Caine condamnat la moarte prin lapidare
Moderator: dragos6
1 mesaj
• Pagina 1 din 1
Caine condamnat la moarte prin lapidare
Nu ca asta merita un topic special. Pt ca nu stiu unde s-o incadrez...la amuzeala, ca-mi vine sa rad, la socuri, ca ma lasa cu gura cascata, sau la ce-mi trece prin cap, ca-mi trec multe prin cap citind stirea asta.
Cititi si va minunati.
SURSA
Un tribunal rabinic din Israel a emis o sentinţă de condamnare la moarte pe numele unui câine.
Magistraţii au considerat că animalul este, de fapt, un avocat secular reîncarnat,
(
) care i-ar fi insultat în urmă cu 20 de ani pe judecătorii tribunalului.
Când câinele a intrat în sala de judecată, unul dintre judecători şi-a amintit că predecesorii săi au blestemat avocatul în urmă cu 20 de ani, (
) cerând lui Dumnezeu să pună sufletul omului în corpul unui câine, animal necurat, potrivit religiei iudaice.
Tribunalul rabinic a condamnat câinele la moarte prin lapidare, (
) dar căţelul a reuşit să scape din clădirea instanţei înainte de executarea sentinţei, (
) relatează Rador.
Asta ma face sa concluzionez ca nici magistratii nu-s mai cu minte la cap, ca restul muritorilor.
Si nu pot sa nu ma intreb...de cand cred evreii in reincarnare?....................
Cititi si va minunati.
SURSA
Un tribunal rabinic din Israel a emis o sentinţă de condamnare la moarte pe numele unui câine.
Magistraţii au considerat că animalul este, de fapt, un avocat secular reîncarnat,
(
) care i-ar fi insultat în urmă cu 20 de ani pe judecătorii tribunalului.Când câinele a intrat în sala de judecată, unul dintre judecători şi-a amintit că predecesorii săi au blestemat avocatul în urmă cu 20 de ani, (
) cerând lui Dumnezeu să pună sufletul omului în corpul unui câine, animal necurat, potrivit religiei iudaice.Tribunalul rabinic a condamnat câinele la moarte prin lapidare, (
) relatează Rador.Asta ma face sa concluzionez ca nici magistratii nu-s mai cu minte la cap, ca restul muritorilor.
Si nu pot sa nu ma intreb...de cand cred evreii in reincarnare?....................
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
1 mesaj
• Pagina 1 din 1