Ati accepta un Job tabledance temporar in alta tara ?

Orice topic ce nu isi gaseste locul in categoriile existente

Moderator: dragos6

Re: Ati accepta un Job tabledance temporar in alta tara ?

Mesajde JustOne » Lun Oct 11, 2010 10:38 pm

michi 73 scrie:
JustOne scrie: APRECIEZ SINCERITATEA VOASTRA MAI ALES DEZINTERESATA ,M-AM HOTARAT SA RAMAN IN TARA SI SA MAI CAUT DE MUNCA ..SPER SA NU CEDEZ DACA NU GASESC UN JOB SI SA RECONSIDER IDEEA CU DANSUL.

...sau satula de cat am tocat-o la cap doua zile, tranteste un final cu happy-end sa ne placa, asa ca in filmele americane.
Ca incheiere, inainte de a semna contractul mai citeste odata ce s-a scris. Mult noroc pe oricare drum ai apuca. :-bd

NU AM DE CE SA SPUN ASTA DE GURA VOASTRA..NU E CA SI CUM MA CUNOSTETI SI VREAU SA MA SCOT IN FATA VOATSRA..CHIAR M-AM HOTARAT SA MAI INCERC ACASA.

I-AM SPUS SI PRIETENULUI AZI SI A ZIS CA BINE.L-AM INTREBAT DACA IL DERANJEAZA SAU SE SUPARA CA AM LUAT DECIZIA ASTA SI A ZIS CA E VIATA MEA SI CA EU STIU MAI BINE CE SUNT CAPABILA SA FAC,SI CA DACA NU SUNT FACUTA PT UUN JOB DIN ASTA NU ARE SENS SA FFAC ASTA.NU L-A AFECTAT AS ACUM ALTII CREDEAU CA IMI VA DA MOTIV DE DESPARTIRE.

CHIAR MI-AU PRINS BINE TOATE VORBELE VOASTRE.DE CE VA IAU IN CONSIDERARE?PT CA EU VORBEAM DOAR CU PREITENUL DESPRE ACEST JOB,NU AM MAI INTREBAT PE NIMENI ALTCINEVA CE PARERE AR AVEA SI DE ACEEA AM AJUNS UNDEVA APROAPE DE PLECARE...MA CREDETI SAU NU EU SUNT HOTARATA.DACA ACCEPTAM SA PLEC VA SPUNEAM ORICUM..

MI-AM ADUS ARGUMENTELE PRO SI CONTRA CU PRIVIRE LA PLECAT,CUM MI S-A PREZENTAT OFERTA SI CE AS FACE DACA AS RAMANE ACASA SI MI-A PRINS BINE SA ASCULT PARERILE UNOR OAMENI CARE NU VAD IN ORICE O SANSA DE A FACE BANI MULTI IN SCURT TIMP.
JustOne
cafe-latte

Mesajde JustOne » Lun Oct 11, 2010 10:41 pm

dia21 scrie:in sfarsit se pare ca ti-a venit mintea la cap! :cheers:

MULTUMESC..MEREU AM FOST RATIONALA DAR UITE CA SUNT MOMENTE CAND ,DACA NU TE CONSULTI SI CU ALTE PERS ,RISTI SA IEI DECIZII PRIPITE
JustOne
cafe-latte

Mesajde mira2010 » Lun Oct 11, 2010 10:54 pm

JustOne scrie:

MULTUMESC..MEREU AM FOST RATIONALA DAR UITE CA SUNT MOMENTE CAND ,DACA NU TE CONSULTI SI CU ALTE PERS ,RISTI SA IEI DECIZII PRIPITE

Iti doresc mult noroc, sa gasesti un serviciu care sa iti placa si sa iti rezolve problemele financiare. nu te lasa, chiar daca la inceput va fi greu.
mira2010
frappuccino

Mesajde JustOne » Mar Noi 02, 2010 12:34 am

mira2010 scrie:
JustOne scrie:

Iti doresc mult noroc, sa gasesti un serviciu care sa iti placa si sa iti rezolve problemele financiare. nu te lasa, chiar daca la inceput va fi greu.

HELLO EVERYONE!:)
NU AM MAI SCRIS DEMULT INSA AM VRUT NEAPARAT SA VA SPUN CA DE LA ULTIMUL MESAJ SCRIS PE ACEST FORUM PANA IN PREZENT LUCRURILE S-AU CAM SCHIMBAT,IN SENSUL CA MI-AM GASIT UN LOC DE MUNCA,SAPTAMANA TRECUTA JOI A FOST PRIMA MEA ZI CA SI SECRETARA LA O FIRMA DE PRESTARI SERVICII:)SALARIUL E CAM MITITEL SA ZIC ASA..DAR PT INCEPUT E BINE,PE PARCURS MAI VAD:)

O ZI FRUMOASA TUTUROR!
JustOne
cafe-latte

Mesajde pitbully » Mar Noi 02, 2010 12:57 am

Felicitari!!! ;)
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...

Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
pitbully
frappuccino

Mesajde mira2010 » Mar Noi 02, 2010 12:59 am

JustOne scrie:
mira2010 scrie:Iti doresc mult noroc, sa gasesti un serviciu care sa iti placa si sa iti rezolve problemele financiare. nu te lasa, chiar daca la inceput va fi greu.

MI-AM GASIT UN LOC DE MUNCA,SAPTAMANA TRECUTA JOI A FOST PRIMA MEA ZI CA SI SECRETARA LA O FIRMA DE PRESTARI SERVICII:)SALARIUL E CAM MITITEL SA ZIC ASA..DAR PT INCEPUT E BINE,PE PARCURS MAI VAD:)

Aceleasi urari in continuare, fii cu ochii pe toate oportunitatile si asigura-ti o viata buna! Ma bucur pentru tine.
mira2010
frappuccino

Mesajde maria90 » Vin Dec 30, 2011 9:10 pm

sincer nu vad legatura intre tabledance si mlm dar daca tot veni vorba, eu sunt in club vevex, care e tot un fel de chestie de asta. nu m-am imbogatit si nu am de gand dar macar asa imi pot face o idee cu cine imi fac de lucru pe chat sau pe net in general si cu cine nu. cat despre dansat, nu se stie niciodata :)
maria90
cafe-latte

Anterior

Înapoi la Locasul off-topic