La multi ani Adriana!!!!
21 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: La multi ani Adriana!!!!
Mariane, in momentul in care am primit mesajul tau, tocmai suflam in lumanare . Ca mi-au pus oamenii astia sa stau drepti, ei s-au strans in jurul meu, mi-au cantat , mi-au aprins o lumanare pe tort , m-au pus sa-mi pun o dorinta ….si a trebuit sa suflu !!!
Am citit mesajul dar nu retinusem mai nimic…sunau telefoanele ca in gara …Bianca raspundea la telul fix si le spunea” reveniti in 5 minute”…”in 10 minute” …pe bune, asa ceva nu mi-am putut imagina ! A durat chestia asta vreo ora si jumatate ! Dar parca s-au inteles cu totii ….ne-am amuzat copios ca si-a ratat cariera, ce psiholog...centralista, frate!!!
Tie ti-am raspuns cand m-am linistit…cand eram singura si relaxata…nu???
Dargo, multumesc frumos!
Am citit mesajul dar nu retinusem mai nimic…sunau telefoanele ca in gara …Bianca raspundea la telul fix si le spunea” reveniti in 5 minute”…”in 10 minute” …pe bune, asa ceva nu mi-am putut imagina ! A durat chestia asta vreo ora si jumatate ! Dar parca s-au inteles cu totii ….ne-am amuzat copios ca si-a ratat cariera, ce psiholog...centralista, frate!!!
Tie ti-am raspuns cand m-am linistit…cand eram singura si relaxata…nu???
Dargo, multumesc frumos!
-

Adriana - frappuccino
Ce cascat sunt, am uitat sa pun link-ul 
http://www.youtube.com/watch?v=gs_jypDKVS8
sa-ti cante si ei.
daaa, am vazut. multumesc. inseamna ca a fost foarte frumos. yuupyyyy

http://www.youtube.com/watch?v=gs_jypDKVS8
sa-ti cante si ei.
daaa, am vazut. multumesc. inseamna ca a fost foarte frumos. yuupyyyy
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...
Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
-

pitbully - frappuccino
imi pare sincer rau ca am ratat ziua ta. Stiam cind este si imi propusesem sa te sun, dar m-am laut cu cele cotidiene si cu vizita surorii melel, cu toate aranjamentele pt casa si ...asta este.
Dar, te rog sa primesti cu tot dragul si din toata inima, chair daca cu atita bintirziere, urari de
LA MULTI ANI CU SANATATE. SA FII FERICITA, IMPLINITA SI TOT CE ITI DORESTI SA NU ITI LIPSEASCA. SA IUBESTI, SA FII IUBITA SI SA DEVII O MAMA MINDRA DE FLACAUL EI.
LA MULTI, MULTI ANI ADRIANA!!!!!!
Dar, te rog sa primesti cu tot dragul si din toata inima, chair daca cu atita bintirziere, urari de
LA MULTI ANI CU SANATATE. SA FII FERICITA, IMPLINITA SI TOT CE ITI DORESTI SA NU ITI LIPSEASCA. SA IUBESTI, SA FII IUBITA SI SA DEVII O MAMA MINDRA DE FLACAUL EI.
LA MULTI, MULTI ANI ADRIANA!!!!!!
- anena
- frappuccino
Multumesc, Anena ! Sper sa ne cunoastem si in real cat de curand! Ma bucur mult pentru vestile tale ! 

-

Adriana - frappuccino
LA MULTI MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI !!!!
zic si eu dupa 100 de zile da zic!!!

zic si eu dupa 100 de zile da zic!!!

Fericirea este un fluture, care, atunci cand este urmarit, este intotdeauna la un pas de a fi prins, dar daca stai linistit, se poate aseza pe tine!

-

titilica - frappuccino
Multumesc, Titilica draga...si tie iti doresc toate cele bune ! 

-

Adriana - frappuccino
21 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2