Cautam Inteleptii Neamului Romanesc pentru a infiinta Sfatul

Orice topic ce nu isi gaseste locul in categoriile existente

Moderator: dragos6

Cautam Inteleptii Neamului Romanesc pentru a infiinta Sfatul

Mesajde popadi » Mar Dec 07, 2010 1:20 pm

Cautam Inteleptii Neamului Romanesc pentru a infiinta Sfatul Batranilor !

La noi exista zicala : " cine se aseamana se aduna " ...

O sa am marea rugaminte sa incepem discutia acestui subiect extrem de important, cu cei care se incumeta la asa ceva, in felul urmator :
1. - Sa numeasca cel putin un Intelept pe care l-a cunoscut in Viata si sa specifice datele lui de contact ( email si mess ), sa putem comunica usor intre noi. Prin aceasta se va observa rapid daca se intelege ce spun aici.

Edit

ing.Adrian Pop

Edit Pit
popadi
cafe-latte

Re: Cautam Inteleptii Neamului Romanesc pentru a infiinta Sf

Mesajde barboneli » Mie Dec 08, 2010 8:28 am

buna dimineatza ! :) eu am intrat doar sa va spun ca pe mine sa nu contati.... ! ;)
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde ttavi » Mie Dec 08, 2010 9:37 am

Suntem in "Comunitatea femeilor intelepte" - de ce sa mai cautam in alta parte ? ! ?
In viata nu primesti ceea ce meriti, ci doar ce negociezi !
Daca mai aplicam mult timp politica "dupa mine ... potopul"
s-ar putea sa vina potopul la noi !
ttavi
cappuccino

Mesajde oana_daniela » Mie Dec 08, 2010 10:23 am

si eu care exact pe voi doi v-as fi propus..... :-?

PS. pt Adi Pop , ne-am intalnit cumva pe triburile?
oana_daniela
frappuccino

Mesajde popadi » Mie Dec 08, 2010 11:59 am

barboneli scrie:buna dimineatza ! :) eu am intrat doar sa va spun ca pe mine sa nu contati.... ! ;)

Buna dimineata !

Nu se stie...

Adrian Pop
popadi
cafe-latte

Mesajde popadi » Mie Dec 08, 2010 12:04 pm

ttavi scrie:Suntem in "Comunitatea femeilor intelepte" - de ce sa mai cautam in alta parte ? ! ?

Pana si " Uriasii in gandire " cauta continuu solutii de mai bine.....

Adrian Pop
popadi
cafe-latte

Mesajde popadi » Mie Dec 08, 2010 12:19 pm

oana_daniela scrie:si eu care exact pe voi doi v-as fi propus..... :-?

NU stiu ce inseamna " triburile " ....

A reusit sa ma distreze bine prima persoana pe care spune " ca pe ea sa nu mizez "....Mi-a placut mult asta. Il felicit ca m-a binedispus.

Mi-ar face placere sa discut cu toti trei, chiar daca a durat ceva Timp pana ati raspuns...

Adrian Pop
popadi
cafe-latte

Mesajde barboneli » Mie Dec 08, 2010 1:32 pm

a da... ? eu, prima persoana, zic ca, pentru un intelept, 7.08 ore nu e mult... !!! :cool: un intelept gandeste mult... nu in pripa !!! :-? ;)
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde Busha » Mie Dec 08, 2010 1:48 pm

popadi scrie:
oana_daniela scrie:si eu care exact pe voi doi v-as fi propus..... :-?

NU stiu ce inseamna " triburile " ....

A reusit sa ma distreze bine prima persoana pe care spune " ca pe ea sa nu mizez "....Mi-a placut mult asta. Il felicit ca m-a binedispus.

Mi-ar face placere sa discut cu toti trei, chiar daca a durat ceva Timp pana ati raspuns...

Adrian Pop

popadi , nu oi avea eu foarte multa experienta de viata , insa stiu un singur lucru : cand vii cu o initiativa, mereu trebuie sa iei mai intai toate pragurile de sus si de jos si sa dau cu capu' de ele. ciudat ca te-ai asteptat sa primesti din prima un raspuns pozitiv ;)

eu una nu am inteles exact ce ai propus tu initial.si nu cred ca sunt o persoana grea de cap...mai explica-ne o data, poate se alatura cineva :)
" Nu trebuie, pe cat poti, sa te lasi ispitit a vorbi despre tine. Giosuè Carducci "
Busha
irish coffee

Mesajde popadi » Mie Dec 08, 2010 1:54 pm

barboneli scrie:a da... ? eu, prima persoana, zic ca, pentru un intelept, 7.08 ore nu e mult... !!! :cool: un intelept gandeste mult... nu in pripa !!! :-? ;)

M-am gandit eu c-o sa spuneti asta...
Important este zvacul...

Important, mai este faptul, ca aveti o recomandare. Spune mult asta, de toti trei. M-as bucura sa purtam discutii eficiente care sa armonizeze Spiritul cu Materia.

Adrian Pop
popadi
cafe-latte

Mesajde Night_du » Mie Dec 08, 2010 4:22 pm

De ce putinele mele cunostinte imi spun ca Sfatul Batranilor, este facut din...batrani?....Care batrani...ce putin in zilele noastre...nu abunda de intelepciune....(vezi informatii despre Alzheimer-ul in crestere, si alte boli asociate varstei a 3-a)
Daca vroiai sa infiintezi Sfatul Inteleptilor...suna altfel.....

Mda'...fac si eu ca Barbo...pe mine sa nu contezi...

---------------------------------------
Ttavi...te salut, omule...Long time no see..... :)

(idem si pt Oana)
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Mesajde popadi » Mie Dec 08, 2010 6:33 pm

Night_du scrie:De ce putinele mele cunostinte imi spun ca Sfatul Batranilor, este facut din...batrani?....Care batrani...ce putin in zilele noastre...nu abunda de intelepciune....(vezi informatii despre Alzheimer-ul in crestere, si alte boli asociate varstei a 3-a)
Daca vroiai sa infiintezi Sfatul Inteleptilor...suna altfel.....

Mda'...fac si eu ca Barbo...pe mine sa nu contezi...

---------------------------------------
Ttavi...te salut, omule...Long time no see..... :)

(idem si pt Oana)

Un mare cercetator mi-a dat telefon acum cateva minute si mi-a spus sa initiez " Sfatul Inteleptilor " si nu " Sfatul Batranilor ". Am intalnit si Tineri Batrani, emanad multa intelepciune, dar nu au experienta Vietii...asa ca...ramane cum am hotarat initial.

Sfatul Batranilor

Singur nu-mi fac iluzii...in ceea ce va priveste.

Adrian Pop
popadi
cafe-latte

Mesajde Busha » Mie Dec 08, 2010 7:10 pm

mie mi se parea normal ca dupa ce te-ai inregistrat pe forum, sa te prezinti, sa incerci sa interactionezi cu cei care sunt activi in discutii, sa ne cunosti, sa stii cam ce varste avem, ce subiecte abordam etc.

eu una cand am vazut primul tau post am avut urmatoarea reactie : :shock:
stateam cu mainile pe tastatura si nu stiam ce sa scriu, ce sa iti raspund, si cred ca de aceea ai primit pana acum anumite raspunsuri mai...directe, sa le spunem ;)

nu da nimeni cu bolovani, insa cursul lucrurilor, in orice initiativa am avea, este unul si acelasi.
nu stim absolut nimic de tine, nu stim de unde esti, daca ai familie, cati ani ani, ce hobby-uri ai, ce profesie ai...
" Nu trebuie, pe cat poti, sa te lasi ispitit a vorbi despre tine. Giosuè Carducci "
Busha
irish coffee

Mesajde popadi » Mie Dec 08, 2010 7:39 pm

Busha scrie:mie mi se parea normal ca dupa ce te-ai inregistrat pe forum, sa te prezinti, sa incerci sa interactionezi cu cei care sunt activi in discutii, sa ne cunosti, sa stii cam ce varste avem, ce subiecte abordam etc.

eu una cand am vazut primul tau post am avut urmatoarea reactie : :shock:
stateam cu mainile pe tastatura si nu stiam ce sa scriu, ce sa iti raspund, si cred ca de aceea ai primit pana acum anumite raspunsuri mai...directe, sa le spunem ;)

nu da nimeni cu bolovani, insa cursul lucrurilor, in orice initiativa am avea, este unul si acelasi.
nu stim absolut nimic de tine, nu stim de unde esti, daca ai familie, cati ani ani, ce hobby-uri ai, ce profesie ai...

popadi
cafe-latte

Mesajde popadi » Mie Dec 08, 2010 7:45 pm

Nu vreau sa va jignesc cu nimic.
Departe de mine gandul asta....Apreciez orice idee inedita venita din partea orcarei persoane.

De 16 ani ma ocup in exclusivitate de Regia de reconstructie Morala si Economica a Romaniei. Si-am discutat problema asta cu peste 20.000 de tineri...

Adrian Pop
popadi
cafe-latte

Următorul

Înapoi la Locasul off-topic