poveste in lant - spuneti cate o idee

Sa va relaxati si sa castigati!

Moderator: Night_du

poveste in lant - spuneti cate o idee

Mesajde oana_daniela » Joi Iul 31, 2008 6:32 pm

Sa spunem ca odata, demult, tare demult a existat un univers.In acest univers era o planeta . Pe aceasta planeta nu exita ras. Nimic de genul "umor" era cunoscut.Oamenii nu rasesera niciodata, nici nu glumisera, facut farse,nimic asermanator. Locuitorii erau extremd e seriosi , constiinciosi is sinceri, muncitori,studiosi, binevoitori si morali.Exceptie faceau cativa care aveau un vag sentiment de ceea ce inseamna umor...ocazional ei radeau.Comportamentul lor era extrem de alarmant...
oana_daniela
frappuccino

Re: poveste in lant - spuneti cate o idee

Mesajde barboneli » Sâm Aug 02, 2008 2:06 pm

oana_daniela scrie:Sa spunem ca odata, demult, tare demult a existat un univers.In acest univers era o planeta . Pe aceasta planeta nu exita ras. Nimic de genul "umor" [color=red]NU era cunoscut.Oamenii nu rasesera niciodata, nici nu glumisera, facut farse,nimic asermanator. Locuitorii erau extremd e seriosi , constiinciosi is sinceri, muncitori,studiosi, binevoitori si morali.Exceptie faceau cativa care aveau un vag sentiment de ceea ce inseamna umor...ocazional ei radeau.Comportamentul lor era extrem de alarmant...[/color]

(Ma-i omorat cu culoarea asta.... care e buna la chilotzi dar nu la citit... :D :idea: :D :shock: ) Si cum unii zice ca am umor..., o sa-mi fie cam greu sa dau vreo ideie... :? Avem si pe forum o multime de "oameni de astia"..., crezi ca vin de pe planeta asta de care zici...? :idea: :D :shock: :cool: Deci...: "Ieri, pe planeta asta s-a auzit un banc cu Bula la postul "Planeta Libera De Ras" si 89,753 din locuitori au ramas masca si asta ptr. ca nu au inteles nimic, iar unii tzanci chiar au inceput sa planga, ptr. ca daca ei faceau ceva asemanator cu ce era in bancul cu Bula..., nu mai stateau pe poponetz 13 zile... !!! Ceilalti s-au abtinut sa zambeasca ca sa nu dea cei 89,753 cu pietre negre la culoare (ca asa e solul la ei...) in ei ! Nnno ! :shock:
barboneli
frappuccino

Mesajde Saga » Sâm Aug 02, 2008 10:32 pm

deci eu vreau sa aud bancul,nu de alta dar vreau sa vad ce umor ai sper ca nu e negru ca solul de pe planeta in cauza!
Saga
frappuccino

Mesajde barboneli » Lun Aug 04, 2008 8:29 am

Imi pare foarte rau, dar a fost interzisa repetarea bancului.... ca fiind "necorespunzator" !
barboneli
frappuccino

Mesajde oana_daniela » Lun Aug 04, 2008 10:04 am

barboneli se pare ca erau unul dintre "razatori"...doctorii au hotarat internarea lui urgenta .
oana_daniela
frappuccino

Mesajde barboneli » Lun Aug 04, 2008 6:57 pm

oana_daniela scrie:barboneli se pare ca erau unul dintre "razatori"...doctorii au hotarat internarea lui urgenta .

[b]Si inca la aripa celor mai taciturni... Asa ca neavand de ce sa rada si nici pe cine sa faca sa rada va inceape sa rada de el insusui cea ce a-ti inceput sa observati si voi...! :D :D :P :D :P
barboneli
frappuccino

Mesajde oana_daniela » Lun Aug 04, 2008 7:18 pm

dar boala devenea contagioasa..doctorii care incercau sa-l trateze se contaminau,surorile care veneau sa il hraneasca plecau razand in hohote
oana_daniela
frappuccino

Mesajde Saga » Lun Aug 04, 2008 10:12 pm

si uita asa planeta toata prindea viata,era ceva nou si desi era privit cu suspiciune toti doreau sa se contamineze de acea nebunie placuta,sa rada cu gura pana la urechi
Saga
frappuccino

Mesajde oana_daniela » Lun Aug 04, 2008 10:31 pm

si totusi un doctor posac a reusit sa inventeze un leac , um medicament minune.
oana_daniela
frappuccino

Mesajde Saga » Mar Aug 05, 2008 11:22 am

problema era ca numini nu vroia sa bea acel leac,asa ca au incercat sa-i dea diluat in licoarea lor
Saga
frappuccino

Mesajde oana_daniela » Mar Aug 05, 2008 11:31 am

doctorul ursuz este furios...uracios si furios...oh ce poate fi de vina pentru un comportament atat, dar atat de ilogic? rasul ii facea mai superficiali in munca si farsele ...vai farsele...
oana_daniela
frappuccino

Mesajde barboneli » Mie Aug 06, 2008 12:52 am

Saga scrie:si uita asa planeta toata prindea viata,era ceva nou si desi era privit cu suspiciune toti doreau sa se contamineze de acea nebunie placuta,sa rada cu gura pana la urechi

Si in plus...., in acel sol arid si negru au aparut culori noi. A inceput sa incolteasca ceva care semana cu iarba..., otravita ptr. vietzuitoare, inca ceva de culoare rosie..., etc.
barboneli
frappuccino

Mesajde barboneli » Mie Aug 06, 2008 1:00 am

oana_daniela scrie:si totusi un doctor posac a reusit sa inventeze un leac , um medicament minune.

Si care se numea : "Superposacussitas" si din cauza pronuntiei grele, toti se inecau.... si atunci incepeau sa rada toti.... si se mirau de unde !!! :?
barboneli
frappuccino

Mesajde Night_du » Mie Aug 06, 2008 6:27 pm

Si eu ma mir de unde Mama lui Mos Craciun ai scos expresia aia? Ia sa te vaz pe tine cum o pronunti ca mie deja mi-se rupse limba...
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Mesajde barboneli » Vin Aug 08, 2008 12:31 pm

Night_du scrie:Si eu ma mir de unde Mama lui Mos Craciun ai scos expresia aia? Ia sa te vaz pe tine cum o pronunti ca mie deja mi-se rupse limba...

Ei vezi... daca nu ai cunoscut-o pe Mama lui Mos Craciun...??? :cool: Eu cunosc o multime de denumiri (expresii) din astea. Ma folosesc de ele mai ales cand ma spal pe dintzi... :D Thrips sp, Thaeniothrips sp. e inca una din ele si e numele latin a unei insecte. Imi pare rau ca ti se rupse limba..., astept sa-ti treaca si pe urma poate iti cer un pupic... :cool: :drunken: :bom:
barboneli
frappuccino

Următorul

Înapoi la Jocuri si concursuri