12 ani - naste intr-o excursie scolara

Orice topic ce nu isi gaseste locul in categoriile existente

Moderator: dragos6

12 ani - naste intr-o excursie scolara

Mesajde Night_du » Mie Mar 30, 2011 5:33 pm

O olandeza, de doar 12 ani, care nu stia ca e insarcinata, naste in una din excursiile scolare. Nici neo-mama, nici parintii ei, nu stiau ca este insarcinata.

Dar ma intrebbbbbb....da' burtaaaaaaaa, burta n-a vazut-o nimeni? Unde era copila asta, cand avu loc insamantarea? Mama nu a vazut nici o schimbare in comportamentul copilului?, extraordinar in ce lume traim.......................

http://notizieincredibili.scuolazoo.com ... re-incinta
Ultima oară modificat de Night_du pe Mie Mar 30, 2011 5:35 pm, modificat 1 dată în total.
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Re: 12 ani - naste intr-o excursie scolara

Mesajde Night_du » Mie Mar 30, 2011 5:34 pm

http://www.telegraph.co.uk/news/worldne ... -trip.html

"Neither the girl nor her family had realised she was pregnant, and there were no external signs to show it," a spokesman for the health services said, adding he did not know how many months pregnant the girl had been. [...]
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Mesajde dragos6 » Joi Mar 31, 2011 1:23 pm

O fi nascut un pisoias... conceput cu amicu' lu' Barbie, papusoiul Ken... =))
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde Karina33 » Joi Mar 31, 2011 1:47 pm

Gabi pe unul din canalele Discovery, cred ca pe Travel&Living e un serial exact pe tema asta. Nasteri normale, la termen, ale unor femei ce n-au stiut ca-s gravide. Femei ce mai aveau acasa 1-2 sau chiar 3 copii. Nu nesimtite, nu neatente. Poate doar prea ocupate. Fara niciun semn de sarcina, fara luat in greutate, maxim dureri de spate si ceva oboseala sau somnolenta. Si copiii nascuti la peste 3 kile greutate, deci departe de pisoiul amintit de Dragos.

Concluzia: daca alea ca mai avusesera o sarcina n-au stiut ce se intampla cu ele, copila asta chiar ca habar n-avea ce-i cu ea!
viatzaerozsirozestelumeatoata
Karina33
irish coffee

Mesajde Night_du » Joi Mar 31, 2011 3:07 pm

Mai, Kari, da' oricum ar fi, tata, copila aia trebuia sa aiba ceva schimbari de comportament. Pai eu la 12 ani nici nu stiam bine ce e aia pupat, fata, dar'mite sa mai stiu ce e aia sex.

Eniuei, NU E NORMAL......sa aiba copii...niste copii....
(mai citisem cazul unei peruane, daca bine imi aduc aminte, care in 1930siceva :-? a NASCUT LA 9 ANI...sa innebunesti, nu alta...nu zisei?...sa fie fecundate inca din uter, asa economisim nervi si nu ne mai miram atata....)

Night_du
simply the best

Mesajde mamitza_16 » Joi Mar 31, 2011 3:15 pm

karina,am prins si eu de cateva ori emisiunea aia. chiar ca era curios !
si aia mica...na, ce sa mai zici, de tigancusele noastre se face atata caz si atat ne dezavueaza toata europa , da' sa le vada pe ale lor nu pot. macar tiganii nostri asa fac de cand se stiu ....de-aia nu-mi place mie sa-i arati altuia paiul , ca ai si tu , chiar daca nu e barna, ci tot pai , tot e ceva.
mi-e mila totusi de copila aia. copil cu copil.
mamitza_16
frappuccino

Mesajde Bucurie » Vin Apr 01, 2011 4:16 pm

Cu ceva timp in urma facea valva cea mai tanara bunica - 27 de ani, ciocolata romaneasca ratacita prin Anglia care dadea interviuri in dreapta si stanga. Tupeul ei e fantastic fiindca zice cu mandrie la un moment dat ca asa e in Romania, femeile nasc la varste fragede..... Cred ca la ei, in ciocolateria lor, se naste asa, NU IN ROMANIA !
Cat tupeu au!!!!!!!!!! Incredibil!
Bucurie
espresso

Mesajde ochelarica. » Vin Apr 01, 2011 7:58 pm

Bucurie scrie: Cred ca la ei, in ciocolateria lor, se naste asa, NU IN ROMANIA !

daca ciocolateria se afla in Romania, atunci da, sa sti ca se intampla fie ca vrei fie ca nu.
ochelarica.
irish coffee

Mesajde Bucurie » Sâm Apr 02, 2011 12:42 pm

Pai sunt precum ciocolatele ...mereu inchisi la culoare(fiindca nu multi prefera ciocolata alba :-D :-D :-D )...
Bucurie
espresso

Mesajde ochelarica. » Lun Apr 04, 2011 1:16 pm

iar io prefer sa nu fiu nevoita sa citesc remarci rasiste.
ochelarica.
irish coffee

Mesajde dia21 » Lun Apr 04, 2011 3:11 pm

ochelarica. scrie:iar io prefer sa nu fiu nevoita sa citesc remarci rasiste.

zburliceoooo, lasa mama ca noua ne place cioco de orice culoare! :D
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
dia21
frappuccino

Mesajde ioana_darius.blaj » Mar Apr 05, 2011 8:14 pm

chiar acum , la tv, un asemenea caz...medicii i-au spus sa merga la toaleta ca are pietre la rinichi ...si ea a nascut
ioana_darius.blaj
frappuccino

Mesajde dragos6 » Mar Apr 05, 2011 8:21 pm

ioana_darius.blaj scrie:chiar acum , la tv, un asemenea caz...medicii i-au spus sa merga la toaleta ca are pietre la rinichi ...si ea a nascut

ăsta e caz clar de malpraxis! să nu mai spunem cât de varză era tipa aia de un chintal care era la a 4-a naştere (!) şi a ajuns la termen fără să-şi dea seama că-i gravidă....
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde colipici » Mar Apr 05, 2011 8:51 pm

dragos6 scrie:
ioana_darius.blaj scrie:chiar acum , la tv, un asemenea caz...medicii i-au spus sa merga la toaleta ca are pietre la rinichi ...si ea a nascut

ăsta e caz clar de malpraxis! să nu mai spunem cât de varză era tipa aia de un chintal care era la a 4-a naştere (!) şi a ajuns la termen fără să-şi dea seama că-i gravidă....

prostie e putin zis! bai frate, o fi avand ea 110 kile,dar tot simtea anumite modificari in corpul ei ! doar nu-i misca doar slana ,ce naiba! acu' ce sa mai zicem...ne-am obisnuit cu stiri de genu' .bine macar ca a avut dureri ,ca altfel mai tragea si apa dupa copil,ca vezi doame ea s-a dus sa se usureze...
Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
colipici
frappuccino

Mesajde Karina33 » Mar Apr 05, 2011 10:25 pm

Cam rai sunteti! :-?

Cum nu ma fascineaza canalele tv de genul protv-ului sau antenei ma uit de obicei (cand apuc ceva timp) pe canalele Discovery. Si v-am mai scris ca am prins si cateva episoade din serialul ala cu nasteri neasteptate. Nu v-ar strica sa le vedeti! Nu iau ca litera de lege ce vad acolo, dar totusi...
Poate ati crede ca nu nesimtirea sau greutatea femeii au dus la o nastere fara a se sti gravida.
Ca medicii respectivi sunt varza de n-au banuit nimic si nici macar n-au vazut ditamai copilul la ecograf e de la sine inteles! (( sa nu mai aud pe careva ca ma trimite la medic atata vreme cat medici de-astia lucreaza in spitalul judetean, centrul UPU))

Coli, fara nici o suparare, eu am peste suta de kile, am peste 40 de ani, am menstruatie regulata dar aproape invizibila, nu ma feresc de-o posibila sarcina. Nu ma stiu nici nesimtita dar nici nu-s obsedata de-a ma 'cauta' in toate gaurile. Asa ca ma pot regasi in cazul prezentat mai sus intr-un mare procent.

Si daca mi-as aminti de simptomele de sarcina de-acum de mai bine de 20 de ani as cam sta pana dupa cinci luni fara sa-mi dau seama de-un asa eveniment.

Tot in istoria medicala a Valcii stiu un caz. Asistenta medicala in ginecologie nu putea face copii. Tratamente, incercari, acceptare, schimbare de planuri, la 42 de ani infiaza o fetita din sala de nasteri, totul ok, intra la menopauza, incepe sa se ingrase ceva, si la 45 de ani si ceva afla ca-i gravida in sase luni. Baiat!
Tot nesimtita???? Tot proasta si afoana? Nuuu, e o mama fericita care nici nu-si arata varsta!
viatzaerozsirozestelumeatoata
Karina33
irish coffee

Următorul

Înapoi la Locasul off-topic