mai multor poze
iar cei ce participa, pot vota si ei acordand puncte si altora si lor, dupa cum considera ca merita fiecare poza

Si eu cred la fel! Adica sustin din plin ce ai scris. Tessa are perfecta dreptate, logica si bun simt in ce-a spus! La numai trei puncte (note) e imposibil sa se voteze propria poza !!!!!! :shock: :shock: Cititi atent si o sa vedeti cat de absurd ar fi sa-ti votezi pozele ! Indiferent cu ce formula noua (la aceasi tema.... :? )vine dragos! Dar, daca se ia varianta lui alinuta, sustinuta si de mine, cu puncte (note) intre 1 si 10, atunci se mai poate discuta si accepta! Si chiar daca mai vedem o inca formula de-a lui dragos...., nu-i bai! Intodeauna e bine sa mai invatam ceva....! :idea: :bom: :D Nota "0" NU exista! De fapt numai dragos a folosit-o si tin sa atrag atentia, fara rautate, ca asta nu e frumos! Mai bine nu dai nota, dar NU "0" ! Cred ca intelegeti ce vreau sa spun !!! Deci, sa traga cineva cortina finala la modul de votare si gata! Eu inteleg ca asa e:
Note, de la 1-10!
Se aduna notele ptr. stabilirea valorii pozelor! (fara nici o medie sau procente, ci pur si simplu adunate...)
Participantii isi pot da note la pozele postate! Daca vor...! :cool: :twisted: :?
Postari de poze "secrete", vot "secret" !

OK! Acum ma duc sa fac un copil, sa am si eu ce posta...! Sau poate imi imprumuta yalu o poza..., doua !!! :idea: :P
barboneli
frappuccino

Mesajde barboneli » Mar Mai 26, 2009 2:09 am

Tessa! scrie:
alinuta scrie:ce sa zicem? eu sustin acordarea de puncte (intre 1si10) si aditionarea lor la sfarsit(fara medie, normal)

La puncte nu se face medie, doar la note, dar n-a fost bine cu note, asa ca ramanem la puncte.
Prefer pe varianta clasament - top 3 -, e mai "Friendly", adica noteaza pozele favorite si nu dezavantajeaza cu nimic cele mai putin "favorite".

:? Si care e diferenta intre NOTE si PUNCTE ? E acelasi lucru, totul e sa dai o "valoare" pozei respective! Poate sa fie si boabe de orz, ce conteaza. Cine are cele mai multe boabe de orz data la poza lui, ala castiga....! Chiar nimeni nu intelege cum e si la Eurovizion, de ex. ??? Sau la alte concursuri....? Nu stiu ce e aia "friendly", asta e concurs, si la orice concurs trebuie departajat cumva, locul 1, locul 2 si locul 3 !!! La poza preferata, dau cele mai multe puncte, note sau boabe de orz ! Care e problema...? Iar top-3 noteaza pozele favorite si binenteles dezavantajeaza pozele mai putin "favorite", prin dedarea nici unui vot !!! Daca dau locurile 1,2,3 la pozele x,y,z, cum adica nu "dezavantajez"...(ah...! mi-am scrantit dej'tul...!!!) celelalte poze ???? N-am inteles!
barboneli
frappuccino

Mesajde adada » Mar Mai 26, 2009 11:20 am

Si mie mi se pare aiurea sa-ti punctezi/votezi poza .
Hai sa vin si eu cu o idee. :D
-Se anunta cate poze sunt inscrise si se puncteaza fiecare poza de la 1 pana la nr maxim de poze inscrise.
-La final se insumeaza valoarea notelor (fiecare poza adunand acelasi nr de note cu valori diferite ).
adada
frappuccino

Mesajde barboneli » Mar Mai 26, 2009 12:51 pm

adada scrie:Si mie mi se pare aiurea sa-ti punctezi/votezi poza .
-Se anunta cate poze sunt inscrise si se puncteaza fiecare poza de la 1 pana la nr maxim de poze inscrise.
-La final se insumeaza valoarea notelor (fiecare poza adunand acelasi nr de note cu valori diferite ).

:? :) Ia mai zi o data...! Da incet si rar, ca sa pricep si eu...! Ca nu am inteles chestia cu votatul, punctatul... fiecar poza...de la 1...etc. Adica vrei sa spui ca punctam pozele FARA SA LE VEDEM...?????
barboneli
frappuccino

Mesajde dargo » Mar Mai 26, 2009 12:53 pm

nu barbo, a vrut sa spuna ca daca spre ex sunt 17 poze, se dau puncte de la 1 la 17, astfel fiacre poza primeste punctaj din partea fiecarui votant si la final se insumeaza aceste puncte.
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.
Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde barboneli » Mar Mai 26, 2009 1:13 pm

dargo scrie:nu barbo, a vrut sa spuna ca daca spre ex sunt 17 poze, se dau puncte de la 1 la 17, astfel fiacre poza primeste punctaj din partea fiecarui votant si la final se insumeaza aceste puncte.

:? :) Tu ai scris mai incet si clar, parca am inteles ceva, dar nu sunt de acord. Adica MIE nu mi se pare buna ideia... Nu-i vad rostul! Si la Eurovizion, nu toate cantecele (tarile) trebuie sa primeasca note !!! Sunt si poze (sau vor fi...) care nu merita nici un punct, nu trebuie sa se dea "0" (din politete...), dar se lasa fara nici un punct. Doar se complica treaba. Cand sunt prea multe idei, oricum nu se pot aplica toate... Hai sa incercam cum a ramas ieri, daca nu e bine, data viitoare se mai pot aduce imbunatatiri... Eu zic ca nu trebuie, dar..... :cool:
Ia zi..., pui si tu o poza cu tine cand erai in cada la 2-3 ani...??? :idea: :D :shock: :P
barboneli
frappuccino

Mesajde adada » Mar Mai 26, 2009 1:23 pm

barboneli scrie:

:? :) Ia mai zi o data...! Da incet si rar, ca sa pricep si eu...! Ca nu am inteles chestia cu votatul, punctatul... fiecar poza...de la 1...etc. Adica vrei sa spui ca punctam pozele FARA SA LE VEDEM...?????

Unde puii lui Dragos am zis io asta???... :idea:
Cum a exemplificat si dargo mai sus...se spune clar cate poze sunt inscrise(ca nu stai tu ca votant sa le numeri , doar admiri :D ) si care e punctajul maxim care poate fi acordat , iar fiecare votant trebuie sa distribuie cate o nota diferita fiecarei poze.
EX: avem 5 poze
adada voteaza ase:
foto 1 - 3puncte
foto 2 - 5puncte
foto 3 - 1punct
foto 4 - 4puncte
foto 5 - 2puncte
Deci s-a punctat de la 1 la 5 .
adada
frappuccino

Mesajde barboneli » Mar Mai 26, 2009 1:43 pm

adada scrie:
barboneli scrie:

Unde puii lui Dragos am zis io asta???... :idea:
Cum a exemplificat si dargo mai sus...se spune clar cate poze sunt inscrise(ca nu stai tu ca votant sa le numeri , doar admiri :D ) si care e punctajul maxim care poate fi acordat , iar fiecare votant trebuie sa distribuie cate o nota diferita fiecarei poze.
EX: avem 5 poze
adada voteaza ase:
foto 1 - 3puncte
foto 2 - 5puncte
foto 3 - 1punct
foto 4 - 4puncte
foto 5 - 2puncte
Deci s-a punctat de la 1 la 5 .

OK! Mersi ca mi-ai punctat poza mea (nr. 2) cu maximum de puncte !!! :D
Daaaar..., o sa fie mult mai multe poze, la tema asta cu copii. E adevarat ca se pot posta maximum trei poze, dar o sa fie multi participanti...! Si bine fac!
Tu nu ai zis, dar asa se intelegea. Sau cel putin asa am inteles eu (mai in gluma, mai in serios...) dar dargo a explicat si ptr. mintea mea !!! :cool: La ideia asta a ta, eu zic ca mai trebuie si alte pareri..., mie nu mi se pare chiar grozava, mai ales ca o sa fie poze care o sa atraga acelasi numar de puncte... Daca mie mi se pare, dupa ce le-am studiat bine, ca 2-3 poze merita (de la 1 la 10) nota 7, de ex. atunci ce trebuie asa multe note. :? Eu zic ca 10 ajung!
barboneli
frappuccino

Mesajde adada » Mar Mai 26, 2009 1:50 pm

Sa asteptam si alti participanti la dezbateri...ca poate-si asuma vre-unu' decizia. :D :cool: :)
adada
frappuccino

Următorul

Înapoi la Jocuri si concursuri