Vreti pace sau razboi? de Yaluro Van Ury ...POVESTE
Moderator: Night_du
Vreti pace sau razboi? de Yaluro Van Ury ...POVESTE
Cei care vor razboi sunt rugati sa precizeze si entitatile cu care considera ei ca se merita sa se razboiasca IMPERIUL, eventual si motivul , adevarat sau fals, care necesita folosirea fortei. Capacitatile imperiale de lupta permit deschiderea a 5 fronturi de lupta simultan.
-

yaluro - frappuccino
ce facusi neica , te-mbracasi ? te lua cu frig pe blanita ? da' ala cine-i ca mie mi se pare ca parca ar fi birlic ! da' recunosc ca nu prea stau bine cu "vazul" !
auzi da' cu razboiu' asta ce tre sa facem ? ne trebuie si uniforme ? io-s cam blonda in seara asta si nu prea pricepui . da sa stii ca de felul meu sunt pacifista ! io nici in nato n-am vrut . da ei tot "m-a bagat" !
auzi da' cu razboiu' asta ce tre sa facem ? ne trebuie si uniforme ? io-s cam blonda in seara asta si nu prea pricepui . da sa stii ca de felul meu sunt pacifista ! io nici in nato n-am vrut . da ei tot "m-a bagat" !
- mamitza_16
- frappuccino
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
ce-ti veni? te mananca pielea? in loc sa ii multumesti lui dia ca te-a iertat, tu iti zburlesti coada!

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
(sper ca ce spunea Dragos mai sus, nu e pt mine...
)-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
care 4?yaluro scrie:dargo scrie:haide, astept atacul
Nu are rost sa pun in miscade ditamai masina de razboi doar pt un front.....ai rabdare sa apara si celelalte 4.
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die
Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

-

dargo - frappuccino
dargo scrie:yaluro scrie:dargo scrie:haide, astept atacul
Nu are rost sa pun in miscade ditamai masina de razboi doar pt un front.....ai rabdare sa apara si celelalte 4.
care 4?
), unul la est si unul la... ce-a mai ramas.., aaa... da!, la mijloc !!!
Pe tine, te-a declarat primul (dar si singurul...) front, pe ceilalti nu ne-a desclarat nici decum, ptr. ca ii e frica !!!
Ai inteles acuma ? -

barboneli - frappuccino
Night_du scrie:Ury..da' poti sa-mi explici si mie ce naiba se intampla aici? Nu de alta, dar sa stiu ce tre' sa urmaresc si daca tre' sa dau peste nas cuiva pt. ceva.
![]()
![]()
![]()
Lui, draga..., lui ! Dar nu se permit lovituri la cap asa ca las-i nasul in pace !
Tipu vrea razboi sau pace ! Eu am votat pace dar l-am mintit ! 
-

barboneli - frappuccino
aha, deci sa inteleg ca eu nu ii inspir frica? vai de capul lui !!!barboneli scrie:dargo scrie:yaluro scrie:dargo scrie:haide, astept atacul
care 4?
Ufff..., mereu trebuie sa-ti explic. Daca citeai atenta la inceputul acestui topic palpitant..., vedeai ca EL scrie ca ne permite sa deschidem CINCI (5) fronturi ! Unul la sud, unul la nord, unul la vest (ar vrea el....
), unul la est si unul la... ce-a mai ramas.., aaa... da!, la mijloc !!!
![]()
![]()
Pe tine, te-a declarat primul (dar si singurul...) front, pe ceilalti nu ne-a desclarat nici decum, ptr. ca ii e frica !!!
![]()
Ai inteles acuma ?
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die

-

dargo - frappuccino
Re: Vreti pace sau razboi?
yaluro scrie:Cei care vor razboi sunt rugati sa precizeze si entitatile cu care considera ei ca se merita sa se razboiasca IMPERIUL, eventual si motivul , adevarat sau fals, care necesita folosirea fortei. Capacitatile imperiale de lupta permit deschiderea a 5 fronturi de lupta simultan.
mai baiatule, iar te-ai ticnit? sau iar nu ai serviciu si te plictisesti acasa?
What I've felt, what I've known
Sick and tired, I stand alone
Could you be there, 'cause I'm the one who waits for you
Or are you unforgiven, too?
Sick and tired, I stand alone
Could you be there, 'cause I'm the one who waits for you
Or are you unforgiven, too?
-

soranasky - frappuccino
Înapoi la Jocuri si concursuri