Ati accepta un Job tabledance temporar in alta tara ?

Orice topic ce nu isi gaseste locul in categoriile existente

Moderator: dragos6

Ati accepta un Job tabledance temporar in alta tara ?

Mesajde JustOne » Vin Oct 08, 2010 2:24 pm

Buna.

Sa incep cu inceputul.Am 25 de ani,am terminat o facultate,am avut joburi la banca si ca manager pana in prezent.De 1 an nu imi gasesc de munca.Prietenul meu (de peste4 ani)imi sugereaza sa profit de tineretea mea,de cum arat pt a castiga mai multi bani in scurt timp,si anume acceptand un job de tabledance intr-o alta tara unde castigurile sunt garantat peste 2500euro.(no sex ,no touch)

Ideea in sine este ca as putea face asta pt bani temporar dar nu cred ca e ceea ce imi doresc de la viata chiar daca e pt cateva luni,nu cred ca e ceva cu care m-as simtiu bine,ma gandesc la viitorul meu,poate la un job sau la anumite persoane care vor putea fi afectate si as putea suferi tot eu,sunt mai rationala,in plus mi se pare un job la care aplica persoanele fara o scoala sau prea multe conditii de viata.
Prietenul meu vede in asta o sansa de a face bani ,de a imi lua casa mea ,masina mea dar in acelsi timp sansa de a veni sa locuiasaca cu mine acolo(tind sa cred ca pe banii mei)ceea ce nu sunt deacord in totatlitate.Mi se pare un sacrificiu facut de mine pt binele lui mai mult ca sa zic asa,asta simt desi e modern si deschis la minte si imi place,are oarecum dreptate.Imi doresc sa vina si el sa fim impreuna,mai ales in situatia in care suntem..si anume el trebuie sa plece mereu pe vas.

In alta ordine de idei,incepuse sa imi placa ideea de a pleca in Austria intr-un oras turistic f frumos pt acest job..pana cand am zis familiei .I-am mintit ca merg printr-o agentie ca si ajutor ospatar insa nu sunt deacord deloc avand in vedere ca am o facultate si o alta experienta.Nu am incredere sa vb despre asta cu prietene,as prefera oricum o parere din afara.
Sunt foarte confuza si derutata,nu stiu ce sa aleg bani in scurt timp si sansa de a fi cu iubitul meu practic nu doar teoretic sau sa mai caut in Romania un job decent cu care sa ma simt bine,unde sa fac o experienta si bla bla ca sa mai zic ca mi-as multumi si familia a caror parere conteaza,nu imi permit sa ma cert cu ei,si de a fi cu prietenul in vacantele lui sau poate a incerca sa plecam impreuna in alta tara.

Voi ce parere aveti?
JustOne
cafe-latte

Re: Ati accepta un Job tabledance temporar in alta tara ?

Mesajde dargo » Vin Oct 08, 2010 2:43 pm

mai, sa am un prieten care sa ma sfatuiasca sa plec pe un asemenea post...as intra la indoieli...atat timp cat el lucreaza pe vas si acolo se castiga destul de bine, raportat la romania. logic ar fi fost sa te cheme sa mergi cu el, nu sa dansezi in fata altora. mi se pare ca ai un voal in fata ochilor prin care nu reusesti inca sa vezi
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.
Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde Night_du » Vin Oct 08, 2010 2:47 pm

JustOne scrie: Prietenul meu vede in asta o sansa de a face bani ,de a imi lua casa mea ,masina mea dar in acelsi timp sansa de a veni sa locuiasaca cu mine acolo(tind sa cred ca pe banii mei)ceea ce nu sunt deacord in totatlitate.Mi se pare un sacrificiu facut de mine pt binele lui mai mult ca sa zic asa,asta simt desi e modern si deschis la minte si imi place,are oarecum dreptate.Imi doresc sa vina si el sa fim impreuna,mai ales in situatia in care suntem..si anume el trebuie sa plece mereu pe vas.

Mai ai nevoie de alt raspuns? Ti-l-ai dat singura.

Si, totusi, ca sa iti raspund...de ce musai tabledance? De ce nu vanzatoare sau altceva? De ce musai ceva ce are a face cu sexul (pe sleau sau mai ascuns)? De ce musai ceva ce are a face cu corpuri nude (oricand ar fi de sumar imbracate...tot nude sunt)?

Eu spun ca citesti de zeci de ori ce ti-am subliniat...Poate asa intelegi, si ai sa faci ce trebuie........................
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Mesajde Night_du » Vin Oct 08, 2010 2:55 pm

dargo scrie:mai, sa am un prieten care sa ma sfatuiasca sa plec pe un asemenea post...as intra la indoieli...

Si ca sa-ti raspund tot tie, numai una, citand-o pe Dargo...daca prietenul meu mi-as pune asa ceva, in urmatoarea secunda si-ar gasi hainele la usa.
Daca ajungi sa faci asta munca, din pura ta placere, este altceva...dar cand cel care se presupune ca ar trebui sa te apere de tot si toate, iti propune asa ceva, inseamna ca nu da mare lucru pe tine.

(si acuma ca mi-am adus aminte...eu am avut noroc sa dau numai peste oameni morali...dincolo de greselile lor....erau morali....cand am spus unui ex ca vreau sa ma duc in Germania ca lucrez ca vanzatoare, s-a impotrivit clar..."nu vreau sa faci munca care nu e de tine...tu trebuie sa faci munca pt care ai studiat..."...nici prin gandul gandului nu i-a trecut sa-mi spuna sa lucrez in baruri....nici lui si nici mie...ma pretuiam prea mult ca sa ajung la astfel de joburi, oricat de greu mi-a fost...)

Ar trebui sa te gandesti la asta...........
Cat de mult te pretuiesti?................
Esti chiar muritor de foame incat sa apelezi la asta ultima metoda?
Esti chiar atat de ghinionista incat sa nu-ti gasesti de lucru in alt domeniu? Oricat ar fi de sub...nivelul tau intelectual?...

Eu cred ca la o analiza mai atenta ai raspunsul singura................
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Mesajde dargo » Vin Oct 08, 2010 2:57 pm

e mirajul banului

Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde JustOne » Vin Oct 08, 2010 3:09 pm

dargo scrie:mai, sa am un prieten care sa ma sfatuiasca sa plec pe un asemenea post...as intra la indoieli...atat timp cat el lucreaza pe vas si acolo se castiga destul de bine, raportat la romania. logic ar fi fost sa te cheme sa mergi cu el, nu sa dansezi in fata altora. mi se pare ca ai un voal in fata ochilor prin care nu reusesti inca sa vezi

Am incercat sa plec pe vas de cateva ori,am aplicat chiar si la office in sua dar fara raspuns...Am facut tot posbilul legat de a pleca cu el acolo.
JustOne
cafe-latte

Mesajde JustOne » Vin Oct 08, 2010 3:12 pm

Night_du scrie:
JustOne scrie: Prietenul meu vede in asta o sansa de a face bani ,de a imi lua casa mea ,masina mea dar in acelsi timp sansa de a veni sa locuiasaca cu mine acolo(tind sa cred ca pe banii mei)ceea ce nu sunt deacord in totatlitate.Mi se pare un sacrificiu facut de mine pt binele lui mai mult ca sa zic asa,asta simt desi e modern si deschis la minte si imi place,are oarecum dreptate.Imi doresc sa vina si el sa fim impreuna,mai ales in situatia in care suntem..si anume el trebuie sa plece mereu pe vas.

Mai ai nevoie de alt raspuns? Ti-l-ai dat singura.

Si, totusi, ca sa iti raspund...de ce musai tabledance? De ce nu vanzatoare sau altceva? De ce musai ceva ce are a face cu sexul (pe sleau sau mai ascuns)? De ce musai ceva ce are a face cu corpuri nude (oricand ar fi de sumar imbracate...tot nude sunt)?

Eu spun ca citesti de zeci de ori ce ti-am subliniat...Poate asa intelegi, si ai sa faci ce trebuie........................

Ai dreptate..pai mai pe intelesul tutrot e un job la care castigi bani multi in scurt timp..Traind in vremurile astea as tinde sa fac bani multi in scurt timp sa imi pot lua o casa..un alt job nu mi-ar permite asta.DECI AR FI UN JOB DOAR SI DOAR PT BANII CASTIGATI...de aceea ma gandesc oare sunt fraiera sa nu profit de sansa asta a tineretii ca sa zic sau invers?
JustOne
cafe-latte

Mesajde dargo » Vin Oct 08, 2010 3:16 pm

nu cred ca te-ai fi oprit doar acolo

Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde JustOne » Vin Oct 08, 2010 3:17 pm

Night_du scrie:
dargo scrie:mai, sa am un prieten care sa ma sfatuiasca sa plec pe un asemenea post...as intra la indoieli...

Si ca sa-ti raspund tot tie, numai una, citand-o pe Dargo...daca prietenul meu mi-as pune asa ceva, in urmatoarea secunda si-ar gasi hainele la usa.
Daca ajungi sa faci asta munca, din pura ta placere, este altceva...dar cand cel care se presupune ca ar trebui sa te apere de tot si toate, iti propune asa ceva, inseamna ca nu da mare lucru pe tine.

(si acuma ca mi-am adus aminte...eu am avut noroc sa dau numai peste oameni morali...dincolo de greselile lor....erau morali....cand am spus unui ex ca vreau sa ma duc in Germania ca lucrez ca vanzatoare, s-a impotrivit clar..."nu vreau sa faci munca care nu e de tine...tu trebuie sa faci munca pt care ai studiat..."...nici prin gandul gandului nu i-a trecut sa-mi spuna sa lucrez in baruri....nici lui si nici mie...ma pretuiam prea mult ca sa ajung la astfel de joburi, oricat de greu mi-a fost...)

Ar trebui sa te gandesti la asta...........
Cat de mult te pretuiesti?................
Esti chiar muritor de foame incat sa apelezi la asta ultima metoda?
Esti chiar atat de ghinionista incat sa nu-ti gasesti de lucru in alt domeniu? Oricat ar fi de sub...nivelul tau intelectual?...

Eu cred ca la o analiza mai atenta ai raspunsul singura................

EXACT asa gandesc si eu ca si tine tocmai de aceea am indoieli..ca am ajuns la un moment in care analizand prea bine optiunile asta a ajuns sa para o idee din ce in ce mai buna ..desi stiu ca pot avea cu totul alte sanse in viata..avand in vedere facultatea si experienta insa e f greu sa gasesc un job in domeniu..de un an imi tot caut...si am ajuns sa dau practic cu ''fundul de pamant'' pt ca parintii nu vor sa ma mai ajute cu bani..si stau in chirie ...

Ma consider o pers morala si rationala dar sunt momente in care te gandesti si la alte optiuni..oare ar merita sacrificiul?Cum zice si prietenul meu ,cand voi avea casa si masina mea voi spune ca a meritat efortul..nu stiu sunt tot mai derutata..De aceea cer o parere din exterior
JustOne
cafe-latte

Mesajde JustOne » Vin Oct 08, 2010 3:25 pm

dargo scrie:nu cred ca te-ai fi oprit doar acolo

De aceea imi e teama si mie..ca a intra intr-un astfel de cerc nu mai poti iesi usor..chiar daca nu implica sex si atingeri..e doar un dans pt bani..stiu ca pt mine nu ar fi un job cu care sa ma simt ok nici pe viitor..ca s anu mai spun ca mi-as deamagi familia f tare daca ar afla..adica ar fi scandal..eu tin la parerea familiei ca pana la urma sunt singurii pe care ii avem pe lumea asta

eu si prietenul meu formam un cuplu foarte modern,nu intram in categoriile cuplurilor cu restrictii,gelozii batai sau mai stiu eu ce..ne inrelegem f bine,nu imi vrea raul..la urma toata si eu imi indeplinesc visele doar ca personal cred ca pot avea alte sanse pana sa iau cu disperare decizia asta..dar nu vreau nici sa regret.
Noi 2 ne vom intelege bine in contiuare indiferent daca eu merg acolo sau nu,doar ca in decizia asta intra si sansa de a nu mai pleca el pe vas in fiecare an ci de a sta cu mine ..in tara nu se poate asa ceva pt ca nu are studii sau nu gaseste un job bine platit sa fie motivat...Nu merita sa imi incalc principiile nici macar pt banii pe care ii pot face stiind ca la anu pe vremea asta o sa am casa mea?nu stiu ce solutie ar fi mai buna...
JustOne
cafe-latte

Mesajde Night_du » Vin Oct 08, 2010 4:11 pm

Numai una, tu esti ABSOLUT SIGURA.....ca toate fetele care fac tabledance sunt in viata?....
Nu te iluziona singura, sexul, cum am spus (sex mai pe sleau sau mai ascuns), si joburile care implica carne (nuda) au gradul lor de pericol...care nu e mic...

Nu ai de unde sa stii ce ti-se va intampla in local, poti castiga super bine si peste un an sa fii cu casa ta, dar foarte bine se poate intampla si reversul...sa se gaseasca unu care sa te vrea si care e dispus sa faca tot posibilul sa te aiba. Si intelege prin tot posibilul....tot posibilul....
Asa ca gandeste bine...decizia iti apartine, dar gandeste bine...si pune in balanta...siguranta ta si casuta care vine mai tarziu (si sa ma ierti, esti tanara pe langa mine...dar eu nu intru in panica ca nu am casa mea, STIU ca am s-o am fix atunci cand trebuie...fara sa fac sacrifii de ast gen, sacrificii pt care daca le-as face sunt sigura ca n-as putea apoi sa ma mai privesc in oglinda), sau iluzia sigurantei si graba de a avea bani HERE AND NOW......

Gandeste bine.......................

Eu una nu mi-as asuma riscul asta...nu din lipsa de curaj...ci din prea multa grija fata de persoana-mi.................

Night_du
simply the best

Mesajde mira2010 » Vin Oct 08, 2010 4:48 pm

JustOne scrie:
dargo scrie:nu cred ca te-ai fi oprit doar acolo

ca sa nu mai spun ca mi-as dezamagi familia f tare daca ar afla..adica ar fi scandal..eu tin la parerea familiei ca pana la urma sunt singurii pe care ii avem pe lumea asta

eu si prietenul meu formam un cuplu foarte modern,nu intram in categoriile cuplurilor cu restrictii,gelozii batai sau mai stiu eu ce..ne inrelegem f bine,nu imi vrea raul..la urma toata si eu imi indeplinesc visele doar ca personal cred ca pot avea alte sanse pana sa iau cu disperare decizia asta..dar nu vreau nici sa regret.
Noi 2 ne vom intelege bine in contiuare indiferent daca eu merg acolo sau nu,doar ca in decizia asta intra si sansa de a nu mai pleca el pe vas in fiecare an ci de a sta cu mine ..in tara nu se poate asa ceva pt ca nu are studii sau nu gaseste un job bine platit sa fie motivat...Nu merita sa imi incalc principiile nici macar pt banii pe care ii pot face stiind ca la anu pe vremea asta o sa am casa mea?nu stiu ce solutie ar fi mai buna...

studii nu va avea nici daca iti iei tu jobul despre care ti-e rusine sa vorbesti familiei si prietenelor. si casa nu vei avea dupa un an. si cand vei avea va trebui intretinuta (si masina, la fel, costa si dupa ce o cumperi). cu experienta minima (care va ramane asa, daca alegi varianta dans pe masa), va fi tot mai greu sa gasesti un serviciu onest si in perspectiva bine platit.
mai bine straduieste-te sa mai cauti pe aici, iar prietenul tau s-ar putea inscrie la o facultate (exista si burse), pentru ca dupa o vreme s-ar putea sa conteze si aceasta diferenta intre voi. inteleg ca ai parinti, nu stai pe strada, cauta si persevereaza in meseria ta.
priveste dincolo de ziua de maine, departe tare...
mira2010
frappuccino

Mesajde pitbully » Vin Oct 08, 2010 5:22 pm

Mira, vezi ca fata a scris mai sus ca parintii nu vor sa o mai ajute cu banii si ca sta in chirie. Deci ii are dar degeaba in situatia ei.
Intr-adevar, casa nu o va avea nici anu' viitor. Legat de bursa la faculta si alte idei aberante de genu' nu merg pt ca din start pica ideea. 1. baiatu' respectiv nu-i genul si 2. nu se mai merita. ( in ziua de azi )

Io zic ca decizia pe care o iei sa nu fie influentata de el pt ca peste 5 ani nu poti garanta ca va fi tot langa tine... si nu stiu, nu pari genu' din cele scrise sa te duci sa dai din fund da'... na, se mai schimba omu'. mai ales cand intervin banii, vise si alte nebunii.

Mira scrie:va fi tot mai greu sa gasesti un serviciu onest si in perspectiva bine platit.

na, o citez pe Mira...
Nu inteleg de ce ideea asta, idee automata i-as zice... pt ca imediat, in sec 2 automat... nu gasesti servici. daca e fata desteapta ( si pare ) nici nu va trebui sa-si caute ci va oferi. daca ar pune deoparte 1500 pe luna inmultit cu 12 luni rezulta vreo 18 mii. ar putea incepe ceva micut cu banii aia. daca ar fi genu'...
nu mai zic ca ar putea strange din fund vreo 2,3,4 ani pt ceva mai mare.
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...

Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
pitbully
frappuccino

Mesajde JustOne » Vin Oct 08, 2010 7:12 pm

Night_du scrie:Numai una, tu esti ABSOLUT SIGURA.....ca toate fetele care fac tabledance sunt in viata?....
Nu te iluziona singura, sexul, cum am spus (sex mai pe sleau sau mai ascuns), si joburile care implica carne (nuda) au gradul lor de pericol...care nu e mic...

Nu ai de unde sa stii ce ti-se va intampla in local, poti castiga super bine si peste un an sa fii cu casa ta, dar foarte bine se poate intampla si reversul...sa se gaseasca unu care sa te vrea si care e dispus sa faca tot posibilul sa te aiba. Si intelege prin tot posibilul....tot posibilul....
Asa ca gandeste bine...decizia iti apartine, dar gandeste bine...si pune in balanta...siguranta ta si casuta care vine mai tarziu (si sa ma ierti, esti tanara pe langa mine...dar eu nu intru in panica ca nu am casa mea, STIU ca am s-o am fix atunci cand trebuie...fara sa fac sacrifii de ast gen, sacrificii pt care daca le-as face sunt sigura ca n-as putea apoi sa ma mai privesc in oglinda), sau iluzia sigurantei si graba de a avea bani HERE AND NOW......

Gandeste bine.......................

Eu una nu mi-as asuma riscul asta...nu din lipsa de curaj...ci din prea multa grija fata de persoana-mi.................

SINCER CRED CA DA,MAI SUNT IN VIATA,si eu sunt speriata de bombe cu astfel de joburi insa stiu cateva fete care au plecat sa faca acest job si acum sunt bine merci..bineinteles ca nu stiu toate detaliile lor,stiu ca unele au dat de unii cu bani care le-au luat de acolo..alta a renuntat la jobul asta banesc ca apoi sa fie femeie de serviciu in tara respectiva ca mai apoi sa ajunga sa administreze n club datorita iubitului ei..altele au deja nu stiu cate bunuri valoroase insa e adevarat ca toate cele care fac jobul asta nu au o scoala,poate nici liceul sa nu mai zic de facultate si bineinteles au fost impinse de la spate nu de o situatie financiara decenta ci mai degraba de saracii sau sarcini nedorite sau de imposibilitatea de a face o facultate..De aceea consider ca nu sunt dispusa sa un un astfel de job sa imi incalc principiile ins ami se pare tentant pt bani..sa stiu ca scap de grija de a mai plati o chirie...Am 25 de ani...sunt intradevar f tanara ,am viata inainte sa am casa mea..dar oare nu ajung sa ma dau cu capul de pereti ca nu profit de tineretea mea sa am casa intr-un an fara sa intru in datorii,banci etc?

Nici nu sunt genul care viseaza ca va intalni un print pe cal alb cy bani sa ma intretina..nu mi-ar placea.
JustOne
cafe-latte

Mesajde Night_du » Vin Oct 08, 2010 7:15 pm

De tineretea ta nu trebuie sa profiti in ast mod......

Night_du
simply the best

Următorul

Înapoi la Locasul off-topic