12 ani - naste intr-o excursie scolara
Moderator: dragos6
23 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
12 ani - naste intr-o excursie scolara
O olandeza, de doar 12 ani, care nu stia ca e insarcinata, naste in una din excursiile scolare. Nici neo-mama, nici parintii ei, nu stiau ca este insarcinata.
Dar ma intrebbbbbb....da' burtaaaaaaaa, burta n-a vazut-o nimeni? Unde era copila asta, cand avu loc insamantarea? Mama nu a vazut nici o schimbare in comportamentul copilului?, extraordinar in ce lume traim.......................
http://notizieincredibili.scuolazoo.com ... re-incinta
Dar ma intrebbbbbb....da' burtaaaaaaaa, burta n-a vazut-o nimeni? Unde era copila asta, cand avu loc insamantarea? Mama nu a vazut nici o schimbare in comportamentul copilului?, extraordinar in ce lume traim.......................
http://notizieincredibili.scuolazoo.com ... re-incinta
Ultima oară modificat de Night_du pe Mie Mar 30, 2011 5:35 pm, modificat 1 dată în total.
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
Re: 12 ani - naste intr-o excursie scolara
http://www.telegraph.co.uk/news/worldne ... -trip.html
"Neither the girl nor her family had realised she was pregnant, and there were no external signs to show it," a spokesman for the health services said, adding he did not know how many months pregnant the girl had been. [...]
"Neither the girl nor her family had realised she was pregnant, and there were no external signs to show it," a spokesman for the health services said, adding he did not know how many months pregnant the girl had been. [...]
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

O fi nascut un pisoias... conceput cu amicu' lu' Barbie, papusoiul Ken... 

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
Gabi pe unul din canalele Discovery, cred ca pe Travel&Living e un serial exact pe tema asta. Nasteri normale, la termen, ale unor femei ce n-au stiut ca-s gravide. Femei ce mai aveau acasa 1-2 sau chiar 3 copii. Nu nesimtite, nu neatente. Poate doar prea ocupate. Fara niciun semn de sarcina, fara luat in greutate, maxim dureri de spate si ceva oboseala sau somnolenta. Si copiii nascuti la peste 3 kile greutate, deci departe de pisoiul amintit de Dragos.
Concluzia: daca alea ca mai avusesera o sarcina n-au stiut ce se intampla cu ele, copila asta chiar ca habar n-avea ce-i cu ea!
Concluzia: daca alea ca mai avusesera o sarcina n-au stiut ce se intampla cu ele, copila asta chiar ca habar n-avea ce-i cu ea!
viatzaerozsirozestelumeatoata
-

Karina33 - irish coffee
Mai, Kari, da' oricum ar fi, tata, copila aia trebuia sa aiba ceva schimbari de comportament. Pai eu la 12 ani nici nu stiam bine ce e aia pupat, fata, dar'mite sa mai stiu ce e aia sex.
Eniuei, NU E NORMAL......sa aiba copii...niste copii....
(mai citisem cazul unei peruane, daca bine imi aduc aminte, care in 1930siceva
a NASCUT LA 9 ANI...sa innebunesti, nu alta...nu zisei?...sa fie fecundate inca din uter, asa economisim nervi si nu ne mai miram atata....)
Eniuei, NU E NORMAL......sa aiba copii...niste copii....
(mai citisem cazul unei peruane, daca bine imi aduc aminte, care in 1930siceva
a NASCUT LA 9 ANI...sa innebunesti, nu alta...nu zisei?...sa fie fecundate inca din uter, asa economisim nervi si nu ne mai miram atata....)-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

karina,am prins si eu de cateva ori emisiunea aia. chiar ca era curios !
si aia mica...na, ce sa mai zici, de tigancusele noastre se face atata caz si atat ne dezavueaza toata europa , da' sa le vada pe ale lor nu pot. macar tiganii nostri asa fac de cand se stiu ....de-aia nu-mi place mie sa-i arati altuia paiul , ca ai si tu , chiar daca nu e barna, ci tot pai , tot e ceva.
mi-e mila totusi de copila aia. copil cu copil.
si aia mica...na, ce sa mai zici, de tigancusele noastre se face atata caz si atat ne dezavueaza toata europa , da' sa le vada pe ale lor nu pot. macar tiganii nostri asa fac de cand se stiu ....de-aia nu-mi place mie sa-i arati altuia paiul , ca ai si tu , chiar daca nu e barna, ci tot pai , tot e ceva.
mi-e mila totusi de copila aia. copil cu copil.
- mamitza_16
- frappuccino
Cu ceva timp in urma facea valva cea mai tanara bunica - 27 de ani, ciocolata romaneasca ratacita prin Anglia care dadea interviuri in dreapta si stanga. Tupeul ei e fantastic fiindca zice cu mandrie la un moment dat ca asa e in Romania, femeile nasc la varste fragede..... Cred ca la ei, in ciocolateria lor, se naste asa, NU IN ROMANIA !
Cat tupeu au!!!!!!!!!! Incredibil!
Cat tupeu au!!!!!!!!!! Incredibil!
- Bucurie
- espresso
Bucurie scrie: Cred ca la ei, in ciocolateria lor, se naste asa, NU IN ROMANIA !
daca ciocolateria se afla in Romania, atunci da, sa sti ca se intampla fie ca vrei fie ca nu.
-

ochelarica. - irish coffee
Pai sunt precum ciocolatele ...mereu inchisi la culoare(fiindca nu multi prefera ciocolata alba
)...
- Bucurie
- espresso
iar io prefer sa nu fiu nevoita sa citesc remarci rasiste.
-

ochelarica. - irish coffee
ochelarica. scrie:iar io prefer sa nu fiu nevoita sa citesc remarci rasiste.
zburliceoooo, lasa mama ca noua ne place cioco de orice culoare!

"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
-

dia21 - frappuccino
chiar acum , la tv, un asemenea caz...medicii i-au spus sa merga la toaleta ca are pietre la rinichi ...si ea a nascut
-

ioana_darius.blaj - frappuccino
ioana_darius.blaj scrie:chiar acum , la tv, un asemenea caz...medicii i-au spus sa merga la toaleta ca are pietre la rinichi ...si ea a nascut
ăsta e caz clar de malpraxis! să nu mai spunem cât de varză era tipa aia de un chintal care era la a 4-a naştere (!) şi a ajuns la termen fără să-şi dea seama că-i gravidă....

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
dragos6 scrie:ioana_darius.blaj scrie:chiar acum , la tv, un asemenea caz...medicii i-au spus sa merga la toaleta ca are pietre la rinichi ...si ea a nascut
ăsta e caz clar de malpraxis! să nu mai spunem cât de varză era tipa aia de un chintal care era la a 4-a naştere (!) şi a ajuns la termen fără să-şi dea seama că-i gravidă....
prostie e putin zis! bai frate, o fi avand ea 110 kile,dar tot simtea anumite modificari in corpul ei ! doar nu-i misca doar slana ,ce naiba! acu' ce sa mai zicem...ne-am obisnuit cu stiri de genu' .bine macar ca a avut dureri ,ca altfel mai tragea si apa dupa copil,ca vezi doame ea s-a dus sa se usureze...
Ai un pistol in buzunar sau doar te bucuri ca ma vezi?
-

colipici - frappuccino
Cam rai sunteti!
Cum nu ma fascineaza canalele tv de genul protv-ului sau antenei ma uit de obicei (cand apuc ceva timp) pe canalele Discovery. Si v-am mai scris ca am prins si cateva episoade din serialul ala cu nasteri neasteptate. Nu v-ar strica sa le vedeti! Nu iau ca litera de lege ce vad acolo, dar totusi...
Poate ati crede ca nu nesimtirea sau greutatea femeii au dus la o nastere fara a se sti gravida.
Ca medicii respectivi sunt varza de n-au banuit nimic si nici macar n-au vazut ditamai copilul la ecograf e de la sine inteles! (( sa nu mai aud pe careva ca ma trimite la medic atata vreme cat medici de-astia lucreaza in spitalul judetean, centrul UPU))
Coli, fara nici o suparare, eu am peste suta de kile, am peste 40 de ani, am menstruatie regulata dar aproape invizibila, nu ma feresc de-o posibila sarcina. Nu ma stiu nici nesimtita dar nici nu-s obsedata de-a ma 'cauta' in toate gaurile. Asa ca ma pot regasi in cazul prezentat mai sus intr-un mare procent.
Si daca mi-as aminti de simptomele de sarcina de-acum de mai bine de 20 de ani as cam sta pana dupa cinci luni fara sa-mi dau seama de-un asa eveniment.
Tot in istoria medicala a Valcii stiu un caz. Asistenta medicala in ginecologie nu putea face copii. Tratamente, incercari, acceptare, schimbare de planuri, la 42 de ani infiaza o fetita din sala de nasteri, totul ok, intra la menopauza, incepe sa se ingrase ceva, si la 45 de ani si ceva afla ca-i gravida in sase luni. Baiat!
Tot nesimtita???? Tot proasta si afoana? Nuuu, e o mama fericita care nici nu-si arata varsta!
Cum nu ma fascineaza canalele tv de genul protv-ului sau antenei ma uit de obicei (cand apuc ceva timp) pe canalele Discovery. Si v-am mai scris ca am prins si cateva episoade din serialul ala cu nasteri neasteptate. Nu v-ar strica sa le vedeti! Nu iau ca litera de lege ce vad acolo, dar totusi...
Poate ati crede ca nu nesimtirea sau greutatea femeii au dus la o nastere fara a se sti gravida.
Ca medicii respectivi sunt varza de n-au banuit nimic si nici macar n-au vazut ditamai copilul la ecograf e de la sine inteles! (( sa nu mai aud pe careva ca ma trimite la medic atata vreme cat medici de-astia lucreaza in spitalul judetean, centrul UPU))
Coli, fara nici o suparare, eu am peste suta de kile, am peste 40 de ani, am menstruatie regulata dar aproape invizibila, nu ma feresc de-o posibila sarcina. Nu ma stiu nici nesimtita dar nici nu-s obsedata de-a ma 'cauta' in toate gaurile. Asa ca ma pot regasi in cazul prezentat mai sus intr-un mare procent.
Si daca mi-as aminti de simptomele de sarcina de-acum de mai bine de 20 de ani as cam sta pana dupa cinci luni fara sa-mi dau seama de-un asa eveniment.
Tot in istoria medicala a Valcii stiu un caz. Asistenta medicala in ginecologie nu putea face copii. Tratamente, incercari, acceptare, schimbare de planuri, la 42 de ani infiaza o fetita din sala de nasteri, totul ok, intra la menopauza, incepe sa se ingrase ceva, si la 45 de ani si ceva afla ca-i gravida in sase luni. Baiat!
Tot nesimtita???? Tot proasta si afoana? Nuuu, e o mama fericita care nici nu-si arata varsta!
viatzaerozsirozestelumeatoata
-

Karina33 - irish coffee
23 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2