Cautam Inteleptii Neamului Romanesc pentru a infiinta Sfatul
Moderator: dragos6
64 mesaje
• Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Cautam Inteleptii Neamului Romanesc pentru a infiinta Sfatul
Cautam Inteleptii Neamului Romanesc pentru a infiinta Sfatul Batranilor !
La noi exista zicala : " cine se aseamana se aduna " ...
O sa am marea rugaminte sa incepem discutia acestui subiect extrem de important, cu cei care se incumeta la asa ceva, in felul urmator :
1. - Sa numeasca cel putin un Intelept pe care l-a cunoscut in Viata si sa specifice datele lui de contact ( email si mess ), sa putem comunica usor intre noi. Prin aceasta se va observa rapid daca se intelege ce spun aici.
Edit
ing.Adrian Pop
Edit Pit
La noi exista zicala : " cine se aseamana se aduna " ...
O sa am marea rugaminte sa incepem discutia acestui subiect extrem de important, cu cei care se incumeta la asa ceva, in felul urmator :
1. - Sa numeasca cel putin un Intelept pe care l-a cunoscut in Viata si sa specifice datele lui de contact ( email si mess ), sa putem comunica usor intre noi. Prin aceasta se va observa rapid daca se intelege ce spun aici.
Edit
ing.Adrian Pop
Edit Pit
- popadi
- cafe-latte
Re: Cautam Inteleptii Neamului Romanesc pentru a infiinta Sf
buna dimineatza !
eu am intrat doar sa va spun ca pe mine sa nu contati.... ! 
eu am intrat doar sa va spun ca pe mine sa nu contati.... ! 
-

barboneli - frappuccino
Suntem in "Comunitatea femeilor intelepte" - de ce sa mai cautam in alta parte ? ! ?
In viata nu primesti ceea ce meriti, ci doar ce negociezi !
Daca mai aplicam mult timp politica "dupa mine ... potopul"
s-ar putea sa vina potopul la noi !
Daca mai aplicam mult timp politica "dupa mine ... potopul"
s-ar putea sa vina potopul la noi !
-

ttavi - cappuccino
si eu care exact pe voi doi v-as fi propus..... 
PS. pt Adi Pop , ne-am intalnit cumva pe triburile?

-

oana_daniela - frappuccino
barboneli scrie:buna dimineatza !eu am intrat doar sa va spun ca pe mine sa nu contati.... !
Buna dimineata !
Nu se stie...
Adrian Pop
- popadi
- cafe-latte
ttavi scrie:Suntem in "Comunitatea femeilor intelepte" - de ce sa mai cautam in alta parte ? ! ?
Pana si " Uriasii in gandire " cauta continuu solutii de mai bine.....
Adrian Pop
- popadi
- cafe-latte
oana_daniela scrie:si eu care exact pe voi doi v-as fi propus.....
NU stiu ce inseamna " triburile " ....
A reusit sa ma distreze bine prima persoana pe care spune " ca pe ea sa nu mizez "....Mi-a placut mult asta. Il felicit ca m-a binedispus.
Mi-ar face placere sa discut cu toti trei, chiar daca a durat ceva Timp pana ati raspuns...
Adrian Pop
- popadi
- cafe-latte
a da... ? eu, prima persoana, zic ca, pentru un intelept, 7.08 ore nu e mult... !!!
un intelept gandeste mult... nu in pripa !!!

un intelept gandeste mult... nu in pripa !!!

-

barboneli - frappuccino
popadi scrie:oana_daniela scrie:si eu care exact pe voi doi v-as fi propus.....
NU stiu ce inseamna " triburile " ....
A reusit sa ma distreze bine prima persoana pe care spune " ca pe ea sa nu mizez "....Mi-a placut mult asta. Il felicit ca m-a binedispus.
Mi-ar face placere sa discut cu toti trei, chiar daca a durat ceva Timp pana ati raspuns...
Adrian Pop
popadi , nu oi avea eu foarte multa experienta de viata , insa stiu un singur lucru : cand vii cu o initiativa, mereu trebuie sa iei mai intai toate pragurile de sus si de jos si sa dau cu capu' de ele. ciudat ca te-ai asteptat sa primesti din prima un raspuns pozitiv
eu una nu am inteles exact ce ai propus tu initial.si nu cred ca sunt o persoana grea de cap...mai explica-ne o data, poate se alatura cineva

" Nu trebuie, pe cat poti, sa te lasi ispitit a vorbi despre tine. Giosuè Carducci "
-

Busha - irish coffee
barboneli scrie:a da... ? eu, prima persoana, zic ca, pentru un intelept, 7.08 ore nu e mult... !!!un intelept gandeste mult... nu in pripa !!!
![]()
M-am gandit eu c-o sa spuneti asta...
Important este zvacul...
Important, mai este faptul, ca aveti o recomandare. Spune mult asta, de toti trei. M-as bucura sa purtam discutii eficiente care sa armonizeze Spiritul cu Materia.
Adrian Pop
- popadi
- cafe-latte
De ce putinele mele cunostinte imi spun ca Sfatul Batranilor, este facut din...batrani?....Care batrani...ce putin in zilele noastre...nu abunda de intelepciune....(vezi informatii despre Alzheimer-ul in crestere, si alte boli asociate varstei a 3-a)
Daca vroiai sa infiintezi Sfatul Inteleptilor...suna altfel.....
Mda'...fac si eu ca Barbo...pe mine sa nu contezi...
---------------------------------------
Ttavi...te salut, omule...Long time no see.....
(idem si pt Oana)

(idem si pt Oana)
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
Night_du scrie:De ce putinele mele cunostinte imi spun ca Sfatul Batranilor, este facut din...batrani?....Care batrani...ce putin in zilele noastre...nu abunda de intelepciune....(vezi informatii despre Alzheimer-ul in crestere, si alte boli asociate varstei a 3-a)
(idem si pt Oana)
Un mare cercetator mi-a dat telefon acum cateva minute si mi-a spus sa initiez " Sfatul Inteleptilor " si nu " Sfatul Batranilor ". Am intalnit si Tineri Batrani, emanad multa intelepciune, dar nu au experienta Vietii...asa ca...ramane cum am hotarat initial.
Sfatul Batranilor
Singur nu-mi fac iluzii...in ceea ce va priveste.
Adrian Pop
- popadi
- cafe-latte
mie mi se parea normal ca dupa ce te-ai inregistrat pe forum, sa te prezinti, sa incerci sa interactionezi cu cei care sunt activi in discutii, sa ne cunosti, sa stii cam ce varste avem, ce subiecte abordam etc.
eu una cand am vazut primul tau post am avut urmatoarea reactie :
stateam cu mainile pe tastatura si nu stiam ce sa scriu, ce sa iti raspund, si cred ca de aceea ai primit pana acum anumite raspunsuri mai...directe, sa le spunem
nu da nimeni cu bolovani, insa cursul lucrurilor, in orice initiativa am avea, este unul si acelasi.
nu stim absolut nimic de tine, nu stim de unde esti, daca ai familie, cati ani ani, ce hobby-uri ai, ce profesie ai...
eu una cand am vazut primul tau post am avut urmatoarea reactie :
stateam cu mainile pe tastatura si nu stiam ce sa scriu, ce sa iti raspund, si cred ca de aceea ai primit pana acum anumite raspunsuri mai...directe, sa le spunem
nu da nimeni cu bolovani, insa cursul lucrurilor, in orice initiativa am avea, este unul si acelasi.
nu stim absolut nimic de tine, nu stim de unde esti, daca ai familie, cati ani ani, ce hobby-uri ai, ce profesie ai...
" Nu trebuie, pe cat poti, sa te lasi ispitit a vorbi despre tine. Giosuè Carducci "
-

Busha - irish coffee
Busha scrie:mie mi se parea normal ca dupa ce te-ai inregistrat pe forum, sa te prezinti, sa incerci sa interactionezi cu cei care sunt activi in discutii, sa ne cunosti, sa stii cam ce varste avem, ce subiecte abordam etc.
eu una cand am vazut primul tau post am avut urmatoarea reactie :![]()
stateam cu mainile pe tastatura si nu stiam ce sa scriu, ce sa iti raspund, si cred ca de aceea ai primit pana acum anumite raspunsuri mai...directe, sa le spunem![]()
- popadi
- cafe-latte
Nu vreau sa va jignesc cu nimic.
Departe de mine gandul asta....Apreciez orice idee inedita venita din partea orcarei persoane.
De 16 ani ma ocup in exclusivitate de Regia de reconstructie Morala si Economica a Romaniei. Si-am discutat problema asta cu peste 20.000 de tineri...
Adrian Pop
Departe de mine gandul asta....Apreciez orice idee inedita venita din partea orcarei persoane.
De 16 ani ma ocup in exclusivitate de Regia de reconstructie Morala si Economica a Romaniei. Si-am discutat problema asta cu peste 20.000 de tineri...
Adrian Pop
- popadi
- cafe-latte
64 mesaje
• Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5