REQUEST !!!!!!!!
Moderator: Night_du
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
REQUEST !!!!!!!!
Buna,
Am o rugaminte daca se poate, in limita bunului simt bineinteles, as avea nevoie de cateva voturi pentru a face fericita o persoana draga mie in data de 14febr, asa ca orice ajutor e binevenit. "Premiul" consta in afisarea respectivului mesaj pe un panou publicitar intr-o anumita locatie dintr-un oras, in cazul meu, Brasov, de Ziua Indragostitilor
Se poate vota pana in data de 08.02
Just click and vote.
Linkul -Cu parere de rau,am editat link-ul.Pit
Va multumesc mult!
Am o rugaminte daca se poate, in limita bunului simt bineinteles, as avea nevoie de cateva voturi pentru a face fericita o persoana draga mie in data de 14febr, asa ca orice ajutor e binevenit. "Premiul" consta in afisarea respectivului mesaj pe un panou publicitar intr-o anumita locatie dintr-un oras, in cazul meu, Brasov, de Ziua Indragostitilor
Se poate vota pana in data de 08.02
Just click and vote.
Linkul -Cu parere de rau,am editat link-ul.Pit
Va multumesc mult!
- PaulTeo
- cafe-latte
Re: REQUEST !!!!!!!!
PaulTeo scrie:Buna...
De obicei nu acceptam asa ceva pe forum, dar ptr ca esti brasovean de-al meu si mi-a placut tare mult ideea premiului, eu te-am votat!

"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
-

dia21 - frappuccino
Votarea s-a incheiat.
Topic inchis.
Night-du
11.02.2010
Topic inchis.
Night-du
11.02.2010
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Jocuri si concursuri