Jocuri MMORPG
Moderator: Night_du
18 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Jocuri MMORPG
Sunt curioasa daca cineva pe aici joaca si ce anume joaca ...vreau si eu un joc online...strategie sau misiuni care sa imi placa ...si nu am gasit niciunul pana acum ...asa ca poate veniti voi cu o sugestie
-

Anonim09 - mochaccino
Online eu joc doar joculete gen Sudoku, Lines, Mahjong. Nu am timp de jocuri 'lungi' sau care sa nu-mi dea voie sa ma intrerup cand am eu chef.
Prietenul meu joaca whist online.
Eu nu am timp sa-mi prind urechile in jocuri de strategie.
Prietenul meu joaca whist online.
Eu nu am timp sa-mi prind urechile in jocuri de strategie.
viatzaerozsirozestelumeatoata
-

Karina33 - irish coffee
Am jucat si eu triburile o perioada destul de mare de timp ...dar m-am plictisit ;mai ales dupa ce pierzi 17 sate (dezvoltate maxim ) si trebuie sa o iei de la capat ,travian nu mi-a placut ...
-

Anonim09 - mochaccino
Nu stiu ce sugestie sa-ti dau.In afara de triburile nu joc.Si vezi tu,asta e partea frumoasa...sa ai atatea sate si sa le pierzi asa usor.De cata organizare si calcul in atac ai nevoie daca chiar joci cum trebe'
Am revenit si eu pe triburile asa la misto....dupa o pauza destul de lunga.
Momentan sunt suparat pe oana ca nu ma primeste la ea acolo,am auzit ca au forumul distractiv.
Am revenit si eu pe triburile asa la misto....dupa o pauza destul de lunga.
Momentan sunt suparat pe oana ca nu ma primeste la ea acolo,am auzit ca au forumul distractiv.

Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...
Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
-

pitbully - frappuccino
Pe ce lume?Ce continent?Am intrat si eu pe L18 tot asa ,la misto
Si satele le-am pierdut pentru ca am fost atacata de un trib intreg cu tot cu aliati...am primit ajutoare la inceput ...dar cum atacurile tot veneau ...au renuntat si aia sa ma mai ajute
)
Si satele le-am pierdut pentru ca am fost atacata de un trib intreg cu tot cu aliati...am primit ajutoare la inceput ...dar cum atacurile tot veneau ...au renuntat si aia sa ma mai ajute
-

Anonim09 - mochaccino
io sunt pe L4 si L9 la noi si pe L1 la italieni.
am fost si pe L1 la noi (cea mai veche "tabara", da' am renuntat, am dat satele tribului si am iesit).

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
Anonim09 scrie:Am jucat si eu triburile o perioada destul de mare de timp ...dar m-am plictisit ;mai ales dupa ce pierzi 17 sate (dezvoltate maxim ) si trebuie sa o iei de la capat ,travian nu mi-a placut ...
te plictisesti si daca nu ai provocari sau prieteni. eu ma plictisesc de fiecare lume pe la 40-50 de sate , chit ca-s in top 100, 50 , 10 sau 5
-

oana_daniela - frappuccino
Da ,devine plictisitor pentru ca la atatea sate trebuie sa stai toata ziua sa ai grija de ele ...totusi pe L18 nu are nimeni cont?
-

Anonim09 - mochaccino
-

Anonim09 - mochaccino
nu, niciodata. eu nu joc pentru sate multe, imi palc inceputurile si strategia de atunci, cand intervin tradari si interese nu-mi mai place
-

oana_daniela - frappuccino
18 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Jocuri si concursuri