Off-uri... la o scrisoare de dragoste :P
Moderator: Night_du
Off-uri... la o scrisoare de dragoste :P
Avand in vedere ca primavara este anotimpul iubirii (de ce naiba, nu stiu... toata viata ar trebui sa fie "un anotimp" al iubirii.... dar, ma rog..).. am sa va incing nitel..
Vreau o poveste despre iubire.. unde sa va exprimati ..ideile, iubirile, simtamintele voastre legat de asta minunata chestie ce se cheama iubire...
Vreau pasiune, traire.. ca si cum ati scrie perechii voastre minunate, fericirea care o aveti cand santeti linga el/ea.
Ca si cum i-ati spune prin cuvinte pline de patima, viata care simtiti ca va curge prin vine, atunci cand este alaturi de voi...
Pt. ca se vrea o poveste colectiva, am sa va rog sa nu postati mai mult de 8 cuvinte (iata, am crescut nitel, tocmai pt a avea ocazia sa va exprimati).
Si de asta data, va rog din suflet, sa va abtineti de la off-topicuri.
Haideti sa nu intinam (pe cat posibil) simtamantul asta minunat. Ok? (off-urile chiar le sterg)
Cine incepe?.. Asta scrisoare de dragoste?...
Vreau o poveste despre iubire.. unde sa va exprimati ..ideile, iubirile, simtamintele voastre legat de asta minunata chestie ce se cheama iubire...
Vreau pasiune, traire.. ca si cum ati scrie perechii voastre minunate, fericirea care o aveti cand santeti linga el/ea.
Ca si cum i-ati spune prin cuvinte pline de patima, viata care simtiti ca va curge prin vine, atunci cand este alaturi de voi...
Pt. ca se vrea o poveste colectiva, am sa va rog sa nu postati mai mult de 8 cuvinte (iata, am crescut nitel, tocmai pt a avea ocazia sa va exprimati).
Si de asta data, va rog din suflet, sa va abtineti de la off-topicuri.
Haideti sa nu intinam (pe cat posibil) simtamantul asta minunat. Ok? (off-urile chiar le sterg)
Cine incepe?.. Asta scrisoare de dragoste?...
Ultima oară modificat de Night_du pe Mie Mar 19, 2008 8:46 pm, modificat 1 dată în total.
-

Night_du - simply the best
ai deja un off la Edi...mai ai unul la mine....bey...da tu chiar nu te lecuiesti?
mie mi-a disparut complet inspiratia....
mie mi-a disparut complet inspiratia....
In viata exista doua tragedii. Una e sa obtii ceea ce doresti cealalta sa nu obtii(G.B.S)
-

dorina17 - blue eyes
trifandaniela scrie:O privire, un zambet si iubirea se infiripeaza.
totul a inceput intr-o zi frumoasa de primavara..
~ Cea mai mare descoperire a tuturor timpurilor a fost aceea ca fiecare persoana isi poate schimba viitorul, doar schimbandu-si atitudinea! ~
-

sweetsweet - frappuccino
O privire, un zambet si iubirea se infiripeaza.
copie la indigo a altei zilede primavara
copie la indigo a altei zilede primavara
-

oana_daniela - frappuccino
(Pana acum nu mi s-a parut ca a scris cineva aproape de subiectul cerut, care e frumos dar.... mi se pare cam greu de realizat asa o poveste. Toti cei care au scris pana acuma nu sunt la inceputul sau in cursul unei..... situatie de dragoste, asa cum e la inceput, indiferent ca e prima, a doua sau a.... nu conteaza. Sunt lucruri foarte personale, atunci cand te afli alaturi de persoana pe care tocmai o iubesti, ii spui cuvinte de dragoste, poezii, fapte, inbratisari, etc. etc. Astea nu le poti trece intr-o poveste pe forum, nu se pot rezuma in 8, 84, 898776 cuvinte. Astea le traiesti, fiecare in felul sau, mai 100% la inceput, 89% la suta mai incolo..., nu intodeauna spui cea ce simti, uneori degajezi si persoana de langa tine simte treaba asta... Ori asta nu pot sa scriu in 8 cuvinte, asta e traire, pasiune, asta nu se poate scrie in 8 cuvinte... Nu stiu daca m-am facut inteles. Daca de ex. subiectul ar fi fost: "O zi la policlinica", "Azi am fost la cumparaturi cu soacra", "O zi la garaj"..., sau alte subiecte de genul asta, mai merge. Sau: "Poveste de zi", "Poveste de noapte"..., "Cum ar fi cu yaluro la un picnic"..., atunci vine fiecare cu fantezia lui. Asa., cum cere subiectul, e mai greu sa scri in 8 cuvinte, se poate faca treaba asta cand fiecare isi scrie toata povestea de gragoste, prima, a doua etc. fara limite de cuvinte cu....toata povestea, ma rog..., daca e cineva in stare de asa ceva. Parerea mea, cu speranta ca nu primesc un facalet in cap.....
)
-

barboneli - frappuccino
Edi, iti recomand calduros si cu respect sa te tii departe de topicele mele.
Doar pt ca in mintea ta si in inima-ti rece, nu incape loc de iubire, nu inseamna toti trebuie sa fim asa.
Faptul ca imi "respecti" rugamintea de a nu fi offtopic, arata cat de mult respect imi porti.
In virtutea faptului ca eu nu m-am balacarit pe subiectele deschise de tine, repet rugamintea de a te tine departe de orice subiect deschis de mine.
Sant ultimele cuvinte care ti-le mai adresez ca amic si coleg de forum.
Indiferenta-ti crasa pt orice sentiment uman, ma face sa cred ca nu te deosebesti mult fata de suratele noastre mai inferioare.
O viata frumoasa iti urez.
Doar pt ca in mintea ta si in inima-ti rece, nu incape loc de iubire, nu inseamna toti trebuie sa fim asa.
Faptul ca imi "respecti" rugamintea de a nu fi offtopic, arata cat de mult respect imi porti.
In virtutea faptului ca eu nu m-am balacarit pe subiectele deschise de tine, repet rugamintea de a te tine departe de orice subiect deschis de mine.
Sant ultimele cuvinte care ti-le mai adresez ca amic si coleg de forum.
Indiferenta-ti crasa pt orice sentiment uman, ma face sa cred ca nu te deosebesti mult fata de suratele noastre mai inferioare.
O viata frumoasa iti urez.
-

Fii linstit, Barbo. Nu-ti da nimeni in cap.
Tocmai asta era ideea. De a conlucra pt a obtine ceva frumos. Ai dreptate.. Asa ceva nu ajunge sa fie descris in cateva cuvinte... Dar macar incercati.
Faptul ca se petrece in virtual, nu inseamna ca trebuie sa fim nesimtiti.
Daca eram intr-o clasa... si am fi primit aceasta tema? S-ar fi lucrat altfel? Doar pt ca am fi fost fizic, unul langa celalalt?
Este chiar asa de greu de conceput ceva minunat?
Daca va dadeam o tema de genul "O poveste despre sex" v-ati fi descurcat mai bine?
In virtutea faptului ca Edi si-a dat deja in petec, cred ca da... v-ati fi descurcat mai bine.
Continui cu incapatanare sa cred ca exista in fiecare dintre noi (cel putin la unii) picatura aia de iubire.. de frumos... la care ar trebui sa facem apel de fiecare data (macar primavara.. daca in restul anului santem prinsi de bani, de copii si de sex).
Este chiar asa de greu? Pai daca in virtual nu putem gasi cuvinte frumoase.... (prin exercitiul imaginatiei).. cum naiba putem gasi in viata reala?
(asta inseamna ca forumul este un organism viu.. ffff dis..functional...)
Tocmai asta era ideea. De a conlucra pt a obtine ceva frumos. Ai dreptate.. Asa ceva nu ajunge sa fie descris in cateva cuvinte... Dar macar incercati.
Daca eram intr-o clasa... si am fi primit aceasta tema? S-ar fi lucrat altfel? Doar pt ca am fi fost fizic, unul langa celalalt?
Daca va dadeam o tema de genul "O poveste despre sex" v-ati fi descurcat mai bine?
In virtutea faptului ca Edi si-a dat deja in petec, cred ca da... v-ati fi descurcat mai bine.
Continui cu incapatanare sa cred ca exista in fiecare dintre noi (cel putin la unii) picatura aia de iubire.. de frumos... la care ar trebui sa facem apel de fiecare data (macar primavara.. daca in restul anului santem prinsi de bani, de copii si de sex).
Este chiar asa de greu? Pai daca in virtual nu putem gasi cuvinte frumoase.... (prin exercitiul imaginatiei).. cum naiba putem gasi in viata reala?
-

Re: Scrisoare de dragoste
Mi-e rau de dorul lui
- 22.07.1974
- cafe-latte
Night_du scrie:Fii linstit, Barbo. Nu-ti da nimeni in cap.
Pai tocmai asta ma incurca.... ideia de a conlucra ! La un subiect ca asta. Cel putin asa mi se pare mie... Nu neaparat ma dau in vant dupa "O poveste despre sex", dar daca era asa subiect, era mai simplu. Mai se glumea, mai se exagera, mai se mintea..., dar subiectul tau e.... sfant ! De iubit iubesti mult timp, uneori o viata..., sex faci cateva minute (stiu uri..., dar 34,8 minute tot cateva minute sunt...
) si faptul ca nu suntem intr-o clasa nici asta nu ma incurca. E adevarat..., daca as fi fost cu tine in clasa, de ex....
Daca as vedea un pic la altii cum scriu asa ceva, poate m-as inspira si as intelege cum se poate dezvolta povestea...-

barboneli - frappuccino
Re: Scrisoare de dragoste
22.07.1974 scrie:Mi-e rau de dorul lui
si de privirea gingasa din fiecare dimineata.,
~ Cea mai mare descoperire a tuturor timpurilor a fost aceea ca fiecare persoana isi poate schimba viitorul, doar schimbandu-si atitudinea! ~
-

sweetsweet - frappuccino
..sa traiesc o viata intreaga si..
-

sweetsweet - frappuccino
Înapoi la Jocuri si concursuri