12 ani - naste intr-o excursie scolara
Moderator: dragos6
23 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: 12 ani - naste intr-o excursie scolara
Karina33 scrie:Cam rai sunteti!![]()
Cum nu ma fascineaza canalele tv de genul protv-ului sau antenei ma uit de obicei (cand apuc ceva timp) pe canalele Discovery. Si v-am mai scris ca am prins si cateva episoade din serialul ala cu nasteri neasteptate. Nu v-ar strica sa le vedeti! Nu iau ca litera de lege ce vad acolo, dar totusi...
Poate ati crede ca nu nesimtirea sau greutatea femeii au dus la o nastere fara a se sti gravida.
Ca medicii respectivi sunt varza de n-au banuit nimic si nici macar n-au vazut ditamai copilul la ecograf e de la sine inteles! (( sa nu mai aud pe careva ca ma trimite la medic atata vreme cat medici de-astia lucreaza in spitalul judetean, centrul UPU))
Coli, fara nici o suparare, eu am peste suta de kile, am peste 40 de ani, am menstruatie regulata dar aproape invizibila, nu ma feresc de-o posibila sarcina. Nu ma stiu nici nesimtita dar nici nu-s obsedata de-a ma 'cauta' in toate gaurile. Asa ca ma pot regasi in cazul prezentat mai sus intr-un mare procent.
Si daca mi-as aminti de simptomele de sarcina de-acum de mai bine de 20 de ani as cam sta pana dupa cinci luni fara sa-mi dau seama de-un asa eveniment.
Tot in istoria medicala a Valcii stiu un caz. Asistenta medicala in ginecologie nu putea face copii. Tratamente, incercari, acceptare, schimbare de planuri, la 42 de ani infiaza o fetita din sala de nasteri, totul ok, intra la menopauza, incepe sa se ingrase ceva, si la 45 de ani si ceva afla ca-i gravida in sase luni. Baiat!
Tot nesimtita???? Tot proasta si afoana? Nuuu, e o mama fericita care nici nu-si arata varsta!
karina,nu o lua personal.... eu ma refer strict la cazurile in care si mama e de vina,femeia in cauza, care prezinta simptome clare dar trece cu vederea... pentru ca sunt si de-astea o gramada! de medici...ce sa mai zic,ca e stiut! eu era sa mor in '99 cand , in 8 luni de sarcina fiind si avand dureri groaznice,am ajuns la urgente.acolo calmante, iar la ecograf imi zice ala ca totul e ok,mai am o luna pana la nastere,copilul e bine deci pot pleca acasa. a doua zi m-am simtit cum m-am simtit,dar a treia zi am cazut din picioare.din nou spital,dr care ma supraveghease pe durata sarcinii era in concediu,dau de niste asistente care mi-au facut injectii pentru dilatare. eu devenisem cianotica,tremura patul sub mine...pana a venit dr de garda...ala ce fuse mai destupat. mi se sparsese apendicele....
Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
-

colipici - frappuccino
Cred ca am destula minte sa nu o iau personal!
Nu-mi plac generalizarile si aruncatul cu piatra asa fara un pic de stat si judecat (gandit, analizat), de-asta am postat si cand a fost vorba de fetita aia. Fiecare caz in parte este unic.
Ca m-am bagat pe mine in discutie a fost doar un exemplu...
Si tot nu-mi plac medicii si tot nu-mi doresc sa ajung pe mana lor! Sunt convinsa ca sunt medicii excelenti dar din pacate nu am dat eu inca de ei.
Nu-mi plac generalizarile si aruncatul cu piatra asa fara un pic de stat si judecat (gandit, analizat), de-asta am postat si cand a fost vorba de fetita aia. Fiecare caz in parte este unic.
Si tot nu-mi plac medicii si tot nu-mi doresc sa ajung pe mana lor! Sunt convinsa ca sunt medicii excelenti dar din pacate nu am dat eu inca de ei.
viatzaerozsirozestelumeatoata
-

Karina33 - irish coffee
Karina33 scrie:Cred ca am destula minte sa nu o iau personal!

-

colipici - frappuccino
Karina33 scrie:
ei, kari draga mea..eu am avut noroc fantastic cu dr care m-a operat atunci de urgenta..l-a scos pe andu si mi-a scos cat a putut din infectie...daca el nu-si dadea seama ce e cu mine,muream cu zile si eu si andu. problema e ca din cauza tensiunii mele f mici n-au putut sa ma tina mult sub anestezie...asa ca m-au operat din nou de apendicita dupa 5 luni.adeca ramasese apendicu' in mine si trebuia scos.
-

colipici - frappuccino
Te-ai cam distrat Coli prin spitale!
Nu am nimic cu medicii dar zau ca prefer sa ma tin departe de spitale!
Singura perioada cand am stat intr-un spital a fost cand am nascut. Am plecat la spital doar cand erau contractiile la 5 min, m-am internat cu dilatatie 8 (luni la ora 17), la 18.15 nascusem si vineri la 12 plecam acasa. As fi plecat de marti la pranz ca tot era spitalul in carantina.
In rest am evitat internarea, am rezolvat cu minim de stat pe-un pat de spital ce-am mai avut ca interventii. Slava Domnului ca n-am avut probleme pana acum!
Problema sistemului e trebuie sa ai noroc chior sa dai peste un medic bun din prima!
Nu am nimic cu medicii dar zau ca prefer sa ma tin departe de spitale!
Singura perioada cand am stat intr-un spital a fost cand am nascut. Am plecat la spital doar cand erau contractiile la 5 min, m-am internat cu dilatatie 8 (luni la ora 17), la 18.15 nascusem si vineri la 12 plecam acasa. As fi plecat de marti la pranz ca tot era spitalul in carantina.
In rest am evitat internarea, am rezolvat cu minim de stat pe-un pat de spital ce-am mai avut ca interventii. Slava Domnului ca n-am avut probleme pana acum!
Problema sistemului e trebuie sa ai noroc chior sa dai peste un medic bun din prima!
viatzaerozsirozestelumeatoata
-

Karina33 - irish coffee
Karina33 scrie:Te-ai cam distrat Coli prin spitale!
pai...nu se vede?

-

colipici - frappuccino
eu am fost socata de medici si nu de faptul ca femeia nu a stiut ca e insarcinata (cunosc personal o femeie care a nascut in baie fara sa stie ca e insarcinata-si avea deja doi copii)
-

ioana_darius.blaj - frappuccino
ioana_darius.blaj scrie:eu am fost socata de medici si nu de faptul ca femeia nu a stiut ca e insarcinata (cunosc personal o femeie care a nascut in baie fara sa stie ca e insarcinata-si avea deja doi copii)
eu prefer sa raman tot proasta si sa nu accept ideea ca o femeie nu isi poate da seama in 8-9 luni de zile ca e gravida. da-o in mama ei de treaba!
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die
Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

-

dargo - frappuccino
23 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2