Atlantis in Marea Neagra?
Moderator: dragos6
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
Atlantis in Marea Neagra?
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
Re: Atlantis in Marea Neagra?
Depinde ce intelegi tu prin Atlantis. De altfel astfel de teme sunt mai greu de comentat, deoarece lipseste informatia iar oamenii sunt in general predispusi sa speculeze. Cine este Atlantis? Te referi la Atlantida sau la cum si-au botezat extraterestrii farfuriile zburatoare?
- vanghelis007
- cappuccino
Re: Atlantis in Marea Neagra?
Eu nu cred nimic, am pus doar o intrebare.
Cine ce crede? legat de teoria asta? (filmuletul nu e prea sugestiv, parerea mea, in 2 min nu am tare inteles ce si cum)
Ia, nu a raspuns nimeni.
Ce credeti? E posibil?....
(cred...vanghelis....ca se refera la vechii atlanti...habar n-am....eu vad niste dungi ce se vor a fi drumuri, constructii, si etc....)
Desi imi place ideea ca in Marea Neagra ar fi ceva tezaur...dar pt a ma incanta mai mult, imi trebuiesc date stiintifice, nu doar un simplu scan din satelit...
Cine ce crede? legat de teoria asta? (filmuletul nu e prea sugestiv, parerea mea, in 2 min nu am tare inteles ce si cum)
Ia, nu a raspuns nimeni.
Ce credeti? E posibil?....
(cred...vanghelis....ca se refera la vechii atlanti...habar n-am....eu vad niste dungi ce se vor a fi drumuri, constructii, si etc....)
Desi imi place ideea ca in Marea Neagra ar fi ceva tezaur...dar pt a ma incanta mai mult, imi trebuiesc date stiintifice, nu doar un simplu scan din satelit...
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
3 mesaje
• Pagina 1 din 1