Un test haios
Moderator: Night_du
30 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
[quotef0a1e2="Aliana19"]daca e pe un site, pune link-ul
[/quotef0a1e2]
l-am ciordit mai demult de pe un site de unde nu pot lua imaginile cu . si amaratu' asta de photoceva le face mici.
(
l-am ciordit mai demult de pe un site de unde nu pot lua imaginile cu . si amaratu' asta de photoceva le face mici.
([imgb622cd]http://i132.photobucket.com/albums/q34/Nashira_album/Avatar35-2.jpg[/imgb622cd]
-

Varuna - irish coffee
Nu e test, dar mi-a placut!
Tot ce trebuie sa stiu despre viata am invatat de la Arca lui Noe...
Unu: Nu pierde barca.
Doi: Aminteste-ti ca toti suntem in aceeasi barca. Trei: Fa-ti planuri in avans. Nu ploua cand Noe si-a construit arca. Patru: Fii pregatit. Cand vei avea 600 de ani, e posibil ca cineva sa-ti ceara sa faci ceva cu adevarat important. Cinci: Nu asculta criticile; mergi inainte cu treaba care trebuie facuta. Sase: Construieste-ti viitorul pe premise inalte. Sapte: De dragul sigurantei, calatoreste in pereche. Opt: Viteza nu e totdeauna un avantaj. Serpii erau pe arca impreuna cu gheparzii. Noua: Cand esti stresat, pluteste pe apa o perioada. Zece: Aminteste-ti, Arca a fost construita de amatori; Titanicul de profesionisti.
Da-o mai departe si fa si pe altcineva sa zambeasca.
Tot ce trebuie sa stiu despre viata am invatat de la Arca lui Noe...
Unu: Nu pierde barca.
Doi: Aminteste-ti ca toti suntem in aceeasi barca. Trei: Fa-ti planuri in avans. Nu ploua cand Noe si-a construit arca. Patru: Fii pregatit. Cand vei avea 600 de ani, e posibil ca cineva sa-ti ceara sa faci ceva cu adevarat important. Cinci: Nu asculta criticile; mergi inainte cu treaba care trebuie facuta. Sase: Construieste-ti viitorul pe premise inalte. Sapte: De dragul sigurantei, calatoreste in pereche. Opt: Viteza nu e totdeauna un avantaj. Serpii erau pe arca impreuna cu gheparzii. Noua: Cand esti stresat, pluteste pe apa o perioada. Zece: Aminteste-ti, Arca a fost construita de amatori; Titanicul de profesionisti.
Da-o mai departe si fa si pe altcineva sa zambeasca.
-

amber - cafe-latte
[quotebf4988="Varuna"][imgbf4988]http://s132.photobucket.com/albums/q34/Nashira_album/th_test.gif[/imgbf4988] uite alt test funny. sper sa se vada.[/quotebf4988]
ca sa se vada trebuie pus ca link: http://s132.photobucket.com/albums/q34/Nashira_album/test.gif
cred ca fie [bbf4988]121[/bbf4988] si-a luat permisiunea sa reduca dimensiunile pozelor care ies din pagina, fie ai pus in loc de poza o [ibf4988]thumbnail[/ibf4988] (miniatura) a ei.

ca sa se vada trebuie pus ca link: http://s132.photobucket.com/albums/q34/Nashira_album/test.gif
cred ca fie [bbf4988]121[/bbf4988] si-a luat permisiunea sa reduca dimensiunile pozelor care ies din pagina, fie ai pus in loc de poza o [ibf4988]thumbnail[/ibf4988] (miniatura) a ei.

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
[quote6b16f9="Varuna"]:shock: esti un geniu! (mie si cand sunt in album mi-o arata mica... asa ca... sunt varza...)[/quote6b16f9]
haida-de... cand esti in album e normal sa ti-o arate de dimensiuni reduse (sper sa n-ai si tu [color=darkblue6b16f9][i6b16f9]naturelul sensibil[/i6b16f9][/color6b16f9], asa ca n-am zis ca ti-[i6b16f9][color=darkblue6b16f9]o arata tot mica[/color6b16f9][/i6b16f9]
) pt. ca acolo arata acele [i6b16f9]thumbnails[/i6b16f9]/miniaturi. Dar daca ai da clic pe una din ele, o arata mai intai la dimensiunea ecranului (cca) apoi daca mai dai o data clic, o arata la dimensiunea originala. E si un chenar unde scrie exact link-ul ce trebuie copiat si lipit apoi in forum ca sa se vada imaginea cea mare! (ma rog, sunt de fapt 3 chenare, unul cu [b6b16f9]URL[/b6b16f9], altul cu [b6b16f9]IMG[/b6b16f9] si altu' nu mai retin...)

haida-de... cand esti in album e normal sa ti-o arate de dimensiuni reduse (sper sa n-ai si tu [color=darkblue6b16f9][i6b16f9]naturelul sensibil[/i6b16f9][/color6b16f9], asa ca n-am zis ca ti-[i6b16f9][color=darkblue6b16f9]o arata tot mica[/color6b16f9][/i6b16f9]

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
[quotee85734="Night_du"][quotee85734="dorina17"][imge85734]http://users.telenet.be/honeybee1/gefrustreerd.gif[/imge85734]stiam ca-s varza......da nici chiar asa
[/quotee85734]
[color=indigoe85734]Bun..Eu am constatat ca sint conopida...
[/colore85734][/quotee85734]
hmm cam de aceeasi parere cu voi, chicas!
[color=indigoe85734]Bun..Eu am constatat ca sint conopida...
hmm cam de aceeasi parere cu voi, chicas!
"You'll be surprised to know how far you can go from the point where you thought it was the end."
"Love means exposing yourself to the pain of being hurt, deeply hurt by someone you trust."
"Love means exposing yourself to the pain of being hurt, deeply hurt by someone you trust."
-

stefinica - cappuccino
Subiect iesit din actualitate. de 3 ani.

Topic inchis. 19.08.2009
Night_du
Cine mai are teste de tot felu' sa le posteze. (mai ales Aliana).

Topic inchis. 19.08.2009
Night_du
Cine mai are teste de tot felu' sa le posteze. (mai ales Aliana).
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
30 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Jocuri si concursuri