Studiu de piata online despre cumparaturile din gospodarie!

Sa va relaxati si sa castigati!

Moderator: Night_du

Studiu de piata online despre cumparaturile din gospodarie!

Mesajde eXPRIM » Lun Ian 11, 2010 6:01 pm

Va invitam sa participati la un studiu de piata online despre cumparaturile pentru gospodarie! Parerea voastra este importanta si ne ajuta sa aflam informatii relevante pe aceasta tema. Completarea acestui studiu dureaza maxim 7 minute.

Pentru a participa, dati click pe linkul de mai jos http://mail.mercury.ro/survey6/index.ph ... 64&lang=ro

Va multumim pentru participare si pentru timpul Dvs.

Echipa Mercury Research
eXPRIM
cafe-latte

Mesajde Night_du » Lun Ian 11, 2010 6:09 pm

Am sa inchid topicul pt a evita discutiile care pot apare pe marginea acestui subiect.
Cine doreste, insa, poate participa la studiu.

Repet pt toti cei care vor sa posteze varii studii pe varii teme...
Atata timp cat studiul este un studiu serios, si nu promite castiguri de bani, ci vrea, doar, sa ia pulsul societatii de azi, santeti bineveniti.

Ceilalti, in virtutea faptului ca avem un regulament, veti primi avertismente.

Multumesc pt intelegere.

Topic inchis,
Night_du
11.01.2010

Later edit: am facut si eu studiul, chiar daca nu m-am inscris ca membru.
Mi-se pare interesant.
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Înapoi la Jocuri si concursuri