O poveste despre.......

Sa va relaxati si sa castigati!

Moderator: Night_du

O poveste despre.......

Mesajde Night_du » Mie Sep 15, 2010 4:40 pm

Si asa nu v-ati mai povestit de un an si, de parca numai eu as fi povestitorul pe aici.

Ia, sa vad ce va mai bubuie mintea de copii zbuciumati.

Inutil sa va spun ca maxim 8 cuvinte, stiu pe cineva, recidivist, care nu poate abtine. :p

Infine, vreau o poveste...Ia sa vad (Poxipol, tu nu stii traditia noastra...vezi mai jos, la povesti, unele perle....in rosu sunt comentariile povestitorului, alde moi :p citeste si poi sa-mi spui ce parere ai )

Pe locuri.................
Ultima oară modificat de Night_du pe Dum Sep 19, 2010 1:15 pm, modificat 1 dată în total.
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Re: O poveste despre.......

Mesajde titilica » Mie Sep 15, 2010 10:01 pm

despre... :-? ......seaua calului lu' Fat Frumos din lacrima!!!! :bounce: :bounce:
Fericirea este un fluture, care, atunci cand este urmarit, este intotdeauna la un pas de a fi prins, dar daca stai linistit, se poate aseza pe tine!
Imagine
titilica
frappuccino

Mesajde colipici » Mie Sep 15, 2010 10:41 pm

Night_du scrie:Si asa nu v-ati mai povestit de un an si, de parca numai eu as fi povestitorul pe aici.

Ia, sa vad ce va mai bubuie mintea de copii zbuciumati.

Inutil sa va spun ca maxim 8 uvinte, stiu pe cineca, recidivist, care nu poate abtine. :p

Infine, vreau o poveste...Ia sa vad (Poxipol, tu nu stii traditia noastra...vezi mai jos, la povesti, unele perle....in rosu sunt comentariile povestitorului, alde moi :p citeste si poi sa-mi spui ce parere ai )

Pe locuri.................

stai sa ma dumiresc,bre intai.
revin! :-*
Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
colipici
frappuccino

Mesajde colipici » Mie Sep 15, 2010 10:48 pm

night,mama, procesez greu la ora asta! zi-mi unde trebuie sa ma uit si ce trebe facut. ca sa mor daca'mi pica fisa!
colipici
frappuccino

Mesajde barboneli » Joi Sep 16, 2010 12:22 am

colipici scrie:night,mama, procesez greu la ora asta! zi-mi unde trebuie sa ma uit si ce trebe facut. ca sa mor daca'mi pica fisa!

de obicei, trebuie sa te uiti in dreapta jos a telefonului public... acolo unde cade fisa !!! :-D dar azi, nu se mai lucreaza cu fise... ! vezi la "jocuri si concursuri"... parca acolo ne depuneam icrele... ai sa vezi acolo marea poveste sau ceva in genul asta, ca si eu am uitat !!! dar erau vremuri placute si pe noi, copii de atunci... ne amuzau teribil ! :ymdaydream: :) deci... cineva incepe, asa cum a facut titilica... si noi continuam, asa cum ne bubuie mintea la fiecare, zbuciumata sau nu.... ! :p incearca, nu-ti taie capul nimeni........
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde barboneli » Joi Sep 16, 2010 12:25 am

titilica scrie:despre... :-? ......seaua calului lu' Fat Frumos din lacrima!!!! :bounce: :bounce:

.... uzata deja de la atata fasole mancata.....
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde Night_du » Joi Sep 16, 2010 12:44 am

Va rog frumos, fara mirosuri la poveste, da?

Poxi, acu caut si iti dau link.
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Mesajde barboneli » Joi Sep 16, 2010 12:52 am

a se ignora remarca ! :evil: o poveste fara mirosuri, gusturi, zgomote, priviri galese si sub fusta... n-are farmec ! doar nu vrei acuma sa ne pui cuvintele si-n... gura ! in cazul asta, eu ma retrag... dar o sa va citesc ! :-|
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde Night_du » Joi Sep 16, 2010 12:53 am

Poxi, ai aici partile 1 2 si 3... (citeste rezumatul facut de mine, asa are au haz delirurile echipei 121)...

jocuri-si-concursuri-f27/121-in-europa-t14094-345.html (click pe link)

...aici ai partea 4...

jocuri-si-concursuri-f27/121-in-europa-t14094-390.html (click pe link)

...si aici finalul.

jocuri-si-concursuri-f27/121-in-europa-t14094-420.html (click pe link)

Citeste apoi da-ti cu parerea. :P

(daca mai spune careva ca eu mi-s pe ulei, am aici probe compromitatoare :ymdevil: )

Night_du
simply the best

Mesajde Night_du » Joi Sep 16, 2010 12:54 am

barboneli scrie:a se ignora remarca ! :evil: o poveste fara mirosuri, gusturi, zgomote, priviri galese si sub fusta... n-are farmec !

Lasa-ma frate..faceti cum vreti povestea, dar macar nu o incepeti cu besinute puturoase ca ati mancat fasole... Puturositi-va mai pe la mijloc, na.

Night_du
simply the best

Mesajde colipici » Joi Sep 16, 2010 7:16 am

:)) mi-a placut,zau! acum na, ar trebui sa pastram cam acelasi ritm ca altfel se duce naibii farmecu'. deci cine incepe? ca eu mi-s amatoare!
colipici
frappuccino

Mesajde titilica » Joi Sep 16, 2010 8:39 am

colipici scrie::)) mi-a placut,zau! acum na, ar trebui sa pastram cam acelasi ritm ca altfel se duce naibii farmecu'. deci cine incepe? ca eu mi-s amatoare!

deci culipici dupa cum vezi:
barboneli scrie:
titilica scrie:despre... :-? ......seaua calului lu' Fat Frumos din lacrima!!!! :bounce: :bounce:

.... uzata deja de la atata fasole mancata.....

e deja inceputa!!!
tu doar continua!!!
so....
Fericirea este un fluture, care, atunci cand este urmarit, este intotdeauna la un pas de a fi prins, dar daca stai linistit, se poate aseza pe tine!
Imagine
titilica
frappuccino

Mesajde barboneli » Joi Sep 16, 2010 9:13 am

...si roasa un pic pe margini de bulanele lui...
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde colipici » Joi Sep 16, 2010 10:03 am

......sleite de atata mers fara popas si tinta....
colipici
frappuccino

Mesajde barboneli » Joi Sep 16, 2010 10:13 am

pedaland zi si noapte pe bicicleta lui veche...
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Următorul

Înapoi la Jocuri si concursuri